08 diciembre 2023 15:37
Trucar quan a Vic tot está plè durant els dies de fira medieval i que a les 15h t’atenguin, no té preu.

Es tracta d’un bufet amb prou-te varietat.
Primers i segons: 35 euros. Si vols un segon a part, li has de sumar 10 euros més. Aconsello les vieires, realment són molt bones.

5 euros més del postre
I tb cal sumar la beguda i els cafés. O sigui que el menu inicial de 35 euros es converteix en 42 (aprox).

El servei va ser atent, tot i que estava ple i no donaven a l’abast. Cal tenir en compte que a més de dispossar de les taules, tb calia possar i recollir els plats; i recollir i dur les plates del bufet. Servir les begudes i els cafes.

Ens vam aixecar i vam anar a fer el cafè a la petita barra, quan en una taula del costat els vam servir carn a la llosa…

Es recomanable.
06 diciembre 2023 1:00
Molt decepcionada amb el restaurant. Tenen dinar a la carta/ menu ( bufet lliure). El servei poc profesional, el
Menu consisten en bufet lliure, un bufet totalment escàs, varis plats de vegetals i teoricament cuatre de segons ( que no havia res, les bandejas buides), tenias que esperar un bon rato perquè repostesin menjar ( encara que ho demanesis no arribava ), i quant portaban algo al moment s' acabava. He esperat tant per.enjar algo de segon plat, que ja.' Han portat carta de postres ( que NO ENTRE EN EL PREU DEL MENU!). En resum, molt card de preu pel poc menjar que t' ofereixem, qualitat millorable i servei negligent.
08 octubre 2023 20:24
Como se nota que han vuelto a los origenes. Bufet de mucha calidad y muy variando. Y tienes posibilidad de solo hacer el bufet y postres que esta super completo. Pero no dejo de pedir el steack tartar impresionante y el tataki de atun y las vieiras con papada de lujo! De lo mejor de la comarca. Enhorabuena ha vuelto la cocina de alto nivel!
18 septiembre 2023 19:34
El bufet molt correcte, amb plats freds i calents. Tenen proposta de segon a demanda. Una part de la nostra taula el va demanar, però realment no és necessari, encara que la diferència de preu sigui insignificant. Per tornar.
09 agosto 2023 7:16
Barrejan el bufet lliure pels primers amb el segons i postre de carta. Un poti- poti que no funciona gaire, donat que els plats de primer tardan en reposar-los i els segons els hi costa que vagin d'acord amb els clients.
Pel que fà al menjar, dels primers: croquetes (tot beixamel), ni les rabes arrebosades, ni l'ensaladilla, ni l'arròs, valian la pena.
Dels segons, el punt del filet justet, els escamarlans semblaven bullits (descongelats i fets a correcuita) i el bacallà a la llauna passadisim (una sabata).
El servei.segons qui atent. La noia amb mania que és veu a molts llocs, de dirigir-te a tú amb: guapo, guapa, guapísima, carinyo. Noia, lluny de ser això agradable. és una llibertat que t'agafes i et fàs molt pessadeta.
Decepcionat és el resúm. Sap greu perque aqui hi he menjat prou bé altres cops. Això si, la cuina sempre lenta.
En general ha baixat molt.
20 junio 2023 7:17
Cuina tradicional. El menú de cap de setmana consta d’un bufet de plats freds i calents, plat principal i postres. També hi ha l’opció de bufet i postres.
En quan al bufet hi havia plats que eren bastant bons com el salmó fumat, el carpaccio de peu de porc, les girgoles a la planxa.i d’altres no tant. L’amanida era bàsica i no gaire fresca, molta maionesa a l’ensaladilla etc. De plats calents només vaig menjar com unes raves de calamars passats de cocció. Quedava molt poca paella i la segona va sortir quan ja gaire bé tothom havia acabat de dinar.
El plat principal era molt bo: turbot i escamarlans al forn, la guarnició de verdures al dente i bones. Però sense opcions vegeterianes.
Les postres molt normals i bàsiques, molt a millorar.
El restaurant es troba ubicat en un edifici històric noucentista, de decoració clàssica.
24 marzo 2023 22:29
Una bona experiència dinar a este restorán. El bufet del primers tot molt bó i molt ben presentat. I els segons molt bé menjar de molta calitat. Les postres més que bónes. Molt bon servei.
05 marzo 2023 20:29
Bufet d'entrants molt bé, el plat principal també correcta I els postres excel·lents.
Potser el preu una mica elevat. Ah, i l'aigua hauria de ser gratuïta.
04 marzo 2023 16:54
Una alegria que torni a funcionar, amb la mateixa qualitat i la mateixa amabilitat. El bufet de primers plats és fantàstic i els segons boníssims.
04 enero 2023 11:47
Croquetas, por dentro congeladas, pica pica escaso, el segundo frio y los postres muy duros como congelados, precio caro.
Despistados en cada momento y mucho tiempo entre plato y plato.
Era un restaurante de los mejores y hoy por hoy no!
No volveremos.
31 diciembre 2022 13:00
Muy mala atención. Teníamos mesa a las 15h, llegamos diez minutos antes y media hora más tarde todavía nadie nos había atendido.
Al final, a las 15: 45 muy amablemente hemos preguntado si faltaba mucho para nuestra mesa y nos han dicho que estaban haciendo postres…
Finalmente nos hemos ido sin comer después de 1h de espera.
18 diciembre 2022 19:43
Conocemos el restaurante desde hace 17 años, y siempre nos habíamos llevado una buena opinión. Hacia por lo menos 4 años que no íbamos. Cuando hemos estado por la zona siempre hemos reservado en.
En mi opinión.ha bajado mucho el nivel de cocina.
Menú caro. La calidad deja mucho que desear, sobran los mejillones, chipirones y gambas congeladas.
En cuanto al postre.yo pedí una tarta Tatin, la base era masa que estaba cruda, y lo sirvieron congelado
En una comarca de interior no sé busca ni pescado ni marisco, tienen unos embutidos excelentes por la zona.
05 diciembre 2022 8:35
Sorpresa genial, a Sant Julià de Vilatorta trobar un restaurant en un edifici històric amb varis menjadors i diferents ambients, molta amabilitat i sensació d'estar a casa!
Un menú de 45 eur amb pica pica de 1er molt complet i molt ben cuinat i varis segons a escollir (turbot, cuixa d'ànec i entrecot entre altres).
El vi recomanat també molt correcte
Gràcies

Escribe una reseña



Calificación general: