26 abril 2024 15:06
Situado en el segundo piso de la Llotja, espacio museístico no muy grande (se puede visitar en hora y media) pero de gran interés. Quizás no sea tan visitado como otros museos cercanos pero es un espacio impresionante. El edificio en sí ya merece una visita, pero si unes las lámparas, la decoración y las obras de arte. para no perdérselo y repetir la visita. Ambiente muy tranquilo, sin apenas visitantes. Bien organizado. El personal, muy amable y profesional. Visita imprescidible.
18 mayo 2022 9:36
Museo y biblioteca muy interesantes cerca de Pla de Palau, bastante desconocidos por la ciudadanía catalana.
La visita es gratis y se pueden contemplar unas magníficas obras de Mariano Fortuny, entre otros.
Además realizan conciertos a un precio asequible, hay q reservar.
08 febrero 2022 13:54
Un espacio edificio lindo por dentro y por fuera!
Fuimos al evento Barcelona Tech Capital y ah sido muy lindo entrar!
19 enero 2022 12:48
Un entorn indescriptible. Sembla que el temps s'hi hagi aturat. En cada racó hi trobes un detall on perdre-hi el temps i els sentits.
06 enero 2022 18:56
Desde la entrada te atienden malísimo. La acomodadora echando a la gente y tratándolos con desdén
14 octubre 2019 11:47
Està bé perquè conserva tot la seva personalitat. Té bona sonoritat i ofereix un bon marc per fer concerts!
17 octubre 2018 14:00
Un d'aquells llocs de Barcelona que malgrat la seva gran importància queda com amagat al segon pis de la històrica casa Llotja de Mar. Visitar-lo és tota una descoberta que et sorprendrà, segur. Molta història acumulada. Es pot visitar els dies que hi fan conferències o concerts o be a hores convingudes.
17 octubre 2018 10:05
Una institució dedicada a donar llum, a través dels seus distingits acadèmics, preminències en el terreny de l'art i la cultura catalanes, per preservar la història artística i cultural a Catalunya
26 marzo 2018 21:57
Fou la primera academia, després varen anar al C/. Avinyó i despres al C/. Enric Granados, va neixer per la necesitat de creá pintors, ceramistes, i per fer dibuixos per les teles d´indans que es portaben i creá treballadors en arts i oficis per els gremis de la ciutat, es conserven obres que feien els alumnes mentres aprenien, alguns d´ells despres es feren famosos, Picasso va estudiar allí pero va marxar a París. El saló principal está presidit per un cuadre de Mria Cristina (Regenta) i el seu fill Alfons XII (cuadre amb certa critica). Es molt interesant la seva pinacoteca, l´edifici en si no es masa rellevant tot i que forma part de l´important LLOTJA DE MAR.
06 noviembre 2017 7:12
Apenas dos veces al año abren sus puertas y vale mucho la pena visitar, su fondo artístico es innombrablemente espectacular.
27 mayo 2017 6:05
En este edificio estaba ubicada anteriormente la Bolsa de Barcelona, (ver la película la Febre d'Or).

Escribe una reseña



Calificación general: