04 marzo 2023 15:58
Todo va bien hasta que el usuario pierde algo, en este caso dentadura postiza. Extravío del que no quieren saber nada. Es responsabilidad del personal del centro vigilar que algo tan importante para la alimentación de una persona con alta dependencia, esté siempre en su sitio.
Mi familiar no ha salido de allí, osea que se ha perdido allí dentro, pero no quieren hacerse cargo de nada. Hace pocos meses ya se malogro otra, dicen que se le cayó a él. Respuesta de la Dirección: que le pongas otra. Lamentable. Falta de atención? Falta de personal? Ambas?
Desde luego en VIMA deberían solucionar éstas cosas con otra disposición, después del esfuerzo que cuesta pagar una plaza privada.
08 febrero 2023 11:45
Fotos falsas.hay
mucho que desear
tienen a los residentes desatendidos.trabajadores con falta experiencia.falta personal.no existen actividades ninguna.no la aconsejo
25 enero 2023 2:36
No estem gens contents amb l'atenció medica rebuda en La Residencia el Mirador.
La meva mare té una insuficiencia respiratoria aguda, dels 4 messos que hem pagat de residencia a raó de 2.400 € cada mes, la mare ha passat més temps ingressada en el Hospital de Mataró que en la residència en si. Si mirem els dies en total que ha estat en la residècia són exactament 40 dies dels 4 messos que hem pagat. Ens va extranyar de que durés tan poc temps bé a la residència i vam decidir estar allà a les hores que el metge del Hospital li havia prescrit les inhalacions de 2 medicaments diferent a unes hores concretes, la nostra sorpresa va ser veure que NO li donaven els medicaments, vam demanar parlar amb la infermera i ella ens va dir que s havien de respectar els horaris de la residencia i que ni a les 11 de la nit, ni a les 7 del matí li podien donar res. El problema és que NO li donaven ni a les 12 del migdia ni a les 4 de la tarda que és quan jo estava allà, Quan vam avisar de que treiem a la mare del Mirador se’ns van quedar els 1.100€ de fianza, Això és un robatori, nosaltres vam treure a ma mare d’allà perquè la residència no cuidava bé a ma mare, no va ser un caprici nostre.
Hi ha poc personal, están desbordats de feina.
Hi han 2 auxiliars boníssims que són la M*** i el M***, la resta … no té ni idea de com donar medicació de inhaladors. (Parlo del personal de la tercera planta, la resta el desconec).

La ultima vegada que la mare era al hospital una infermera que estava fent pràctiques i que també havia fet pràctiques al Mirador la va reconeixer i em va preguntar el motiu d'ingrés, jo li vaig explicar i ella em va confirmar que al Mirador era habitual saltar-se les inhalacions, hi han molts canvis de torns i el personal no se'n recorda. El tema és que això ho hauria de fer una infermera, però ho fan auxiliars, perquè cobren menys que un infermera.
Un auxiliar NO té tanta formació, ni temps. Al Mirador hi ha poc personal auxiliar per el gran nombre de residents, i això es nota molt.

El preu total del menú: Esmorcar dinar i sopar no arriba a 5 Euros. Sense comentaris.

Fa 3 semanes que ma mare està en una altra residència de Mataró i de moment no hem tingut cap problema. A més a més el menjar és millor on està ara i el preu no arriba a 2000 € al mes.
Conclusió: el Mirador és una residència amb bones instal.lacions i bones activitats un lloc ideal quan la persona es troba bé de salut física.
21 enero 2023 6:25
Un centre per gent gran amb qualitat. Tant a nivell d instal·lacions com a nivell de personal. La meva mare fa un any que hi és i estic molt content. A recomanar.
05 octubre 2022 13:26
Un centre que ho te tot: un equip de professionals especialitzats, amb una qualitat humana difícil de trobar. Espais de vida dins del centre immillorables, en un entorn idíl·lic. Us ho recomano!
05 octubre 2022 13:22
Residència excepcional. Disposa d'un personal amb una qualitat humana insuperable, un equipament d'última tecnologia i unes instal·lacions formidables. Recomano 100%.
06 septiembre 2022 4:04
Un bon lloc per dinar, tenen un menú molt variat, bona qualitat preu i el servei també molt bo
22 mayo 2021 5:06
Tota la familia Grau Ferrer volem agrair la professionalitat i humanitat de tot l'equip del Mirador amb el nostre pare i marit, respectivament. En època Covid poder fer un comiat amb aquestes condicions ha estat molt especial. Un centre excepcional amb gent d'altíssim nivell en tots els aspectes. Només podem donar les gràcies en majúscules.
09 febrero 2019 22:10
Es preciosa, grande con mucha luz, y mucho amor, se siente la brisa del mar y la paz del paisaje.te hace sentir como en casa
06 enero 2018 13:26
Ahi vive mi abuela. Es un buen sitio para dejar a tus seres queridos, pero le pongo 4 estrllas por el fuerte olor a limon cuando entras
03 junio 2017 9:48
Buena ubicación, con fantásticas vistas.
Muy luminosa y sensación de transparencia en todo el recinto
16 marzo 2017 17:51
Si por necesidad hemos tenido a mi madre 6 meses pero el personal fabuloso y segun mi madre la comida no muy adecuada a las nrcesidades de los mayires

Escribe una reseña



Calificación general: