28 enero 2024 20:58
Cap de setmana genial, lloc ampli i net , sopar i esmorzar super complert i bonissim . La persona que gestion l'alberg agradable i simpàtic.
L'única pega és que estem amb època que no hi ha aigua i les necessitats han tingut que fer-se al bosc , al final a tot t'acostumes .
20 enero 2024 14:38
Es més un restaurant per domingueros que un refugi.arribo un dilluns i me la trobo tota tancada.ja em diràs tu quina utilitat té un "refugi" que està tancat entresetmana, no vagi a ser que algú el necessiti fer servir com a refugi de veritat, i no per menjar-se una paella.
27 diciembre 2023 5:06
Genial el trato del guarda! La cena que preparó para 4 personas increíble! Vichyssoise de manzana y puerro, ensalada de tómate con queso y olivas y de segundo fricandó y estofado de carne con patatas. De postre mel y mató! He comido mejor que en muchos restaurantes! Y a pesar del frió en la montaña por las fechas en las que estamos, con la estufa del refugio no se pasa nada de frío!
Muy muy recomendado!
04 octubre 2023 12:10
Las Ramblas. El Foraster ha hecho su trabajo. Hemos contribuido gustosamente al sostenimiento económico pagando 6€ por el parking y 3'80€ por una Coca-Cola y una bolsa de patatas
14 junio 2023 8:25
Nosaltres hem fet només una breu aturada.
Begudes fresques i tres taules de pícnic per descansar. Ben cuidat.
No hi ha lavabo ni aigua potable.
Bones vistes.
12 enero 2023 13:41
ESPECTACULAR EXPERIÈNCIA. En Llorenç i el seu petit equip ens han obert les portes del Refugi, on hem degustat un dels millors arrossos de muntanya de la zona.
Un menjador-habitació amb vistes al bosc màgic de Montserrat, hem passat una nit molt tranquila i càlida gràcies a l'estufa que no ha parat de cremar tronc rere tronc.
Repetirem segur.
06 diciembre 2022 9:13
Se ha vuelto una costumbre hacer cualquiera de las rutas cerca del refugio y acabar disfrutando de las vistas, en él.

Esta última vez, organice una excursión a la Roca Foradada y pedí con antelación una paella al Refugi. Increíble y sin palabras.
¡Todo de 10! Lo recomiendo y por supuesto, volveré a repetir.

Ahora solo falta la experiencia de dormir allí y despertarse en medio de la tranquilidad y un buen desayuno.

No dudéis en ir.
30 noviembre 2022 6:59
Salad, paella and dessert, with beer and wine and an incredible view as part of a fantastic hike.
14 septiembre 2022 22:57
This place is amazing! It's hidden till you are right in front of it, but then.a spectacular view right from the picnic/dinner table outside. The guards are very friendly, an incredible source of information about the Montserrat mountain and (above all) great cooks! Dinner and breakfast with a spectacular view. Water is scarce (especially in summer), but that's mother nature and nothing to complaint about. With a bit of luck, you'll see the mountain goats in the evening or morning around the hut. A magical place on a magical mountain!
10 mayo 2022 15:48
Son lugares preciosos con grandes vistas recomendable para quienes nos gusta caminar y disfrutar de la naturaleza.

Escribe una reseña



Calificación general: