01 agosto 2023 14:15
Feina excel·lent, professionals boníssims, ja m'he fet client per la gran qualitat del seu treball
19 junio 2023 8:03
Georgina me encuadernó un libro que tenía requerimientos bastante específicos (tenía 2 cuadernillos de papeles distintos y grosores distintos y una tela que ha de servir como portada. El resultado es maravilloso. Muchas gracias!
09 marzo 2023 10:05
Els millors enquadernadors artesanals de Barcelona! Tracte excepcional. Molt competitus, la Georgia porta 30 anys enquadernant i es nota.
27 abril 2022 1:00
Bona tarda,
Vam rebre amb rapidesa, molt ben embolicada i en perfecte estat la llibreta amb tapes de teixit que vam comprar. Era un regal i quan la nostra filla la va desembolicar vam quedar tots molt satisfets per la qualitat de la roba i del paper.
Fins una altra ocasió.
06 mayo 2021 7:08
El álbum de Relligats Olivé es una auténtica pasada! Nunca he visto un álbum con tanta calidad, es un artículo para hasta tener de decoracion como un libro bonito en el salón! El papel utilizado y como esta encuadernado! Es único! Lo recomiendo 100% llevaba tiempo queriendo algo asi
07 marzo 2021 14:31
Un lloc bonic, amb gent propera i maravellosa que sempre m’ han assessorat perfectament.
Un lloc on es nota que estimen la seva feina.
I tornaré segú.
01 marzo 2021 22:48
Entrar a la botiga és com entrar en un món de conte, tot plé de llibretes de diferents colors, mides, textures, podries comprar-ne una per cada dia de l'any i estat d'anim. Qualitat máxima, artesanal, ben fet amb molta dedicació i carinyo. Es nota que li encanta el que fa i això es reflecteix en tot el que trobes a la botiga Felicitats!

Entering the shop is like entering in a fairytale world, full of notebooks of different colours, sizes, textures. You could buy one for every day of the year and mood. Maximum quality, handmade, well done with a lot of dedication and love. You can feel that she loves what she does and that is reflected in everything you find in the shop Congratulations!
01 marzo 2021 17:40
Una decepció, volia comprar llibretes per regalar pel Nadal, quan entro i saludo, el senyor mira i m'ignora i a més a més, ni es digna a posar-se la mascareta quan entra un client. Em sap greu que negocis familiars tan especial tinguin aquest tracte cap als clients.
27 febrero 2021 12:06
Avui he anat a comprar unes llibretes per regalar aquest Nadal. Té unes enquadernacions artesanals molt originals i una atenció personal que és d'agrair. Molt recomanable.
21 febrero 2021 17:28
Botiga artesanal de tota la vida al cor de la vila de Gràcia. Tracte exquisit. Cent per cent recomanable
14 febrero 2021 16:35
Taller familiar d'enquadernació artesanal al barri de Gràcia.
Si necessiteu llibretes ben xules, àlbums de fotos, un diari o teniu un projecte que necessiti una enquadernació professional.passeu a veure a la Geòrgia i flipareu amb el seu treball!
06 febrero 2021 2:41
Enquadernacions fetes amb amor, gust i estil. Tracte inmillorable. Un racó màgic al cor de Gràcia.
29 enero 2021 15:48
Sorprén trobat llocs com aquest on la tradició, el bon gust, l'amabilitat i la professionalitat son evidents allà on miris. Es com una mirada al passat, a una Barcelona dels barris i de la gent que tots enyorem. Molt recomanable tant per enquadernar llibres com per comprar un detall a algú especial i estimat.
29 enero 2021 14:49
Negoci familiar que ja va per la segona generació. És un plaer pels sentits del tacte i olfacte entrar a aquesta botiga. A la rebotiga tenen el taller on continuen treballant els llibres de manera artesanal, amb la maquinària manual que requereixen els llibres. Tots els productes estan fets amb paciència i detall, i porten petites mostres de l'amor per la feina que tenen els seus propietaris.
24 enero 2021 12:08
Jo hi compro les llibretes que faig servir per treballar. Sé que no aniré mai a cap reunió i em trobaré algú amb la meva llibreta. Són úniques!

Ara he reenquadernat dos llibres antics de mons pares i hauríeu de veure la cara d'il·lusió que han posat quan els hi he portat els llibres com si fossin nous.

Bona gent, del barri i bons professionals.
23 enero 2021 16:13
L'enquadernació feta art, és un luxe per la ciutat que hi hagin comerços tan autèntics com aquest.
17 enero 2021 11:24
Molt professionals i amables. La noia te un gust exquisit en tot el que fa de forma aretesanal.
16 enero 2021 0:31
Grans professionals, atenció personalitzada, deixa't aconsellar, garantia de satisfacció.
Molt recomanable.
22 septiembre 2020 13:37
If you have old books at home and you want to have them back brand new or if you are thinking about a new agenda or making an original present made with passion, love and care Relligats Olivé is the place you are looking for.
The Olivé family has been in the business for decades, always caring for their clients and working in a way nobody uses anymore.
Entering their shop in gracia is a joy for your eyes and your soul.
Don't miss it!
09 febrero 2019 18:12
Llibretes precioses fetes a mà! Tapes folrades amb tela estampada. Ideal per un regal diferent.

Escribe una reseña



Calificación general: