27 noviembre 2023 14:49
El lloc m'ha encantat, és una masia crec del S. XIX, molt maca. El menjar molt bo, gens pretensiós, sense ser espectacular. El servei molt correcte.
18 noviembre 2023 14:57
Sitio muy bonito y tranquilo un poco retirado pero se está muy bien. La comida está de 10! Buen trato por parte del personal. Para repetir!
23 octubre 2023 10:35
Ara feia temps que no havia vingut i m’he quedat amb un gust agredolç. El menjar preu qualitat segueix sent excel·lent, el vi de bodega pròpia boníssim, però el servei ha sigut molt deficient, arribant a fer-nos sentir violents amb tant mala baba per part de la cambrera que ens ha atés. Vull pensar que debia tenir un problema molt gros que sense adonar-se’n ha traslladat als seus pobres clients que cap culpa teníem, però feia temps que no em sentia tan maltractat en un restaurant. Em donava por fins i tot demanar un cobert de més o preguntar algo, realment ha sigut una mala sensació que hem tingut tots 6, que hem anat a disfrutar d’un sopar amb amics que per sort el servei no ens ha arruïnat, doncs ens ho hem sapigut agafar amb paciència i tranquilitat. Tot i que ara em penedeixo de no haver-li preguntat a la cambrera què és el que li passava perquè ens hagués tractat tan malament sense haver-li donat cap raó. No poso menys estrelles perquè vull entendre que alguna desgràcia li havia passat i que si torno un altre dia em tractaran com toca i com sempre m’havien tractat. Agrairia una resposta de disculpa per part de la propietat.nota resposta 16/10/23: la propietat em pregunta en la seva contesta a quina taula vam seure i qui ens va atendre. Crec que no es pot respondre les respostes, per tant ho faig amb una edició de la ressenya. Vam venir a sopar 6 el dissabte 14 a les 22: 00 en una taula a la terrassa, erem 5 noies i 1 noi i la reserva era a nom de Barbara Torra. Hi havien dues persones al servei, una crec que era la propietaria doncs recordo haver parlat amb ella en altres sopars, per tant us serà fàcil saber que només podia ser la noia més alta, que just ara he llegit altres ressenyes i me n'adono que altres cops ja ha tractat malament als clients, per tant no sé si era que tenia un mal dia o que li desagrada la seva feina en la que el tracte amb el client és tan important.nota 24/10/23: vaig respondre la pregunta de la propietat editant la ressenya i escribint al email de la seva web. No he rebut cap resposta, ni cap disculpa. De fet ni a la seva resposta que em demanen saber data i qui erem, no van tenir ni la delicadesa de començar el missatge amb una disculpa. Sap greu comprobar que no deu ser un problema només de la cambrera.aixi que els hi trec una estrella més fins que no rebi una disculpa.
09 mayo 2023 9:57
El menjar és molt bo i el tracte del personal excel·lent.
El meu suggeriment és referent a les postres, com a la majoria de restaurants no hi ha fruita, tot són pastissos o gelats i les persones amb algun tipus d'alergia (celíacs O intolerants a la lactosa) és queden sense opcions.
03 mayo 2023 6:39
Sitio muy agradable para ir en pareja o en familia.
Comida casera y de proximidad. Muy recomendable la carne y la escalivada de verduras.
24 abril 2023 13:00
M'encanta, es el nostre restaurant de referència sempre que estem per la zona.
La brasa es excel·lent i la relació preu-qualitat molt bé.
Servei i espais molt agradables.
23 abril 2023 4:29
10/10! Hemos estado en la terraza con el solecito se estaba genial, atención perfecta y comida genial. Hemos comido la escalivada caliente, la galta super tierna, calçots, caracoles (hacía tiempo que no comía unos tan buenos), arroz y secreto ibérico. Todo buenísimo sitio para repetir muchas gracias!
21 abril 2023 0:51
Costa Brava during summer is very busy and finding a place to have lunch on a terrace close to the sea is not an easy task. Anyway, it's not necessarily the best idea to go where the tourists go.
So when I looked for a place between L'escala and Llafranc to meet with a friend, I directly skipped the cost. And it was a good decision because this is how I found Can Bach.
Can Bach looks like a traditional Catalan restaurant. It is a traditional Catalan restaurant because most of the items on the menu are typical of Catalan cuisine but there's this touch of originality in the way they prepare the recipes that really makes it worth your while.
Special mention for the salmon tartare that only Aline wanted to order but ended up being the best choice. Thanks, Aline!

Quality & taste: 8/10
Quantities: 8/10
Atmosphere: 9/10
Originality: 9/10
Ratio price / quality: 8/10
Service: 8/10
How I felt afterwards: 8/10

More on IG @runnerandfoodie
15 abril 2023 20:11
La Mariona és un 10! Tot el personal molt eficient i atents. Dona gust anar a menjar-hi perquè saps que t’atendran bé, es menja molt i mot bé i l’espai és molt agradable, especialment quan arriba el bon temps i pots menjar al jardí/terrassa.
Les carns a la brasa són boníssimes, les patates fregides sempre cruixents i gens olioses. Les recomanacions fora de carta sempre valen la pena. Recomano especialment el corvall al forn.
I per finalitzar una gran carta de postres casolanes que no saps amb quin quedar-te.
Deixeu-vos aconsellar per la Mariona pel tema vins, són tots de gran qualitat.
En definitiva, un restaurant amb bon producte, bon servei, i preus gens desorbitats.
Per mi és un imprescindible a l’Empordà.
Dona gust menjar tan bé i a sobre que et tractin sempre amb afecte.
13 abril 2023 18:18
Es un dels nostres restaurants preferits del Baix Emporda, els plats exquisits amb productes de proximitat. Es com estar a casa, el servei impecable i molt amables i atents en tot moment. Fantastic
06 abril 2023 18:50
Restaurant sehr schön gelegen. Sehr freundlicher (mehrsprachiger) Service, übersichtliche Auswahl an typisch katalanischen Gerichten, sehr lecker waren die Canelons de peix i marisc (mit Fisch und Meeresfrüchten gefüllte Canneloni), der Arròs "Bomba" de Pals a la cassola und das Steak vom Rind war auf den Punkt gegrillt.
30 marzo 2023 4:21
Excellente adresse, on y mange bien dans une excellente ambiance.
Je recommande la soupe à l'oignon, un régal
29 marzo 2023 7:16
Comida y trato exquisito! De los mejores restaurantes de la zona! No lo dudes, de lujo! Volveremos
25 marzo 2023 5:19
Ens ha agradat tot: el menjar, eficacia i cordialitat del servei i lloc. Molt més que recomanable
06 febrero 2023 18:12
Ha tenido épocas mejores, han bajado cantidad en los platos, calidad y precio lo mantienen.
20 enero 2023 10:27
Trouvé sur notre périple, restaurant de charme. De bons produits, service impeccable.
Ensemble de jolies petites salles voûtées ou en terrasse.
Seul petit bémol dehors, les mouches.
15 enero 2023 11:51
Un sitio exquisito y con un ambiente muy acogedor. Calidad precio. Por unos 25Eur/persona tienes una comida excelente. Recomiendo los canelons peix i marisc y el Picanto rostit amb prunes.
08 enero 2023 14:10
Nourriture régionale, de très bonne qualité.
Très bon choix de vins locaux.
À goûter l'excellent rouge "Camí de Cormes" de vignes centenaires du patron!
27 diciembre 2022 8:10
Excelente sitio de comida Catalana!

Cualquiera de los platos que elijas estará bueno. Buen producto y bien cocinado. El sitio tiene ese encanto de masia y la atención excelente.
Muy buena calidad precio, 100% recomendable!
23 noviembre 2022 9:05
Aquest restaurant es super recomanable, cuina tradicional de qualitat i bon preu.
Hem menjat molt a gust, el servei excelent i molt atent.
Especialistes amb vins ja que en fan.
A part de la carta tenen plats del dia.
Lloc molt ven decorat.
22 noviembre 2022 10:11
Been here à few times which is a recommendation in itself. If you arrive early you will only find tourists but later the locals arrive which always says something. Staff very friendly and food good quality and value.
13 noviembre 2022 1:05
Totalment recomanable, lloc espectacular, molt bon servei, bon menjar i molt ben atesos i tornarem.una bona terrassa per compartir un bon àpat!

Escribe una reseña



Calificación general: