05 mayo 2023 23:47
Millors arrossos i a millor preu q a la gran mojoria de restaurants a l’amporda. Si fa bo i solete, s’ha de menjar a la terrassa.
28 marzo 2023 12:05
Buen lugar en l cerdanya. Lugar bonito, terraza con vistas y buena comida. Carta de arroces buena. Un lugar para repetir
17 marzo 2023 23:47
Estaba todo bueno, sobretodo las bravas eran buenisimas, ahora, comparado con los otros años que habíamos ido, considero que los precios son altos para raciones pequeñas. Eso si, pagas las vistas que son magníficas, y al final el restaurante vive del turismo de fines de semana y vacaciones, y es normal que tengan los precios más elevados. También pagas que toda la carne es ecológica de ternera del Pirineo.
21 enero 2023 14:03
Nada recomendable. Servicio nefasto. La encargada grosera y muy maleducada.
Una hora y media para tomar nota. Después de haber montado nosotros mimos la mesa para agilizar. Dos horas de espera para empezar a comer, con cuatro niños en la mesa.
Los servicios sucios, y sin papel, una cisterna rota.
Si existieran estrellas negativas podría infinitas.
16 enero 2023 7:32
El arroz de verduras super bueno, bravas y croquetas espectaculares, Montse un 10 y el servicio inmejorable. Las vistas son espectaculares. Muchísimas gracias una vez más!
12 enero 2023 7:24
El sitio es ideal para amargarte un día de vacaciones. Mesa reservada para las 15: 00. Llegamos 14: 45 con hambre y las expectativas por las nubes. Hasta las 15: 30 no nos dieron mesa, a las 16: 30 nos tomaron nota y a las 17: 00 empezamos a comer. Obviamente la comida ya no importa te comes lo que sea, incluso si el arroz está crudo y la ensalada resulta insignificante y minimalista. Para colmo, a nuestras quejas, la respuesta de gerencia es: "paciencia, estamos todos de vacaciones". Alucinante. Servicio lento desorganizado y sin ningún tipo de empatía por, y para el cliente. Nota un cero. Suerte!
19 diciembre 2022 15:07
Havia vingut vàries vegades amb la família i sempre ens havia agradat molt i el tracte havia estat correcte. Avui no ha estat així, ens han servit tard, la fideuà no tenia sal, hem demanat que donessin prioritat a uns canelons per un nen d’un any i ha set l’últim plat a arribar. Ens han demanat que sortissim a fora a fer les postres i els cafès, tot i que no anavem tard per culpa nostra. Ens han portat una tarrina de gelat començat i l’han substituït per una caducada… en fi, una darrera l’altra. He anat a parlar amb la mestressa amb molta educació i ha dubtat de la meva paraula dient-me que la fideuà portava sal i que l’hauria d’haver provat ella… crec que no he rebut mai un tracte tant pèssim. Ja no ens hi veuran més. Els projectes que perden de vista les persones no tenen sentit.
18 diciembre 2022 22:18
Sitio pet friendly. Servicio muy cercano al cliente y comida muy buena. Diferentes tipos de croqueta y carne ecológica
08 diciembre 2022 10:44
Una Vista expectacular I el menjar força be, sobretot l'arros amb butifarra esparracada
06 noviembre 2022 11:57
Quantitats justes. Relació qualitat-preu una mica car. El servei nafast. Hem hagut d'esperar més de 40 minuts per ser atesos. L'arròs bo.
28 octubre 2022 7:43
Vraiment excellent tant par les plats servis, que pour le cadre typique. La patronne et les deux serveurs bien sympa. Nous reviendront certainement car nous venons souvent vers Andorre avec nos enfants.
27 octubre 2022 13:51
Restaurant molt acullidor, unes vistes impresionants, i el menjar de la Montse bonissim, arrossos espectaculars
24 octubre 2022 16:54
Tot perfecte. Poso 4* perque en portar-nos les begudes van trigar una hora, per la resta tot boníssim i molt amables
19 octubre 2022 18:49
Molt decepcionats pel menjar. L'amanida de ventresca una presa de pèl, els arrossos regulars. El servei molt justet, poc professional.
La mestressa ben antipàtica. Ens ho havien recomanat però no hi tornarem.
17 octubre 2022 21:14
Vem dinar a la terrassa, amb unes vistes increïbles al Cadí. Un dia fantàstic amb una companyía de luxe i un àpat de primera amb un arròs de muntanya insuperable.
L'anfitriona molt amable i propera i els camarers un 10.
Que més es pot esperar?
Per tornar-hi.
27 septiembre 2022 7:09
Com sempre els arrossos súper bons, i en general tota la carta, un bon lloc per disfrutar de les vistes al cadí fent un bon apat
18 enero 2022 0:13
Perfecto para una paradeta después de una mañana de caminata! Estupendo servicio y el menú de fábula! Es pet friendly y ha sido fenomenal poder compartir la comida con nuestro peludo. Se preocuparon por tenerlo super bien atendido y le prepararon una hamburguesa que se devoró en segundos. Si estáis por la zona es muy buena opción
15 enero 2022 0:36
Comida sabrosa pero algo cara. Servicio demasiado lento y la propietaria no demasiado amable. Da órdenes a los clientes y aprece que va atabalada.
26 diciembre 2021 10:48
Local petit amb poques taules, especialitzats amb arrossos de varies classes. El de muntanya, que es el que em provat, boníssim. Bon servei i amb un preu correcte.
20 diciembre 2021 14:29
Carta amb poca varietat centrada en els arrossos. Ens va tocar un xic salat, però això va a gustos. En tot cas molt bo el de carxofa i calamars. Tracte personal excel·lent, espai petit i confortable. El restaurant es troba en un molt petit poblet molt pintoresc a prop de pistes d'esquí de fons i de paratges interessants per fer senderisme. Molt recomanable per colles i famílies no massa nombroses.
12 diciembre 2021 13:52
Sitio acogedor con vistas espectaculares. Buen servicio, personal muy amable y atento. Arroz muy rico. Recomendable 100%
23 octubre 2021 16:34
Se come bien y los arroces son muy buenos pero habíamos reservado mesa en la terraza y nos pusieron dentro y se quejaron de que hacíamos mucho ruido.claro, una mesa grande y alargada dentro obliga a alzar la voz.
21 octubre 2021 17:45
Nos recomendó el sitio una amiga y ya hemos ido dos veces (y repetiremos más, seguro). La comida y las vistas son igual de espectaculares. En verano vale la pena estar en la terraza, disfrutando de las maravillosas vistas que ofrece. Comida excelente, sin excesivas complicaciones pero de muy buena calidad. Los arroces son espectaculares. Creo que el arroz de ceps es el mejor que he comido. Y las croquetas de calabacín con menta han sido todo un descubrimiento. Excelente relación calidad-precio y servicio atento. Sin dudarlo, se ha convertido en uno de nuestros restaurantes preferidos de La Cerdanya.
15 octubre 2021 19:54
Van tardar més d'una hora en servir-nos i anàvem veient com portaven els plats a la gent que havia entrat més tard que nosaltres però l'arròs va ser molt bo!
13 octubre 2021 8:03
He estat tres vegades en aquest restaurant i sempre hem menjat molt bé, però avui hem estat atesos amb masses nervis pel personal i la fideua no podia estar més salada, un autèntic desastre
09 octubre 2021 8:50
El mejor arroz de ceps que he comido en toda mi vida!
Desde que lo descubrí hace unos días habré ido 3 veces en 3 semanas. Con eso lo digo todo!

Y el servicio muy muy amable.

Totalmente recomendable!
08 octubre 2021 18:14
L'arròs de muntanya sensacional. Una fama ben merescuda.
El tracte immillorable. Vam tenir un entrebanc i vam avisar que arribaríem quasi una hora més tard del previst i no va haver problema.
Cal dir que l'espai de que disposen no és molt gran. Si hagués estat tot el segon torn reservat no hi haguéssim pogut fer res.

Hi tornarem segur!
05 octubre 2021 9:14
Una decepció molt gran, després de fer una reserva ens fa esperar més de mitja hora al igual que molts dels clients que estaven esperant la seva pròpia.
No ni ha cap mida de aforament dins del restaurant y fóra encara més sabent ja que avui dia és un 100%, però una cosa és 100% un altre es menjar quasi a la taula de un altre, el tracte rebut desde el moment de arribada molt poc professional i els mateixos cambrers dient-li a uns altres que estaven fora de control el aforament.
29 septiembre 2021 3:59
Dinar al balcó i no a la sala, és un luxe, per les bones vistes que té.
El.menjar és realment bo.
Bona relació qualitat-preu.
Especialitat en arrossos i els encerten!
La gent jove que serveix, ho fa molt bé.
Molt recomenable.
20 septiembre 2021 22:31
NO HI ANEU!
Si teniu gana preneu paciència ja que hem esperat més d'una hora que arribessin els plats tot i tenir reserva. De la carta, que ja és escassa, ja no tenien un plat tot i ser el primer torn.
Dir que l'arròs era insípid és fer-los un favor. Arròs bullit amb color i quatre talls de llangonissa de supermercat. El ceps ni en foto. Encara els busquem ara. La mestressa maleducada posant presses per que marxessim. Podria seguir però em deprimeixo.
El lloc és bonic i els cambrers un encant.pobres nois.
14 septiembre 2021 6:20
Si t'agraden els arrossos ben saborosos i plens de viandes, aquest és el teu lloc. Però hauràs de reservar amb temps! I no agafis el 2n torn, que et quedaràs sense els millors postres! Recomano una taula a la terrassa!
06 septiembre 2021 15:20
Hace años que venimos a comer a este restaurante, es excelente.
Desde hace un año, cambió de dueños, pero por suerte, las personas de la cocina sigue siendo la misma.
Hoy, por primera vez, hemos tenido un problema con el arroz. La cocinera, muy amablemente, ha venido a disculparse y a explicarnos lo que había sucedido. De hecho, nos ha dicho que ella nos pagaba el arroz.
La sorpresa ha sido cuando hemos ido a pagar y la dueña nos ha dicho que nos regalaba el café. Le hemos comentado que la cocinera nos había dicho que nos invitaba al arroz, que de hecho, ya estaba hablado con ella, pero con una soberbia increíble nos ha dicho que no, que lo pagábamos y que, la próxima vez, lo avisemos antes y se soluciona. Le hemos contestado que era imposible de solucionar -se habían olvidado de poner el caldo- y le hemos dicho que eso, no tenía arreglo, a lo que, riéndose, ha dicho un si rotundo.
Nos ha dicho que le haría pagar el arroz a la cocinera, por lo que, obviamente, hemos decidido pagarlo.

Como decíamos, hace años que venimos porque la cocina es brillante, pero desde que ha sucedido esto yo, personalmente, no volveré. No voy a permitir que una persona se lucre tratando a las personas de esta manera cuando, de ninguna manera, contribuye a que el negocio funcione, sino que eso lo hacen las personas de cocina y que se encargan el servicio.
31 agosto 2021 9:31
Restaurant de cuina tradicional catalana especialitzat en arrossos al poble de Travesseres, a prop de Lles. El restaurant es troba dins d'una casa de pedra. Fins i tot té una zona de terrassa on es menja de marevella. Cal reservar i no hi ha menú, almenys els caps de setmana.
L'atenció del personal va ser molt bona. Ens van explicar com es feia cadascun dels plats de la carta. Al final vam demanar un arròs amb butifarra, butifarra negra i ceps. Era deliciós i estava molt ben presentat, tot i que potser hi van posar massa sal. Les tapes també són molt bones, sobre tot el timbal de xai. L'única pega va ser que la salsa dels cargols amb xoriço era massa forta. A més, tenen postres casolans com el flam d'ou, que és exquisit.
En resum, una bona experiència gastronòmica. Ho recomano sense dubte.
29 agosto 2021 21:55
Arrossos Excel.lents i espai molt agradable i vistes del menjador del balcó privilegiades cap al Cadí, tracte molt agradable. Resumint: Molt recomanable
24 agosto 2021 1:36
No hi ha menú. Surt car, però s'hi menja molt bé.
Fan torns, i si vas al primer, els notes les presses perquè marxis (estàvem fent les postres i en dir que no voliem cafè, ens porten el compte tot just acabant de menjar). De totes maneres, tenen bona cuina.
21 agosto 2021 6:53
Me gusta mucho! Se come muy bien,
buena materia prima, servicio correcto.
La vista desde la balconada excepcional!
26 julio 2021 0:09
Agradable y buen servicio
Especialidad en arroces de montaña
Muy bueno el de ceps y butifarra negra
29 junio 2021 23:50
Hemos repetido. Local informal con muy buena comida. Creo que han subido algo los precios, pero todo muy rico. El arroz siempre delicioso! El servicio muy atento y amable
29 junio 2021 14:36
Sitio cálido y casero. Atencion muy buena. Tapas y arroces de calidad. Buena relación calidad/precio.
30 mayo 2021 1:58
Un restaurant assequible i sense luxes en un poble maco. Relació qualitat-preu excel·lent. Si podeu agafar taula a la terrassa millor. Servei molt eficient i agradable.
08 octubre 2020 5:20
Un lugar precioso en la Cerdaña, un restaurante casero, un servicio muy atento y una buena cocina casera.
02 octubre 2020 18:11
Una buena carta de arroces. Lo que ellos llaman "tapas" son auténticos platos cocinados con esmero. Pueden pedirse tapas y quedar muy satisfechos. Precios muy correctos. Trato amable y comodo. Mejor pedir reserva. Volveré.

Escribe una reseña



Calificación general: