08 febrero 2024 5:13
Ayer cenamos en El Celler d'All y la verdad es que no esperábamos tanto, pedimos 4 platos entre tres personas y cada uno de ellos estaba realmente excelente, comimos de maravilla.
La atención del camarero fue excelente, trato cercano, profesional y atento.
Por último, a tener en cuenta también la calidez del lugar.
Una fantástica experiencia. Súper recomendable.
27 enero 2024 5:08
Grata sorpresa.
Llegamos un pelin tarde (sin reserva) y aún así nos atendieron (previa llamada para avisar) muy agradecidos por ello.
Bonito restaurante con una gran terraza y una vista espectacular, por suerte hacía sol y pudimos disfrutar de la terraza. La comida muy rica, pedimos fricando y estaba brutal. La tarta de queso tambien muy rica, y el cafe con el detalle de los carquinyolis, mejoró aún más la experiencia. Tienen estrella Galicia y en las noches hacen pizzas, facil aparcar y se puede ir con perros .Personal MUY amable. Gran trabajo equipo.
23 enero 2024 16:30
Un rincón ideal para ir a disfrutar ya sea en familia o con amigos.
Trato familiar súper amable, la comida deliciosa.
Volveremos pronto!
100% recomendable.
15 octubre 2023 19:56
Genials! Un altre local ens va deixar tirats a 24 hores d'un aniversari sorpresa i ells ens van salvar! Tracte impecable i proper, menjar deliciós i espai molt agradable! Tornarem!
08 octubre 2023 1:24
Comida buenísima! Todo de diez, se nota el buen trato hacia el producto y el buen hacer del cocinero, que salió a pedir disculpas por demorarse un poco.
El servicio es de diez, lo único la espera entre platos, pero entendemos que es algo puntual.
El lugar muy muy bien, comimos en la terraza ya que llevábamos perro, que por cierto, lo trataron como a uno más.
Me guardo el lugar.
23 septiembre 2023 22:28
Un bon menú, t’ofereixen qualitat en un entorn preciós! El servei bo i la relació qualitat-preu es molt correcte. Hi tornarem i us el recomanem!
23 agosto 2023 11:43
Molt car pel menjar que et serveixen. El servei al principi molt bé, però a partir del segon plat ens han deixat desatesos. Pel que fa els postres no estaven malament però hem agut d'entrar a demanar-los.
Alguns dels plats estaven frets i quan ho hem dit no els hi a sentat gaire bé.
Un punt a favor es que hem anat amb gossos i de seguida els hi han portat aigua.
No hi tornarem
23 agosto 2023 6:34
Menjar boníssim, ambient familiar i amè, vam sopar molt agust i a la fresca.
I estimen els animals
01 agosto 2023 12:31
Lloc agradable, sense grans pretencions. Molt bon menjar, servei molt familiar. Per tornar-hi
27 marzo 2023 9:08
Pedimos de segundo onglet de ternera y venía acompañado con un puré de patata de sobre insípido y pimientos. De primero flor de alcachofa que solo venían 2 flores. De postre pedí tarta de Sant Marcos y no era casera. De vino nos pusieron uno del 2021 en lugar de 2018 que fue el que pedimos. Cena cara para lo que comimos.
26 marzo 2023 23:22
El trato es espectacular, como comer con los dueños en su casa. He comido un costillar a baja temperatura tremendo de bueno. Es muy muy recomendable
20 marzo 2023 7:22
Cocina elaborada con gran esmero y calidad.
Todo el personal muy amable y con gran empatía.
Ubicación excelente.
¡Sin duda, una gran experiencia, y muy recomendable!
Tornarem segur!
17 marzo 2023 4:57
Un 10 a Judit y a Albert. Cuando las cosas se hacen con pasión y cariño este es el resultado. El Celler d’All es una joya en la Cerdanya. Siempre con ganas de volver…
02 marzo 2023 23:21
El menjar estava molt bo, però una mica car, ja que en el menú no entra cap beguda ni cafès. Ni tan sols agua
07 febrero 2023 23:47
El servei de la Judith i el seu equip i els plats de l’Albert són excepcionals. Realment tots han fet que sigui el meu restauranr de referència de La Cerdanya. Plats i unes vistes desde la terrassa increibles i un tracte insuperable
12 enero 2023 10:26
Disponen de menú variado que se puede complementar con platos de la carta pagando un suplemento, se incluye aperitivo, bebida y postres. Adicionalmente platos del dia
Platos elaborados y raciones generosas, bien presentados. Amables y bien atendidos. Comedor soleado, disponen de terraza exterior con buenas vistas
11 enero 2023 11:16
Menú is 31 euros per person, the food is tasty, service was OK but without smiling, overall the experience was good but overpriced. Soup was average the pork was OK, steak tartar was great, and the eggs were OK too.
27 diciembre 2022 15:09
Menú de 28 Eu (aquí encara ok), però atenció. Begudes i pa apart. Si vols taula al jardí ja tens un càrrec per comensal afegit de 3 euros, dresprés et dirán que pots anar al menjador de dins, però no és el mateix efecte, és sorollòs (si està ple) i fosc.obviament, ho saben i s’en aprofiten de la condició.
Menu o plats infantils…, 12 eur un plat simple de macarrons o uns fingers de pollastres (4 unitats), croquetes (3 unitats) amb patates, recordeu, sense pa ni begura i els +3 eur, per tant un “simple menu” infantil ja t’enfiles als 18/20 eur i es queden amb gana. En qualsevol cas, t obliguen a un import minim de 12 eur per comensal. Entenc el concepte del que és poden referir, però senyors, fa mal la vista la paraula “obligació” en una carta d’un restaurant…
Café amb llet =1.8 eur.
He de dir que el menjar del menu és bó, però tampoc res expeccional, però les quantities realment són alhora escases, surts amb gana amb el “menú” que tenen.
Factura te la fan amb uns papers de prendre les notes, poc profesional.
Cambrers molt bé en tot moment, però lents en general (no estaba ple).

Certament, ningú t’obliga a quedar-te, però només tens aquesta información quan et porten la carta a taula i ens va passar que ja era tard per tenir un “plan B”, sobretot si vas amb mainada, tot i així decidim tirar endavant.
Creiem que hem pagat un preu excesiu per l oferta i Servei que propossen en general.
No crec que hi tornem ni ho recomenem, no pel tracte però et sents una mica com si estiguesis en una fireta infantil d’estiu.uns “saca cuartos”.
10 noviembre 2022 3:04
Espectacular! El lugar es muy acogedor, el servicio atento, amable y con ganas de gustar, los platos exquisitos y completos, la velada para recordar! Un acierto que repetiremos seguro!
06 octubre 2022 7:38
Hi hem anat a dinar. Menú de 28€ sense begudes. Els plats molt variats i ben treballats! Hem menjat a la terrassa en un entorn idíl·lic. Han estat molt amables!
04 octubre 2022 12:53
Molt bona cuina, molt bon servei i preus correctes… aquest estiu ja hi em anat tres vegades a sopar! … MOLT RECOMENABLE
29 septiembre 2022 22:36
Gran nivell gastronòmic, tracte molt bo i gran flexibilitat per gestionar canvi de terrassa a dins per les tipiques pluges de tarda de muntanya
27 septiembre 2022 11:06
Genial el tracte i genial el menjar. Val molt la pena. Cuina elaborada amb gust i dedicació. Tenen un jardí que es pura pau.
08 septiembre 2022 14:07
No es barato. El sitio es agradable.
El servicio regular. La comida buena en general aunque no tenían chuletón ni otros platos (ni tiramisú y otro postre).
3 euritos más por comer en la terraza por cabeza.que es lo más agradable.
No te traen pan ni te lo ofrecen. Y 12 eur unos finger de pollo.que traen literalmente 4 piezas. (Eso sí que es caro).
28 agosto 2022 17:20
Sortim molt decepcionats
- Menjar: bé, correcte
- Servei: bé, però lent
- Lloc: la terrassa agradable, musica no adient per l’hora de dinar
- Menú: correcte, però plats de fora de temporada d’estiu
- Preu: Preu menú segons pàgina web 20€, realitat 28€, segons la carta, no inclou pa (1,5€), no inclou begudes, extra terrassa (3€)
- Preu final: 44€ per persona. Et porten una factura a mà, sense detallar res, no sortint del menú ni demanar pa!
- INTOLERABLE! Crec que a vegades les crítiques son constructives i no només cal dir lo bo.
25 agosto 2022 15:50
Nos sorprendió gratamente. Muy buena comida y presentación, excelente trato.
Seguro repetiremos
22 agosto 2022 4:40
Fantàstic restaurant! Hi hem anat ja unes quantes vegades i mai ens ha defraudat. S'hi menja molt bé i et tracten com si fossis de la família. La terrassa ajardinada que tenen a la part de darrera és preciosa i t'hi deixen anar amb el gos. Nosaltres sempre hi hem anat amb els nostres dos galgos i els han tractat molt bé! Obligatori demanar "el rei del canaló", boníssim!
13 julio 2022 7:19
Hem menjat de luxe. Els plats exquisits, per llepar-te els dits. La Judith ens va tractar molt bé i va aconseguir que tot anés sobre rodes i la trobada per celebrar l'aniversari del meu fill fos única. Gràcies per tot Judith.
27 junio 2022 0:01
Menjar molt bo i molt ben cuinat a un preu molt raonable. La terrassa disposa d'unes vistes excepcionals. Si podem, tornarem!
07 junio 2022 9:59
Lloc molt bonic i terrassa espectacular amb vistes al Cadí, però el menjar deixa molt a desitjar tant pel preu (caríssim), com per la quantitat (racions molt petites) com per la cuina.
Hem demanat un costellam amb reducció de mores i vi a baixa temperatura i la carn estava seca, la salsa era excessiva i no deixava apreciar el gust de res per què era fortíssima. El tataki de tonyina tampoc estava massa bo i n'hi havia molt poc. El millor amb diferència, els postres!

Ah! Atenció amb el cobert mínim de 12€, sobretot si vas amb nens i vols compartir menús O plats i a la terrassa et costa 3€/pax de més, així el menú queda per 31€, sense begudes.

Els cambrers molt atents i amables (tot i que algun no entén res de català.) Tot i que molt lent tot plegat (hem estat 2h30 Min sense sobretaula) El tracte de la propietària no és el millor.està a la defensiva.

No crec que tornem.

Després de la resposta:
- Sí que ens veu cobrar el suplement de terrassa dels nens (21€en total).
- El preu és car pel què ens veu servir. Fins que no ens veu servir no ho podíem valorar.
13 mayo 2022 10:49
Espectacular cada uno de los platos. Y los postres son una auténtica delicia. Una cocina hecha con mucho cariño y dedicación. Es la tercera vez que repetimos y volveremos a venir, porque cada vez se superan. El local y el entorno son preciosos. Y el trato es inmejorable.
07 mayo 2022 16:32
Buen restaurante, muy amables, buenas vistas en la terraza. Tienen un buen ambiente entre camareros, cocina y clientes.
Tengo que recalcar que los canelones están exquisitos, sobre todo sabiendo que son 100% caseros.

Recomiendo ir al Celler d'All si viajas por la Cerdaya.
04 mayo 2022 23:37
Brutal, un restaurant acollidor, menjar exquisit d'estrella Michelin, familiar, a la terrassa es pot anar amb gos. Gaudir del bon menjar i bones vistes a la Cerdanya. Brutal, brutal
24 abril 2022 18:52
Restaurant amb molt bona qualitat que tenen. És un racó molt maco. El menjar és excel·lent i tot de kilòmetre 0.
24 diciembre 2021 20:07
El menjar no et deixa indiferent, ni el tracte tampoc. Es nota la bona qualitat dels seus plats. És un lloc que val la pena de visitar i l'ambient familiar ajuda. Tenen menú de 25 € el cap de setmana també. L'única cosa que milloraria és que almenys entrés al menú aigua o una altra beguda.
11 octubre 2021 9:13
Quan entres tens la sensació que serà un bar de menú barat però no et deixis enganyar per la primera impresió de local social qualsevol. Un cop dins, a la terrassa, la presentació de les taules ja t’ho fa notar.

El menú és exquisit! Els plats son de xef de cuina ben elaborada i el preu és més que perfecte! Producte de primera qualitat i Km0. Com ha de ser!

El recomano 100%! I deixeu-vos aconsellar pels propietaris, que a banda de ser molt i molt propers saben recomanar-te com ningú.
26 septiembre 2021 16:47
Bon menú i una terrassa molt àmplia pels nens. Servei atent -ara feia temps que no ens venia a saludar el cuiner a l'acabar el servei! - que aconsella bé dels plats i com maridar-los! Una visita obligada si esteu pels voltants d'All!
26 septiembre 2021 1:22
Hemos cenado aqui bajo sugerencia del dueño de nuestra casa rural, y fue un acierto. Comida de toda la vida con un toque moderno, servicio muy atento y amable, excelente calidad de la materia prima. Además la vista al Cadí es inmejorable. Totalmente recomendable.
21 septiembre 2021 3:40
Cocina muy buena, todo lo que pedimos estaba buenísimo y muy bien presentado. Los dueños son encantadores pero podrían mejorar el servicio. Supongo que al ser agosto es difícil encontrar personal profesional y formado.
21 septiembre 2021 1:28
Somos asiduos a este restaurante y no nos cansamos de volver. La cocina y el servicio son excelentes. Hemos ido en pareja, con amigos… y nos consta que han vuelto y han llevado a más gente. El local en verano, con la terraza y el jardín, son muy agradables. Se puede ir con perro y es de agradecer. Nos encanta este sitio y vamos a menudo. Nos sentimos como en casa.
19 septiembre 2021 10:56
ESPECTACULAR! Comida GENIAL y los que lo regentan me quedo sin palabras para describirlos, os lo recomiendo cien por cien!
10 septiembre 2021 15:42
El servicio y el trato son excelentes!
Y la comida.otro tanto!
Personalmente me quedo con el Rey del Canelón! Pero para gustos.colores.

He llevado a varios amigos en diversas ocasiones y ellos han repetido y a su vez han llevado a más amigos.así que por algo será!
Y la terraza con las vistas a Cadí-Moixeró. Espectaculares!
No me canso de ir una y otra vez!
08 septiembre 2021 20:48
Un restaurante muy familiar y muy acogedor en el pueblo de All en la Cerdanya.
Un trato excelente y una cocina perfecta.
Tienen un menú de 25€ que está perfecto.
Con variedad de platos, bien elaborados y de buena calidad.
08 septiembre 2021 4:18
Increíble.

Fuimos 4 adultos y nuestros dos galgos. Fue una grata sorpresa la calidad del menu.

Todo increible.

En canelon sin duda plato estrella. Pero todo lo demas tampoco se queda atras.
El trato fue genial, gran detalle el agua para los perros. Sin duda para mi pasa a ser el favorito de la Zona.

Volveremos con los ojos cerrados.
26 agosto 2021 20:10
Personal muy atento. La comida muy buena y bien presentada.
Terraza muy bonita.
Lo q no me ha parecido bien es el suplemento terraza de tres euros por persona.
22 agosto 2021 0:29
Fantastico, muy bonito vistas increibles la comida muy rica y el servicio muy bueno y encima simpaticas
22 julio 2021 21:41
Personal amable y atento. Buen menú de fin de semana por 25 eur, sin bebidas. Platos bien cocinados y presentados. Segerencias añadidas al menú que también se agradecen. Carta. Buena relación calidad, precio. Local bien cuidado, terraza muy apetecible en verano. Como nota negativa, excesivo precio en carta de vinos, cobro suplemento por comer en la terraza.
19 julio 2021 17:28
La meva valoració anterior era sobre l'anterior gestió. Ara hi he tornat al saber del canvi de propietat. És excel.lent. Molt recomanable sens dubte. Això sí, aneu-hi amb paciència, el que es bo es fa esperar una mica. Bona cuina, felicitats. El poble ha guanyat molt. Gràcies!
01 julio 2021 2:19
Des que van canviar de propietaris, és excel.lent, molt acollidor i 100% recomanable, a la cuina hi ha molta professionalitat.
24 mayo 2021 13:39
El lugar es muy especial, lastima que esté cerrado. 2 días en All y no lo vimos abierto.
El lloc es molt especial, llàstima que estigui tancat, 2 días a All i no ho van veure obert.
07 octubre 2020 1:16
Excelente comida y servicio a un precio razonable. Se nota que el cocinero disfruta de su profesión
07 septiembre 2020 22:49
Menjar molt bó, local molt agradable i tracte personal excel.lent, et fan sentir con el client mes especial que tenen a la sala Tiramisú de la casa fet per ells amb ratafia molt recomansble.
26 agosto 2020 23:19
En un entorno maravilloso, con una terraza fantástica ofrecen un menú de mediodía y noche variado (con más de 15 opciones donde elegir) con buena cocina y presentación de los platos. Ambiente y atención del personal muy acogedor. Recomendable.
21 abril 2019 6:38
Ahora es La Petita Italia y es magnífico. Mis favoritos la focaccia, la burrata y los raviolis!
06 abril 2019 15:58
Las pizzas están buenísimas. También recomendable probar alguno de los postres especiales de la casa. El servicio es bueno y atento.
19 octubre 2018 18:42
Calidad-precio-placer muy correcto. Fuimos un domingo.menú de 20€. Muy variado. Platos muy completos, sencillos xo correctos. El café lo hicimos en la terraza, con vistas espectaculares del Cadí

Escribe una reseña



Calificación general: