07 julio 2022 13:08
Fui atendido a la hora concertada y el mantenimiento se cumplió en horario. La atención de Joan fue excelente. No puedo destacar nada a mejorar, todo fue muy bien.
29 junio 2022 23:32
No compris un cotxe de segona mà aquí, no els revisen abans de la venta. Durant el primer any de garantia, quan surten els problemes has d'anar a la Renault de Palafrugell, justificarte, i llavors fan una revisió sota mínims. Però els problemes i errors tornen a sortir, i així varies vegades. Una pèrdua de temps i de diners, no ho recomano.
02 diciembre 2021 14:13
Dommage que les mécanos sont en congé en septembre. Pas de véhicule de replacement pour un gros oeuvre. Malheureusement j'ai dû aller chez un autre cocessionnaire
27 mayo 2021 5:29
Anat molt bé. Sobretot si tots tenim clar que parlan i buscar solucions arriben a un acord! Rapid i eficient.
22 enero 2021 10:58
CAT
vaig portar el meu vehicle a fer la revisió preITV, no la vaig passar perquè duia una roda massa gastada i una llum fosa.no se què van mirar, això si, cobrar si que ho van fer.

ENG
took my vehicle for inspection "preITV", i didn't pass it because i had a spent tire and a blown bulb light.i don't know what did they look, but surely they charged me money.

FR
j'avais pris ma voiture pour faire l'examen "pre-ITV", je ne l’ai passe parce que j'avais une roue trop usée et une ampoule grillée, je ne sais pas qu'est ce qu'ils ont regardé mais ils m'ont chargé.
16 diciembre 2020 2:17
En aquest taller hi falta un gestor. Algú que es responsabilitat quan sorgeix un problema. M'han fet una còpia de les claus del cotxe, després de dos mesos i me les han donat sense el cap de la clau, o sigui que hauré d'anar a comprar-ne un. Vaig haver de posar gasolina amb unes pinces. L'atenció de Renault-Dacia de l'Estat Espanyol molt bé, m'han resolt el problema i molt atents. El problema de Torroella és la falta d'un cap

Escribe una reseña



Calificación general: