11 octubre 2022 4:28
Entorn privilegiat, molt bon i familiar tracte, excelents apats amb cuina casolana, molta cura dels avis amb amplis espais per a ells
22 agosto 2022 23:53
Residència genial! Gran atenció del personal. Equip molt humà i atent. Grans instal.lacions per poder passejar.
Cuina propia bonissima!
17 agosto 2022 2:07
Vaig tenir a la mare quasi un any ingresada, va estar sempre molt ben atesa i contenta, el és personal molt profesional i amable, lloc net i polit, cuina pròpia i instalacions molt maques. Gràcies a tot l'equip.
16 noviembre 2021 14:16
Vàrem treure la meva sogre d'allà! (Una experiència horrible)! No la recomano. Ara està a Sanitas i està molt millor! (Torna a parlar i a caminar, i ja no té alucinacions!).
19 octubre 2021 4:42
Esta es la peor residencia en la que he trabajado.
El departamento de la Generalitat de Catalunya les tendrían que cerrar el negocio ya que son gente sin ninguna calificacion. Se tendrían que dedicar más al cuidado de los cerdos y no de las personas.
Es una residencia familiar y tratan muy mal a las personas y a los residentes.
Son unos estafadores, porque te prometen cosas y no las cumplen, una vez se han aprovechado de ti, sacan la mala educación que tienen para girar el problema en tu contra.
Y los más fuerte que les ordenan a las oficinas de empleo que no digan el nombre de la residencia para conseguirá gente para trabajar, ya que tienen muy mala fama.
Se aprovechan de las chicas/os estudiantes en prácticas.
08 noviembre 2020 0:03
Excelent.immillorable profesionalment i personalnent.el meu pare va estar uns mesos q necessitava m9ktes atencions i cures i sempre van estar a l.alçada de les circumstàncies.

Escribe una reseña



Calificación general: