04 diciembre 2023 8:02
Comída excelente, servicio genial por ser la tercera vez que vamos y la primera en formato tapas, Vale la pena
31 julio 2023 8:36
Encantador parage muy buen sitio para tomar algo y comer el trato y la comida excelentes muy recomendable
28 julio 2023 10:12
Imprescindible una parada a Can Jordi si passes per aquest idíl·lic indret pirinenc anomenat Espinavell. Saborós, tendre i melós el pollastre amb canyella, conyac, llorer i altres herbes. Producte de qualitat ben tractat a la cuina per la Eva, que a més ens va tractar de luxe.
10 julio 2023 0:28
Vam demanar menjar per emportar i estava tot molt bó. Especialment els canelons d'ànec.
Menjar d'alta cuina a molt bon preu.
27 junio 2023 16:27
Menjar casolà i recomano la carn de poltre.
Moltes tapes variades i bona atenció.
Relació qualitat preu molt correcte.
23 mayo 2023 7:27
Hem fet la reserva prèviament. El menú és suficient i la relació qualitat-preu està bé. No obstant això, no és tan espectacular com les nostres expectatives. Hem tastat croquetes, botifarra amb samfaina, trinxat, galta, hummus, truita.i tot estava bo. Les tapes tenen una bona relació qualitat-preu, però són petites. Érem quatre persones i hem demanat onze tapes i ens hem quedat justets. Cal tenir precaució quan es demana, ja que a les 14 h tanquen la cuina i si et quedes amb gana no tens opció.
22 octubre 2022 7:55
Aquest establiment que fa un menjar excel·lent no està tancat, tal com vaig publicar, per el que segueix sent un lloc excel·lent per anar a menjar delícies.
04 octubre 2022 14:26
Excel·lent Bar de la zona. Un lloc a la terrassa increïble. De begudes tenen una selecció de cerveses artesanes de Sant Joan Abadesses molt bones. De tapes (no fan dinar) tenen una selecció de veganes molt bones: Paté albergínia, Coca escalivada, Braves amb salsa molt bona.
17 septiembre 2022 15:57
No us ho penseu dues vegades. Qualitat, quantitat, proximitat, bona carta de vins i preu raonable. El lloc, les vistes, repetireu!
13 marzo 2022 19:00
Si has llegado a este restaurante buscando buena comida, deja de buscar. ESTE ES TU SITIO. Platos de calidad excelente, sabrosos y bien preparados. El servicio fue inmejorable. Eso sí, llama antes para reservar porque sólo tienen 5 mesas. No te arrepentirás
21 enero 2022 3:25
Cuisine catalane traditionnelle, plats faits maison avec les bons produits du terroir. La propriétaire, très chaleureuse et souriante, est aux petits soins pour ses clients. Super adresse pour passer un bon moment et se régaler!
07 noviembre 2021 14:15
Hi vaig anar aquest estiu i em va encantar. Boníssim restaurant. Un 10 per la cuinera! Molt ben ubicat, i Espinavell un lloc molt bonic. Va ser fantàstic.
31 octubre 2021 13:30
Boníssim restaurant especialitzat en carn de poltre.
Espai petit (recomanable reservar).
Tenda de queviures per al poble y restaurant.
Cambrers molt atens i amb iniciativa per recomenar els millors plats per els indecisos.

Fins i tot la amanida esta increíble.
L'entrecot de poltre es una delicia per els amants de la carn així com l'estofat de poltre.
18 octubre 2021 2:50
Un restaurant brutal, de 10. Bon servei: molt ben atesos, bon menjar: estofat de poltre es desfeia a la boca, els bunyols de bacallà boníssims, bones postres: mousse de xocolata espectacular, fins i tot el cafè està molt bo. No hem deixat ni una engruna. Free COVID-19, ventilació creuada a l'interior i separació entre taules excel·lent. Cal reservar, va mlolt la pena. Repetirem segur
15 octubre 2021 5:01
Tot i no menjar carn ens ha servit plats o variants vegetarianes exquisites. Servei excel·lent, espai preciós i acollidor. Repetirem!
13 septiembre 2021 1:59
En un entorno incomparable un restaurante que te hace sentir como en casa, con platos elaborados y sabrosos como los que puede hacer tú madre, con mucho chup chup y atendidos de maravilla a precios correctos.
05 septiembre 2021 17:18
Lloc petit però molt agradable, bon tracta, però el preu desorbitat, per dues cerveses 7€. Llàstima perquè pintava bé
03 septiembre 2021 1:57
Pequeño y acogedor, con unas vistas maravillosas y en un entorno inigualable. En veranos es mejor reservar ya que va mucha gente a comer su deliciosa comida. Precios muy correctos, productos de calidad, cocina de montaña y sobretodo la carne de potro, recomiendo el arroz, el estofado, el carpaccio y la falda de potro, postres también exquisitos y el servicio un 10! Hemos disfrutado muchísimo! Gracias
22 agosto 2021 6:20
Ara fa uns dies vam pujar-hi per segona vegada i val molt la pena. L'Eva i el seu equip et fan sentir com a casa i el menjar és boníssim. Ens estem acostumant a l''estofat de poltre.tot i que l'arrós de muntanya, la brandada de bacallà amb melmelada de pebrot, l'hummus de remolatxa i tot el que ofereixen és per tornar-hi. A més, el poblet és preciós (a mi m'encanta la pedra). Gràcies!
13 agosto 2021 3:40
Carta de menjar i vins excel.lent. Tot el què varem menjar boníssim. Es nota la mà d'una cuinera sap tratar el producte. Filet de poltre espectacular. El servei àgil i amabilíssim. El lloc, absolutament encantador.
05 agosto 2021 2:49
Una maravilla de restaurante. El ambiente es súper acogedor y la comida está deliciosa. Es como irse a comer a casa de la abuela. Si pasáis por aquí, sitio recomendadísimo.
18 junio 2021 8:30
Calidad y elaboración del producto excelente, el tiempo del servicio no es muy rápido sino sería de 5 estrellas
15 mayo 2021 20:39
Petit restaurant d'alta muntanya, fan uns plats exquisits, de carns, xai, poltre, i una extensa carta, amanides i crida l'atenció un humus de remolatxa amb especies, bonissim que l'ofereixen durant l, 'espera
20 octubre 2020 17:28
Restaurant petit però molt acollidor, molt bon servei molt amables i bon menjar. L'arròs de Montanyà boníssim. I tornarem.
14 octubre 2020 4:57
Como aún era temprano decidimos tomar un aperitivo en la terraza mientras esperamos que la mesa estuviera lista.

El restaurante es muy pequeñito y si quereis venir es aconsejable reservar.

Empezamos compartiendo unas croquetas de cocido (buenas de sabor aunque el rebozado un poco grueso, la mermelada de pimiento muy buena) y buñuelos de bacalao (bien aunque la salsa de tomate era demasiado líquida)
De segundos, la butifarra (bastante buena, bien acompañada con verduras) y la falda de potro cocinada a baja temperatura (muy tierna y melosa, buena recomendación)

Terminamos pidiendo 2 raciones de buñuelos rellenos de crema. El plato en si fue bastante desastroso. La crema era totalmente líquida e insípida y el buñuelo también era soso, le faltaba azúcar. A parte de ser un desastre, como era fuera de carta, la ración de 5 buñuelos costaba 6€ (1,20€ cada buñuelo)

En general, la experiencia estuvo bien, nos atendieron de forma muy agradable en todo momento pero si que es verdad que los precios son un poco elevados y que la carne de potro es muy protagonista en la carta, con lo bueno y malo que esto conlleva.
19 septiembre 2020 11:37
Atenció molt bona, menjar boníssim i bona relacio qualitat preu. Truqueu per reservar, es petit i respecten escropulosament les mesures anti-covid.
11 septiembre 2020 21:07
És un restaurant amb personalitat pròpia, petitet però molt acollidor. Tenen un petit racó amb supermercat i queviures de productes locals.

Imprescindible provar l'arròs de muntanya. és ESPECTACULAR! És recomana encarregar.

@passejapercatalunya
24 noviembre 2019 23:11
Lloc petit de 6 taules molt acollidor. Cuina casolana. Imprescindible provar arròs de muntanya. Brutal!
25 septiembre 2019 20:44
Tornem, com cada estiu, a passar per Can Jordi. Això ho diu tot. Bon menjar, bon tracte i servei, i uns àpats sense pressa. Moltes gràcies!
28 agosto 2019 9:00
Una cuina feta amb tota la delicatesa de una bona cuinera que no escatima el seu amor per la feina bén feta, moltes gràcies Eva
03 agosto 2019 5:03
Great place, beautiful view and very good food. We were just in time for fresh refresc de flor de sauc (elderflower juice)!
11 noviembre 2018 22:33
Todo ha sido genial.
Le llamamos para reservar y nos vino a recoger en coche a Molló desde el Refugio en Espinavell. Desde que llegamos fue todo amabilidad y hospitalidad.
Tuvimos el refugio para nosotros solos, que somos dos peregrinos que estamos haciendo el GR11.
De la cena y el desayuno que decir, simplemente espectacular. Todo casero y super rico.
Lo mejor, las ganas de Eva de ayudar y hacer sentir al peregrino especial.
Recomendable al 200%.
10 noviembre 2018 7:11
Muy típico acogedor.pequeñito muy agradable muy buena comida y trato lo recomiendo no te arrepentirás
13 septiembre 2018 22:13
Bon menjar en un resturant bàsic.
Val a dir que el restaurant ofereix uns plats suggerents, i de bona qualitat (la brandada de bacallà amb melmelada casera, el poltre (plat estrella de la casa), la cuixa de xai a la menta), res a dir, tot el contrari felicitar a la cuinera pel seu bon treball.
La carta de vins es molt bàsica i el que anuncien en algun cas tampoc ho tenen.
Les instal·lacions son molt rudimentàries (1/2 dotzena de taules dins i 1/2 dotzena mes a la terrassa), potser aquí rau l'atractiu.
El servei es amateur i per tant s'ha d'agafar la bona voluntat que hi posen,
Triguem molt a portar els plats (el primer plat va trigar uns 40 minuts).
L'únic "però" va ser en finalitzar el dinar, varem demanar uns gintonic's i es notava que volien tancar el local i que marxéssim, val a dir que ens varem deixar per tots els conceptes al voltant de 150€, per 4 comensals.
15 agosto 2018 1:56
Descobert per casualitat. Voliem prendre una cervesa despres de fer la retirada i hem descobert una cuina amb productes frescos i feta amb " carinyo". A la terrassa s'esta molt be!
18 julio 2018 19:48
Un lloc acollidor, una cuina cassolana espectacular i un tracte immillorable! No em canso de venir a veure l'Eva. Sempre és un plaer
03 febrero 2018 0:50
Restaurant de muntanya on tenen com a especialitat el poltre. No està malament, però hi ha plats que fallen.
27 enero 2018 1:22
Productos y elaboración de excelente calidad. Trato y atención inmejorable en un entorno rural de alta montaña.
12 septiembre 2017 2:19
Comida excepcional. La carne cocinada al punto y muy melosa. Trato cercano y agradable. La única pega, si es que se puede considerar así, es que las mesas están muy pegadas entre ellas.

Escribe una reseña



Calificación general: