17 abril 2024 16:58
Benvolgut, directora, metge/ssa, auxiliars, infermer/a, cuiners, personal de neteja a tothom.

Per descomptat, us vull dedicar aquest escrit avui que fa una setmana que el nostre estimat Àngel Martínez Nicolás ens va deixar i va marxar en Pau per recórrer al camí del paradís.
Vull agrair-vos a tothom, i que jo no era conscient fins que ho vaig veure dins del meu cor, la gran feina que feu amb els nostres avis, i gent gran a les residències.
Us dic això perquè vaig tindrà l'oportunitat tant com a jo com la meva dona de poder estar els últims dies acompanya-ho a la cerca d'aquesta porta que tant ell es resistia a obrir i marxar.
Ha lluitat com un bon guerrer i estava i volia estar aferrat a la vida, però el paradís ho volia per poder gaudir del seu fill que també va marcar el dia 19/03/2024 i poder estar també amb els seus germans i amics que l'estaven esperant.
Quina gran família que sou de veritat.
Heu estat donant-nos tots de cadascun el vostre suport, mai hem estat sols a l'habitació que tots dos feien les nostres pregàries i parlaven amb ell a què fos telemàticament, heu estat al nostre costat, ens heu preguntat si necessitaven quelcom cosa, i sense demanar-lo, ens heu portat un suc i alguna cosa per menjar, sempre al final teniu una paraula d'escalf i amor.
Hem vist que a banda de ser uns bons professionals sou grans persones i teniu un cor molt gran i molt amor que doneu a canvi de res.
Hi havia moments que necessitava i necessitaven sortir de l'habitació i agafar una mica d'aire i reflexionar a què fos a la vostra terrasseta tant cuca que teniu, i aquí ha sigut quan hem vist la tasca que feu, el tracte, l'amor, l'efecte, l'atenció i dedicació que doneu els avis que cuideu.
Gràcies per ser com sou i no deixeu de ser com sou.
Avui estem molt satisfets d'haver portat el nostre Àngel a la vostra residència del Pla de Santa Maria, ja que avui ho teniu molt clar que ha estat com a casa nostre.
Nosaltres, quan siguem grans, també volem estar al vostre costat.
Podria estendre'm en moltes línies d'agraïment, però crec que amb aquestes línies us estem dient nosaltres que estem molt agraïts per al vostre comportament, compromís i atenció que ens heu donat l'avi Àngel i nosaltres.
Gràcies.

Una abraçada molt forta per tot el l'equip de la Residencia la Marquesa.


Manel Julve i Cazorla i Mònica Martínez Muñoz
05 abril 2023 20:12
Yo como vecina, tengo que quejarme de la falta de concideracion en la convivencia por parte de la recidencia ya que al estar el piso, justo en la puerta de emergencia los empleados salen a fumar y y hablar por teléfono, los repartidores tocan la puerta súper fuerte y no tienen un horario de tirar la basura, siempre viene una furgoneta mañana y noche sábados, domingos festivos dejando la furgoneta encendida y los gases tóxicos, entran en mi hogar es horrible se escuchan las lavadoras de noche etc. Pidiendo tengan consideración con los vecinos, en mi caso con migo ya que soy la afectada, así como yo soy respetuosa con nuestros mayores.
18 marzo 2023 0:25
Petita residència, dintre del poble, al carrer Major, casa molt antiga i ben restaurada.
09 noviembre 2022 16:35
Estamos encantados con el trato en la residencia, muy recomendable, un personal y servicio profesional y encantador!
10 mayo 2020 20:13
Mi madre lleva sólo quince días, pero está encantada, se ha adaptado enseguida, el que sea una residencia pequeña hace que todos los residentes se sientan como en familia, está encantada con el trato tan amable de todo el personal.

Escribe una reseña



Calificación general: