12 noviembre 2023 20:35
Tenia ganes de conèixer aquest restaurant i l’experiència no ha estat bona. Molt temps d’espera amb els plats, sobretot amb el segon. Qualitats desiguals amb el menjar, coses molt bones i d’altres que no ho són gens. La carta de vins estava basada en un sol celler i el servei no gaire agradable i a qui s’havia de reclamar tot el que hem demanat perquè no ho portaven. Feia molt de fred a l’interior.
05 noviembre 2023 16:08
Cuan entres et reben amb animals es majic. Els servei un encan super macu i super aten el menjar estar super bo i el postres tembe 100%100 turnerem
29 octubre 2023 16:03
És un lloc diferent val la pena anar-hi, l'àpat com el personal tots molt agradables tot molt casolà.
07 octubre 2023 4:45
Uno de mis favoritos! Quieres ponerte las botas, salir rodando de comida de gran calidad y casera!? Embutidos, calçotadas, caracoles, vino de payés. Postres varios al estilo casero en una granja masía donde lo petan! No te lo pienses.ves y disfruta.espacios donde pasar la tarde animales que ver para los peques incluso piscina y música
06 octubre 2023 1:32
Me lo he pasado genial!
Ha estado una grata sorpresa.muy rural pero excelente!
No se cuando volveré. Pero ya tengo ganas!
Comida hogareña y en cantidad.
Hemos estado un grupito y el chico colombiano que nos ha servido un 10!
21 septiembre 2023 12:09
Ya no es lo que era, exceptuando la puesta en escena auténtica de campo y entorno ideal para niños.
Los precios han subido, el servicio deja mucho de desear, y por no hablar de la cantidad de moscas que habían mientras comíamos.
Recomiendo el menú de 40€ si vas con hambre. De lo contrario, los platos calientes son muy recomendables.
12 septiembre 2023 14:51
Fantástico! La comida casera de calidad, ambiente rural 100%, muchísimas actividades para los niños (ver animales, jugar al fútbol, jugar con cachorros). Los guisos de casa son todos riquísimos. Hay que venir con hambre.
Ya veníamos desde hace muchos años y sin duda repetiremos!
21 abril 2023 9:08
Realment es guanyen les cinc estrelles. Racó rural que ho té pràcticament tot i excepcional per anar de calçotada (com va ser el cas).

Tenen un ampli espai per a fer el vermut abans de dinar i un cop dins vius l'essència real de la calçotada. Famílies, amics i parelles fent xivarri i gaudint d'un bon àpat.

El menú calçotada té un preu de 40€ i es excepcional. Inclou taula d'embotits (no us perdeu la imatge), amanida, calçots, segon plat, postre, pa, aigua, beguda i cafè. Tot el necessari i més.

Tot brillant, a destacar els calçots que es desfeien sense ser fibrosos i les galtes de porc rostides així com el recuit. Una sopresa majúsculs que val molt la pena.
20 abril 2023 12:17
Masía de verdad, con sus animales en corrales alrededor y gallinas sueltas por ahí.
Nosotros fuimos a comer calçots, que hay que decir que están muy buenos, con una salsa de 10. A partir de ahí todo es ir a peor. El resto de platos son de baja calidad, y no digo nada del vino… a parte de no tener la mitad de la carta, el de la casa es espantoso. Cantidad abundante eso si, con hambre no te quedas.
Luego la gente. Gente en la entrada haciendo una rave, gente a tope en el comedero, gente en la calle en mesas corridas… un comedero vamos.

Por 40 € el menú calçotada, me pareció un poco engaño.
03 abril 2023 7:11
Fuimos a un cumpleaños y fui genial. Al la parte de fumadores pero adaptado para no pasar frío ni nada. Luego tenían un grupo de música después de la comida.
Excelente! Menú sábado ensalada y pabla de embutidos, caracoles y calçots, carne a la brasa, postre, bebida y café y el grupos musical 40€
25 marzo 2023 7:05
La verdad que ah sido una experiencia otra ves súper linda, todo muy rico, productos de buena calidad, súper cálido, te sientes muy como en casa, el señor que nos atendió Fermin, súper amable, lo pasamos súper lindo. Sin duda vamos a repetir?
16 marzo 2023 3:00
Comida casera catalana. Menu 40€. Los embutidos del menu muy buenos. A mis amigos les gustaron los calçots. Las croquetas de rostit muy buenas tb. La cua de bou no me entusiasmó pero no estaba mal. No cobran por persona solo paga uno y te arreglas.
14 marzo 2023 12:35
Bon lloc per fer un dinar amb colla, preu tancat i quantitats abundants de menjar, calçots, cargols, embotit i carn a la brasa.
10 marzo 2023 16:07
Magnífica casa de pagès, menjar de qualitat i molt bo en un entorn ple d'animals, i qualitat preu molt correcte
03 marzo 2023 20:14
Gran descubrimiento! Impresionante toda la comida, servida por Fermin gran profesional que nos amenizó toda la comida gracias a su buen sentido del humor. Volveremos sin duda!
16 febrero 2023 7:14
Fuimos a comer las familias de la clase del cole. Los peques lo pasaron bien, pero todo lo demás a los mayores no nos gustó. Puede que fuera el día o la época, pero no salimos satisfechos. Contentos de compartir un rato, pero decepcionados. Puede que otra vez sea mejor
16 febrero 2023 0:55
Per no tornar-hi.

No sé si arran del programa del Joc de Cartes, o ve per les festes multitudinàries que s'hi fan, aquest restaurant ha perdut tot l'encant que tenia, per esdevenir un restaurant perquè la gent de Barcelona es pensi que han anat a menjar a pagès.

El preu del menú és desorbitat pel que et serveixen!
40,00€ per persona per una amanida, 4 embotits, 4 calçots petits, esquifits i massa cremats, uns calamars a la romana oliosos, caragols i croquetes, i un segon a escollir. Tot, a més, acompanyat per un vi espantós, que ens van vendre com un vi jove.gràcies a Déu que ens el van canviar, perquè era imbevible!

Amb l'excusa de la inflació, han apujat el preu d'un menú pel qual pagaves no més de 30,00€, i han baixat la qualitat, i també la quantitat.

Una llàstima la veritat.
14 febrero 2023 4:35
Buen sitio para desayunar o comer. Primero tabla de embutidos sin límite de segundos un plato caliente, postre café y chupito vamos que sales desayunado comido y casi cenado. Toda la comida buenísima. Variedad de platos caracoles, carne calçots pescado
02 febrero 2023 5:15
Cocina cassolana, masía rústica con animales, servicio muy bueno, comida muy rica y buenos precios. Lo recomiendo sin duda!
13 enero 2023 1:28
Tot productes de proximitat. La majoria generats a la pròpia masia. Tracte amable i bona cuina.
12 enero 2023 15:25
Restaurante rural. Hacen un menu de 35 euros, almenos los festivos, en el que van trayendo varios platos al centro. La cantidad de comida es muy grande y esta buena. Es comida tradicional catalana. Tambien hay menu infantil a 15 euros. El servicio esta bien. La zona exterior es muy rural, con animales sueltos. Esta zona esta bien pero un poco dejada.
10 enero 2023 0:26
Superbe lieu de convivialité, simplicité, une cuisine typiquement catalane et traditionnelle avec un accueil sympathique, chaleureux, souriant, enfin, tout les ingrédients pour passer un excellent moment.
23 diciembre 2022 4:29
Molt dolenta.poca neteja.ules vells i trencats.les gallines passejant pel menjador + 6 gosus.quan vaig trucar em van dir 15€ el menú de diari'. I al final van pagar 35 i sense fra.
13 junio 2022 8:52
Avui hem tingut el plaer de dinar aquest restaurant del que teníem referències però no coneixíem, i ens ha sorprès gratament, quant seus a taula ja et porten la beguda el pa una safata d'embotits casolans i una amanida com entrant, seguidament uns calçots i cargols i de segon et demanen que vols si guisats o be a la brasa seguidament postre, per un preu just. Hem tingut la sort que ens ha servit en Rida un cambrer molt eficient simpàtic, hem quedat molt satisfets de la seva atenció.
05 junio 2022 2:07
És un restaurant rural situat en un bon enclavament al mig de camps de cultiu, és una gran masia on hi ha diferents menjadors, a la part posterior hi ha un gran porxo que també fan servir de menjador, al voltant del restaurant hi ha animals de la granja, i llocs on la mainada pot jugar, com un camp de futbol.

Avui hem arribat a les dues de la tarda, hi havia molta gent, i l'Eduard ens ha dit que estava molt ple, però que ens trobaria un forat, ens han posat en una taula prop de la piscina, a l'exterior, amb el bon dia que ha fet s'estava genial, a més estàvem molt ben atesos pel Rida, un cambrer molt simpàtic i professional, ens ha portat d'entrant una amanida i una taula d'embotits boníssims, després cargols i calçots, els millors calçots que menjat fins ara, gruixuts i ben cuinats. Després de tot aquest menjar encara faltava el plat principal a escollir entre guisat o brasa i les postres, tot plegat per 35 €, bona relació qualitat preu, ja que tot el menjar és de primera qualitat i km0.
29 mayo 2022 0:44
Ens van convidar a dinar uns amics i tot estava boníssim repetirem segur. Molt servicial i agradables.
24 mayo 2022 23:59
Cuina catalana excel·lent, avui dia, que costa trobar restaurants com aquest, una especie en perill de extinció, el servei es ràpid i proper el preu després de haber dinat et sembla barat.
21 mayo 2022 12:19
Bona qualitat del menja Ri molta quantitat. Tracte proper i amable. Les postres, boníssimes.
Únic inconvenient: l’ànec el vaig trobar molt sec. Sinó, 5*.
19 mayo 2022 21:35
Hemos ido en familia y hemos tenido una comida muy buena. El servicio muy amable y hemos recibido un trato excelente. La calidad de los productos nos ha encantado.
19 mayo 2022 10:15
M'ho he passat molt bé! Servei fantàstic! Menjar tradicional. Guisats, brasa, bones amanides, cargols.i un recuit collonut. Preu tancat de 35 euros. Ambient distès i agradable. Per passar una bona estona! Hi tornarem!
08 mayo 2022 4:01
Trato excepcional, sitio auténtico de verdad y la comida buenísima. Carrilleras, cabrito, pollastre, calçots, cargols. Exquisito
04 mayo 2022 15:45
Un paradís del menjar casolà. Embotits, cargols, calçots i carns (a la brasa o amb tot tipus de salses). Un gran lloc, un gran personal.per repetir!
02 mayo 2022 19:01
Simplement excelent feia anys des de la meva avia que el feia no habia menjat un platillo de menuts tan bo per mi es el plat estrella de ľ empoda vos felicito
24 abril 2022 19:00
Excelentes embutidos, segundos bien cocinados y guisados de antologia, todo a un precio correctisimo
18 abril 2022 1:46
Demasiados payasos para un circo tan pequeño, jamás iré a un lugar donde no se respete al jefe del estado, porque aunque les fastidie es su Rey.
Siempre VERDE
02 abril 2022 14:34
La experiència sempre és extraordinària. Desde l, ambutit, els cargols a cualsevol guisat que t ofereixen, sense oblidar el recuit que es super.
25 marzo 2022 2:37
Perfecte, menjar molt cassolá amb la majoria de productes de la seva granja. Un gran descobriment.
24 marzo 2022 12:55
Masia ideal para comer, todo buenísimo, los caracoles increíbles y Albert (el monarca) super simpático y agradable.
Volveremos seguro!
22 marzo 2022 21:58
Comida de calidad y de proximidad. Cuesta decidirse que plato elegir. Buen servicio. De entrada los primeros platos te los traen, nosotros, ensalada, bandeja de embutidos, caracoles y calçots. Y de segundo hay muchos platos a elegir.
18 marzo 2022 22:37
Espai súper xulo, ambient immillorable i personal molt amble i efectiu. Un lloc molt original 100% recomanable!
04 marzo 2022 4:29
Lugar agradable
Comida excelente
Trato excelente como si estuviera en familia
Magnífico lugar para estar en la naturaleza
27 febrero 2022 13:08
Menjar cassola, si. Menjar bo també. Preu caríssim. Amanida, escudella amb carn d'olla pa, aigua, sense cafè 30€. Tornarem? No.
27 febrero 2022 11:49
Los platos son abundantes, y el local está bien, son 20 euros por cabeza el desayuno, eso si comes en abundancia.
20 febrero 2022 2:46
Patético muy cerdo y sucio. No soporto a un marrano sirviendo platos con un palillo en el hocico todo el día… cantidad de comida como para alimentar a una piara y una calidad nefasta. Embutido con regusto a marrano viejo. Para colmo caro de cojones…. Poco más que decir
18 febrero 2022 23:08
Vam anar a esmorzar ja que ens l'havien recomanat fa temps però no tornarem.
Al principi vam pensar que no voliem embotit ja que agafavem un plat d'esmorzar cadascú. Al veure la poca quantitat, vam decidir demanar educadament a la cambrera que si ens el podia portar, ja que al final sí que menjariem embotit. Ens va mirar fixament uns segons amb cara d'enfadada i ens el va portar sense dirigir-nos la paraula.
Una copa de vi, embotit i una mica de pa amb cansalada uns 20 per persona.
09 febrero 2022 3:19
El restaurante es un espacio para pasar un rato agradable en familia, tiene su propia granja, todo los productos son totalmente frescos exceptuando mínimas cosas, se come hasta reventar, embutidos, ensalada, caracoles y una deliciosa calçotada y un segundo plato a elegir el precio de fin de semana es de 35€. Lo más importante su personal son
muy amables y atentos.
09 febrero 2022 2:17
Comida casera. Lugar bonito. Eso sí, no volvería en estos tiempos ya que allí la covid no existe. Lugar sin normas, camareros sin mascarilla, aglomeraciones de gente, clientes fumando.
23 enero 2022 21:51
Simplemente espectacular, se come de miedo, el camarero superprofesional, de 10.tenéis que probar.superrecomendable
.
20 enero 2022 6:58
Carisimo¡ desayuno de tenedor más caro que un menú con ese concepto pierden clientes antes de hacerlos
05 enero 2022 20:53
Un sitio muy casolano, muy acogedor y con el hermano de Felipe el rey de camarero Albert primero
31 diciembre 2021 21:43
Menú súper completo. Hay que ir con hambre. Ensalada, tabla de embutidos con pan con tomate, escalivada, carpacio de lengua, después un segundo a elegir entre muchos, postres, vino y gaseosa, agua y chupito! Precio fin de semana 30€.
14 diciembre 2021 9:17
Perfecto restaurante para ir en grupo, con o sin niños. Se come muchísimo y de una gran calidad.
05 diciembre 2021 4:25
Menjar casolà i de qualitat. Recomanaria esmolar els ganivets de tallar l'embotit. No hi ha carta.
01 noviembre 2021 12:36
Quantitat i bons embotits d'elaboració pròpia. Els guisats i postres, també cassolans, molt bons
21 octubre 2021 10:07
He anat a fer-hi un esmorzar de forquilla. El menú d'esmorzar és molt complet amb fusta d'embotits i carn a la brasa, acompanyat de pà amb tomàquet (de les tomates que es veuen penjades). El menú d'esmorzar són 15€ o 20€ amb postre. Per mi, un pèl excessiu i car per un esmorzar.
El lloc és una granja activa i us trobareu animals corrint arreu com el porc "Rocky".
20 octubre 2021 9:35
Es un restaurante autentico. Se come de maravilla por un precio razonable, el dueño es todo un personaje divertido
18 octubre 2021 9:38
Brutal no, lo siguienteee! Genial: la comida, el lugar, la atención de los camareros y el jefe, la piscina, los cócteles, la música, El Sr. Eduard, Mamadou y Tulio. ESTOY IN LOVE CON ESTA CASA
14 octubre 2021 1:08
Menú tancat. 35€ per cap i menú infantil complert 15€. Vam menjar amanida de tomàquet i ceba amb olives, pa torrat i taula d'embotits i formatge, carpaccio de carabassó, escalivada, caragols amb allioli i tomàquet i els segons a triar. Igualment les postres tb podies triar.
Aigua, vi, gasosa i cafè.
El servei molt ràpid i molt amables i el menjar bo i abundant.
Com a negatiu, per dir alguna cosa, el vi de la casa i l'allioli, seria millorable.
L'entorn ben cuidat. Es una casa rural però el restaurant és obert a tothom.
13 octubre 2021 9:40
Autèntic i genuí. Res a veure amb un restaurant tradicional. Envoltat de camps animals i natura. Perfecte per anar amb amics i passar un bon dia
11 octubre 2021 22:30
Can Casadellà. Bona cuina i millor atenció. Hi voldràs tornar!
Can Casadellà i Unisub Sabadell
02 octubre 2021 10:31
Molt bé, molt bo tot i molt molt bon servei i molt bona atenció, molt amables el personal. Els cargols els fan molt bons. Tot molt natural i de la terra.
25 septiembre 2021 18:18
Hoy hemos ido a desayunar, en la terraza exterior, muy amplia, donde se respetaban las distancias de seguridad. Son atentos y el servicio es rapido. El desayuno una ensalada de tomate y cebolla con aceitunas, tabla de embutidos, tostadas con o sin tomate y.costillas de cabrito. De postre el requeson con mermelada, hecho todo por ellos. Riquisimo, a vino, agua y gaseosa. Para no tender q comer ya. Tienen donde poder aparcar y q los niños jueguen (si llevan pelota mejor).
23 septiembre 2021 4:17
No sé ni per on començar. D'acord que sigui una granja i pot fer gràcia que hi hagi animals com pocs sueltos per el menjador, però això no vols dir que les taules estan tan brutes i enganxoses que la multitud de mosques s'hi queden enganxades.
El lloc és ampli però les taules de entre 15 i 18 persones.
Al servei quan li demanes algo com aigua, pa. Sembla que et facin un favor. Retiren els plats quan estàs menjant. En el meu cas, al fer-ho, a més a mes, m'han tirat un cobert al terra, que he hagut de recollir i reaprofitar.
El menjar, els embotits cadascú se'ls talla i això seria ideal sinó fos perquè el mateix embrutit passa per diverses taules i mans. (Covid friendly a tope)
Igual que els segons et porten les racions juntes i cadascú s'ha de agafar el que vulgui de la safata amb el propi cobert (molt convid friendly)
Pels que mengem sense gluten, diuen que hi ha opcions. Doncs bé les opcions són un arròs aigualit, rollo aquell que "no se pasa" i sense gust i que ni m'han preguntat si en volia. Al contrari, la cambrera m'ha esbroncat quan després de demanar la carn m'he enterat que jo ja tenia un arròs marxat, que ni havia demanat. Que a mes et serveixen quan tots ja han dinat i et toca menjar sol.
El pa l'he hagut de demanar 3 vegades perquè arribés i altre cop com si em fessin un favor.
Al portar els segons o els postres queden plats bruts a la taula i amb ells una munió de mosques que ronda lliurament per sobre el menjar, animals i tocant els pebrots fins treure't de les teves caselles.
La piscina, bé sinó fos perquè l'aigua estava tèrbola i amb bitxos i herbes flotant.
I el preu, per suposat massa car per tota la mala experiència que hem tingut. Si com a mínim la carn hagués estat bona.
No cal anar-hi!
22 septiembre 2021 5:08
Trato muy agradable, sitio totalmente rural. Te tienen que gustar los animales porque hay perros sueltos. Hay piscina. Comida totalmente casera. Yo fui con mi perra y se lo pasó genial con otros perros.
22 septiembre 2021 4:20
Espectacular! Un sitio increible, me hizo recordar mi infancia. Con las gallinas caminando por el campo. Las ocas libres los perros la atención del personal. Increible un sitio donde no te hace falta ir para mirar el reloj! Solo disfrutar de un momento agradable
19 septiembre 2021 16:11
Restaurante tipico de la zona, con menu cerrado (35 eur adultos y 10 niños)
Plato embutidos al corte, ensalada, caracoles y segundo brasa (recomiendo butifarra). Postres espectaculares caseros. Zona d piscina y campo d futbol para niños. Ideal para ir con tiempo y hacer una larga sobremesa.
17 septiembre 2021 17:42
Relación calidad cantidad precio excelente, ambiente festivo y rural (un cerdo gigante paseando) si es verano llévate un antimoscas.
04 septiembre 2021 16:09
Excelente sitio para comer bien y pasarlo mejor. La comida abundante y sabrosa, el servicio atento y encantador. El paisaje espectacular.ideal para ir en grupos o en familia. Volveremos.
23 agosto 2021 10:44
Menjar bo i en quantitat, dels pocs llocs que pots trobar que siguin verdaderament de pagès i amb productes autèntics. Ja no hi ha res semblant enlloc.
22 agosto 2021 2:54
Molt bon menjar i molt abundant. El mar i muntanya de pollastre amb escamerlans perno oblidar-ho. Boníssim
20 agosto 2021 15:34
Molt peculiar. Has de saber on vas, però quan els coneixes repeteixes any rere any. Menjar molt abundós i bó. Proximitat de producte i cuina de xup-xup feta amb paciència. No aneu mudats
23 julio 2021 10:44
Mira que m''agrada tot el ritual d'aquest restaurant però es cargols massa fets
Tot lo altre, per preu i qualitat + atenció del personal és un 11 de 10.
S'hi ha d'anar, sí o sí.
Clients, entorn, personal qui treballa i tot plegat: Imprescindible!
18 febrero 2021 3:41
Menú cerrado de 35e, muy buena relación calidad precio, salimos encantados, mucha cantidad y buena materia.
Estuoendo para niños con granja en el exterior con animales sueltos. Recomendable
26 diciembre 2020 21:18
Avui hem anat a dinar a Can Casadellà, menja bonissim, menhes el wue ells volen, no hi ha carta, però bonissim, tracte molt bo, molt amables, segur que hi tornem.
15 diciembre 2020 3:31
100% recomendable. Platos muy deliciosos y calidad/precio también muy buena. Todo lo que probamos exquisito (ensaladas, embutidos, mejillones y arroz marinero). El trato también buenísimo y el lugar precioso y con mucho espacio. Repetimos seguro.
13 diciembre 2020 9:29
Excelente calidad en todos y cada uno de sus platos. Delicioso todo! El trato magnífico! Cantidades espectaculares y difícil decir cuál de los platos es mejor. El pollo con cigalas, brutal. El cordero maravilloso. Los embutidos estupendos.y el lugar, precioso y original! Un placer y repetiremos!
03 diciembre 2020 19:43
Menjar absolutament autèntic i de qualitat. Tenint hort a casa i bona ma per la cuina, és difícil i gairebé impossible menjar realment casolà. Algo tan simple com una bona amanida és missió impossible. La matèria primera de Can Casadellà és excel.lent i l'el.laboració és magistral. El cabrit rostit és per plorar de bo. Tot espectacular, però literal. L'enhorabona al vostre local. És difícil no perdre's en floritures i centrar-se en l'essència d'un restaurant, que bàsicament és bona matèria i bona elaboració. Hi tornarem segur!
03 diciembre 2020 17:41
Restaurante muy rural con comida de muchisima calidad, tanto los entrantes (embutidos, queso y ensaladas), te ponen las tripas para que tu te cortes lo que quieras, y segundos elaborados con animales de la misma granja.
Todos los guisos están muy bién cocinados.
02 diciembre 2020 10:00
Menjar molt bo, servei amable. Espai divertit i molt casolà, tot molt de Pagès. També s'ha de dir que les quantitats de menjar són abundants.
Relació qualitat-preu MOLT BONA!
25 octubre 2020 17:03
El menjar és correcte amb productes de proximitat però la terrassa esta molt masificada i amb poca cura per les mesures de seguretat en quant al distanciament entre taules. Taules amb grups nombrosos de persones.
17 octubre 2020 12:48
Bon lloc per esmorzar! Taula d'embotits, de bona qualitat, on et serveixen la peça sencera i pots anar tallant al teu gust.
També serveixen una amanida amb tomata molt carnós i bon gust.
Taula d'embotits, amanida i cigaló per 10 euros. També pots demanar segons a l'estil vedella amb bolets i pollastre amb escamarlans, i postres.
Bon tracte.
Hi tornaré.
15 octubre 2020 4:32
Una experiencia unica, nos lo hemos pasado muy bien. Lugar peculiar. Con gente increíblemente amable. Un 10
07 octubre 2020 11:54
Espectacular. Qualitat del menjar a un molt bon preu. Tracte del personal exquisit. L'eduard que és el propietari et fa sentir com a casa. Molt recomanable. I tornarem segur.
06 octubre 2020 0:39
Muchas Gracias! Un día espectacular! Buena comida, Super Servicio! Bonito lugar! 10/10! Olé! Saludos. Bjórn. Don Bratwurst Barcelona. El Alemán!
06 septiembre 2020 20:58
La veritat no ens vam donar compte potser per les ganes de retrobament familiar però el cas es que es denunciable.
Després a la tarda hi vam caure, la taula d’embotits es compartida, vull dir la toca tothom i després a la boca i aquella taula d’embotits després va a una altra taula,
En altres restaurants tallen l’embotit i tel fiquen al plat però eviten que els embotits els toquin tothom amb les mans i després vagin a la boca. Els cambrers no portaven mascareta i lo que es pitjor els cuiners que feien el menjar tampoc diuent mascareta.
Una irresponsabilitat total.
Un error per part nostra no donar-nos compte abans, però ni tornarem ni ho recomanarem.
06 septiembre 2020 5:00
Si reserveu una taula assegureu-vos que us ficaran a l'ombra! Vam estar dinant a 30°C a ple sol! A més, 30€ pel que donen és molt car (amanida, embotits amb pa, cargols, pollastre amb escamarlans i galtes al forn), insuficients per a tothom. Plats de cullera que si t'estas fregint tampoc venen gens de gust! Això si, l'entorn està molt bé, amb una piscina, una barra per fer mojitos i un grup tocant música.
30 agosto 2020 9:52
De sobte van posar música a tota castanya, mentre dinàvem. Música de discoteca, molt molesta i sense avisar. Van tardar moltíssim a portar els segons i l'espera pels cafès va ser eterna. La carn, això sí, estava bona i l'equip de cambrers i cambreres, almenys alguns, van ser amables i amb bon tracte.
24 agosto 2020 12:37
Increíble menjar! Tot bonissim, calitat de producte excelent i un molt bon servei per part de tots els treballadors, tornada assegurada!
15 agosto 2020 18:55
Hem hagut de marxar doncs no respectaven cap de les mesures d’higiene, ni pel covid ni habituals.
Ningú amb mascareta, la piscina amb aigua tèrvola i verdosa i amb talls de llimona de begudes per terra, etc.
El tracte del personal ha estat molt amable
11 agosto 2020 12:25
Hi hem passat varies vegades i s'empren ens sorprèn. Dinar, migdiada i piscina què més es pot demanar.
29 julio 2020 23:36
El punt mes fort es el personal: atents, simpatics, fan broma amb els clients, es desviuen per trobar lloc inclus si no has reservat. Us posaria 10 estels si en tingués la possibilitat!
El menjar. Boníssim! Proveu el mar i muntanya i la seva salsseta! I el flam de menta! Tornarem segur!
29 julio 2020 6:24
Espectacular. Pasamos un fin de semana con amigos. La comida y el sitio inmejorables. La gente espectacular. Si vais pedir Xai Guisat. Increíble
03 mayo 2020 11:00
Un lloc molt peculiar, menjar de primera categoria, personal atent i calitat quantitat i preu perfectes
08 abril 2020 2:00
Espectacular! Me encantó todo! La comida, la atención el entorno, el entorno, INMEJORABLE! Gracias! Volveremos sin duda. Muy recomendable para eventos, cumpleaños, o para pasar el día
29 marzo 2020 17:09
Menjar casolà, boníssim, personal un 10, a mi personalment sempre m'ha sortit més bé de preu anant amb grup i "pactant" menú.
03 marzo 2020 13:00
Bon dinar casolá. El de tota la vida fet amb cura i carinyo.un tornar a la teva infantesa. Quantitat i qualitat. I el millor. Bona gent. Eduard continua aixis. Fas sentir a la gent com a casa. Gràcies. Tornarem.
20 febrero 2020 14:45
Bons embotits i guisats, també bon lloc per dormir i passar-hi uns dies o un cap de setmana amb amics, familia i nens
16 febrero 2020 5:38
Los mejores calçots que he comido nunca. Platos muy completos. Tienen habitaciones. Ideal para grupos para celebraciones
05 febrero 2020 5:52
Bon menjar i tracte planer i agradable. Cuina de xup-xup honrada i de bon sabor. Preu adequat al que et serveixen. No defrauda. Us ho racomano.
02 febrero 2020 15:45
Vam dormir i menjar a la masia, molt bé. Els treballadors molt atents i agradables. Molt bon esmorzar amb embotits de la casa, els rostits una passada, les postres també. Vam menjar cargols i calçots, molt bons i la salsa déu ni dó. Per tornar-hi
04 noviembre 2019 11:03
És català, de la terra, amb tot allò que comporta
Una cuina catalana amb els millors productes i unes racions molt I molt generoses.
100x100 recomanable
26 octubre 2019 11:01
BRUTAL! Si voleu menjar com Deu mana aquí no podeu faltar. Sencill, com a casa amb producte de proximitat sense virgueries. Molt recomanable!
20 octubre 2019 5:43
Lieu chaleureux avec un service agréable la nourriture y est particulièrement excellente je ne regrette pas d’y avoir manger à refaire si je repasse dans ce coin là
24 septiembre 2019 13:37
Tras 40 km de bicicleta me llavaron a comer aquí y estuve realmente genial, comí a las mil delicias en un entorno maravilloso y muy bien atendido
10 septiembre 2019 13:03
Comida muy buena especial enbutido caracoles ensaladas y segundos a escojer varios guisos y carnes a la brasa, paellas vale la pena y los postres buenisimos y sobretodo el mato con higos dulces riquísimos y muy buena atención no dejan esperar mucho sirven rapididima
26 agosto 2019 20:01
Es un lloc esplendit i fenomenal, es menja molt be, i molt atens, començan per en Marti, l'Eduard, i la resta de cambrers, felicitats,
15 julio 2019 22:47
Fenomenal. Tracte esplèndid i menjar boníssim. La piscina ha arrodonit una vetllada sensacional. Moltes gràcies.
08 julio 2019 21:31
Menu de 35 € con vino de la bota y gaseosa. Macarrones, caracoles y guisos de carne. Hay mejores opciones gastronómicas y más económicas en el Emporda. Los chupitos, aunque parezca que te inviten.te los cobran a 3€ cada uno. Una estafa.
20 mayo 2019 8:49
Es una bona Masia, a mes tenen habitacions per fer turisma rural. L'entrada a la Masia, la vaig trobar una mica abandonada. Disposa de parking. La part interior de la Masia, es espectacular. Nosaltres vam esmorzar, ens va servir una amanida de tomata i ceba, amb alls, una plata de embutits per tallar al gust amb torrades i despres un plat de xai, xai de llet ens va dir, vam poder repetir, era bonissim. El postre recuit dells bonissim, I no pas poc. El preu es raonable 20 eur. Ara su vam parlar amb ells, i crec q la millor opcio es anar-hi per dinar, disposen de una terraza a la part del darrera, per fer el gintonic o copa, amb musica, quant fa sol. El preu per dinar 30 eur, gintonic o copes a part. Aconsello encarregar el cap de setmana, algun menjar s'ha de encarregar tambe, com les paelles. A partir de les 20h, tancant per no molestar els clients de les habitacions. Sens dubte hi tornare, pero a dinar. Bon tracta, bon servei i agradables.
14 mayo 2019 17:24
La verdad es que más que un restaurante es un sitio donde comer, pasarlo bien, conocer gente, disfrutar. Una experiencia no sólo gastronómica, una pequeña aventura. Podría decir que es cultura gastronica en un entorno ideal para familias y amigos. Además el menú genial, completo, bueno y abundante. Sin duda repetiré! Bon apetit
06 mayo 2019 21:34
Fantástico y muy divertido para los niños.
He ido varias veces, se come muy bien, ambiente familiar, la atención muy correcta, no te quedas con hambre, la comida casera y buena, abundante, los niños se lo pasan genial ya que hay una granja con cabras, gallinas, pavos reales, ocas, etc, incluso a mi hija y a otros niños les dejaron coger una cabrita, tiene mucho sitio al aire libre para jugar y el interior una masía encantadora.fuera puedes hacer el vermut y también puedes comprar los productos que elaboran allí, como el queso que es buenísimo.
31 diciembre 2018 8:32
Fatal, desayuno "de forquilla" escaso y carísimo.
La entrada al restaurante muy desordenado y muy sucio.
Nada recomendable.
02 diciembre 2018 16:47
Coming from California this place is the best I've ever experienced. Be ready for moving back in time, about 200 years, mixed with today's professional service. Excellent food!
30 septiembre 2018 17:49
Lugar mas que entranyable.comida muy buena, totalmente típica catalana, para los niños fantástico i con el calor la piscina es la reina.
21 septiembre 2018 20:39
Hem menjat molt bé. És un restaurant casolà de cuina catalana que a més del restaurant tenen granja i camps, i tot el que menges ho produeixen allà mateix ells mateixos. Més km0 impossible! Treballen sense carta, tenen un menú de 30€ i un de 35€. Tots dos comencen amb amanida, embutits, escalivada i cargols. I de segon hi ha diferents tipus de carns guisades. Els postres també boníssims, especialment el recuit! Ens ha agradat molt i ho recomanem!
27 agosto 2018 4:28
Buen lugar para comer producto km. Cero, de ellos creo la mayoria de los productos, cosas malas, su dueño muy simpatico con sus comensales de siempre y un poco borde con los nuevos, un poco caro y demasiada comida
26 agosto 2018 4:13
Ens va cridar l'atenció al programa de TV3. Però vam marxar decebuts.
Érem dos i ens van portar una amanida per compartir, un plat amb uns pocs talls d'embotits, unes cuxes d'ànec i una sípia, les postres i aigua i vam pagar 25€ per un menú i 30€ per l'altre menú. Dues vegades ens va dir el propietari que ens portaria uns cargols, encara estem esperant. Vam demanar el compte i van trigar moltíssim, a sobre va vindre una noia per preguntar-nos què havien menjat. I vam passar una altra bona estona esperant.
El servei fatal.
Tot molt car. L'atenció diferent segons la taula.
No ho recomano.
25 agosto 2018 19:15
Fantàstica amb ganes de tornar-hi. Dinar ideal per qui li agrada la bona cuina un ànec amb salsafinfs que es desfeia i el tracta amb tot el personal immillorable

Escribe una reseña



Calificación general: