05 agosto 2023 11:18
Menjar car pel que ofereixen i poca varietat, no hi ha menú infantil. L'unic bonic la terrassa.
01 agosto 2023 8:06
Si vas de excursión al Puigmal es probable que encuentres este lugar para comer pero si vas con niños mejor no vayas pues no tiene menú infantil y no te dan opciones menú del día 17€ hay suplementos.
26 julio 2023 16:17
Restaurant situat al poble de Joanetes. Fàcil d’arrivar i amb aparcament espaios. També te zona grinxadors per als med petits.
El restaurant esta molt bé i amb terrassa exterior que et permet portar animals de companyia.
Nosaltres hi hem anat sense reserva (ben d’hora per això) i no hem tingut problemes per a trovar taula. De totes maneres millor reservar.
El tracte amb els cambrers es molt agradable i es preocupen que estiguis a gust. El menjar molt bo i la relació quantitat/qualitat/preu està molt bé.
Tambe tenen habitacions pero no les hem vist perque només hem anat a dinar.
Repetirem aviat!
14 julio 2023 11:35
Puedes comer menú o carta. Si pedís menú tiene que ser mínimo dos personas. De primero pedimos ravioli con pera y fôié y ensalada de tomate y cebolla. De segundo tataky de ternera. La ensalada muy buena, los tomates y la cebolla genial. En la pasta no se apreciaba el fôié y parecía falta de sal. Tataky normal. De postre helado de frambuesa (correcto) y pastel de chocolate (correcto). Trato muy agradable. Pet friendly cosa que agradezco, y te daban a escoger entre terraza o interior. Recomiendo la ensalada de tomate y cebolla. Muy buena.
07 mayo 2023 18:33
Hem estat super agust en un entorn inigualable i amb un servei atent, servicial i amable. L'habitació era petiteta xo acullidora i el llit molt còmode. Segurament tornarem a anar-hi si tornem x la zona
04 mayo 2023 8:43
Vem anar amb uns amics que ja havien provat el restaurant. Carta senzilla sense gaires plats però fets de manera tradicional i cuidant el producte. Personalment els peus de porc eren dels més bons que he provat! Servei correcte i bona atenció.
21 marzo 2023 14:06
Muy buena ubicacion para Hacer excursiones
Por la Garrotxa. Reina el silencio por la noche y la tranquilidad en el Hostal y los alrededores.
Las habitaciones son comodas y muy limpias. Los desayunos son caseros tanto si elijes las tostasdas con matequilla y mermelada como el surtidos de embutidos y pan con tomate. Buenos y de calidad. El Personal atentos y muy amables.
08 marzo 2023 3:57
Estuvimos alojados una noche y la verdad nos sentimos como en casa.
Habitaciones muy limpias.tienen una sala de estar muy grande con sofás, una mesa grande y uns chimene, sun así tiene calefacción.
Atención de 10.
Nos quedamos a comer al día siguiente.y si no reservas no hay sitio.
La comida miy buena, te sientes como en casa.
Muy familiar sin duda volveremos.
12 agosto 2022 14:16
En un lloc privilegiat dins La Vall d'en Bas i als peus del Puigsacalm, trobareu la Fonda/Restaurant Can Barris. Amb un servei excel·lent i unes fantàstiques instal·lacions, arribareu tranquil·lament per la carretera que va a Joanetes i abans de començar a pujar el Coll de Bracons, en un ampli revolt dins de Joanetes entrareu a l'ampli garatge. Nosaltres vam poder gaudir d'un sopar a mitjans de juny, a la part posterior de la fonda, una terrassa que es barrejava amb el bosc. Un increíble lloc per gaudir del final del dia tastant els boníssim plats que ens anaven portant. Sense cap mena de dubte que tornarem.
01 julio 2022 20:01
Servicio lento, como las hormigas que por cierto, habian en el suelo del comedor. No nos hacian caso. Muy caro por lo que es. El chupito nos lo han hecho pagar. Nos evitaban la mirada para no atendernos. El chico nos ha timado con la comida y luego no qyeria atendernos por verguenza.
22 junio 2022 20:13
Una experiència gastronòmica d'alt nivell. Plats tant apetitosos que costa decidir-se. Per començar uns bons pèsols amb garoina, rovell d'ou i botifarra negra i continuant amb un cabrit de llet desossat a la Royal que estaba increïblement bó. L'arròs d'ànec que vaig poder provar també estava deliciós i de postres un festival de xocolata que donava voltes al garrotxí, un pel eixut. Servei molt amable i eficient.
22 mayo 2022 23:10
Hem estat un cap de setmana i ens han tractat molt bé. Personal molt agradable i atent. Bon ambient. El menjar boníssim (l'arròs sec amb ceps deliciós) i tot molt correcte. Ens ha agradat molt.
19 mayo 2022 10:07
Carta variada y completa. Como recomendación estaría bien un menú de festivo/fin de semana que no sea degustación.
05 abril 2022 16:08
La comida muy mala para mi gusto, tampoco habla español, ni carta en español. Si no sabes catalán tiene que espabilar. No me gustó para nada este sitio.
02 marzo 2022 12:12
Bona qualitat i quantitat. I cordialitat en el tracte. Como una bona fonda. No és barat, però preu correcte.
08 febrero 2022 16:03
Ens hem quedat a dormir. Habitacions molt còmodes i netes. Divendres vàrem fer el menú a la fonda i tot molt bo. Servei excel·lent. La sala molt acollidora. Tot molt i molt bé. L entorn espectacular. La Garrotxa és molt i molt maca.
06 febrero 2022 2:00
Fuimos yo, mi pareja y nuestra bebé de 15 meses a pasar la noche de fin de año. Nos hicieron sentir como si fuese nuestra casa, hacen de tus peticiones deseos, muy atentos, y amables. Lo recomiendo a todo el mundo, nosotros volveremos. La fonda es preciosa y el entorno de cuento, la niña y nosotros disfrutamos mucho de unos días de relax. Y que decir del desayuno! Una maravilla! Podíamos elegir entre varias opciones todo echo al momento y buenísimo! Que ganas de volver.
21 enero 2022 5:11
Impresionant. Molt bon menjar a molt bon preu. Qualitat excepcional. Menjar casolà. Menú a 14 euros amb varietat. Molt recomenable
18 enero 2022 15:43
Correcte. Bon tracte. Llits de 1.35 un xic justos per matrimonis de la nostra edat.
Lo millor la sala amb llar de foc, que ha estat un bon lloc per passar les tardes fredes, d'aquest cap de setmana.
29 diciembre 2021 20:02
L'espai, el servei i la qualitat dels productes són bons, però les elaboracions no ens han agradat. Hem demanat de primer una amanida tèbia, mal presentada, amb una vinagreta insípida i sense cap gràcia, servida en un plat petit: semblava feta en qualsevol casa. Els calamars eren ben bons! De segon, una espatlla de xai molt ben feta, es desfeia a la boca. L'altre plat no ens ha agradat: un magret d'anec poc fet, amb una base de cuscus pastosa i sense cap sabor, la presentació tampoc era bona. No hem demanat ni postres, ni cafè, ni vi, i hem pagat 28€ per persona. Ens ha decebut una mica.
28 diciembre 2021 22:36
No poso més estrelles perquè no es pot.
Començo dient que el personal són molt bona gent, amables i atents. Vam avisar amb antelació que vindríem amb una persona celíaca i intolerant a la lactosa i no vam tenir cap mena de problema en menjar, inclús ens van improvitzar uns calamrs arrebossats boníssim! Racions generoses i preu al nivell de la qualitat. Definitivament hi tornarem
25 diciembre 2021 20:57
Restaurante ideal para grupos. Muy buen servicio y productos de temporada y locales. Zona para juego de niños.
22 diciembre 2021 18:40
Fan bon menjar. Cassolá i del pais. També algu de peix. De tan en tan caminem per la garrotxa i ens hi deixem caura.
24 noviembre 2021 9:16
Sempre és un acert. Bon servei, bon menjar i sempre varien la carta de manera que pots provar coses diferents sempre. Treballen molt amb producte de temporada.
18 octubre 2021 22:35
Un menu de 14€ super correcte. El plat de pasta rellena am salsa i ceba caramelitzada.bonissim!
Tornarem i repetirem.i el costello amb bbq espectacular
18 octubre 2021 17:06
Diumenges d'estiu per sopar tenen terrasseta d'estiu. Amb música en directe que el dia que vam anar-hi va començar a Les 21h. Terrasseta de darrere el restaurant, molt ben ambientada, amb llumetes, entre arbres. Amb distància entre taules i a l'aire lliure total. Això sí, al costat de l'hort i el corral d'ovelles, però a nosaltres no ens ha importat. Ho fa més autèntic!:) la carta d'aquests sopars a la fresca es específica i diferent de l'habitual, crec. Les racions són petites però el menjar estava bo. Per exemple, els calamars a la romana eren casolans i molt frescos però n'hi havia 6. Un lloc bonic per a un sopar especial. Bé per anar-hi amb amics! Nosaltres vam anarhi amb nens petits i també estupendo perque tenen parc infantil. També tenen aparcament gratuït.
19 septiembre 2021 16:10
Servei MOLT LENT. Vam fer menú, tenien 4 primers i 4 segons, dels quals no els hi quedava quasi res. Les quantitats molt petites, la qualitat res de l'altre mon. Vam acabar pagant 20€ per persona i no vam menjar bé.
27 junio 2021 17:36
Meravellos menjar i servei. Super flexibles quan els vam dir que erem vegans. Ho te tot: familiar, bonissim, espai, servei.no hem estat enlloc millor.
06 junio 2021 21:36
Los postres buenísimos el resto de la comida no me ha gustado nada deja bastante que desear! Pero eso sí son muy amables!
20 mayo 2021 11:02
Molt bona! Qualitat excel·lent. I un foie casolà per llepar-se els dits, i una paella de llamàntol espectacular.
I un vi molt bo, que ens el va aconsellar la maitre
04 abril 2021 18:41
Excelente terraza al sol. Sólo tomamos un aperitivo, pero el personal fue muy agradable y educado
30 marzo 2021 12:42
El personal es muy amable, la comida es buena y los precios razonables.
Como punto negativo, pedí un postre de "music" y era un bol con cacahuetes y sin moscatell (lo tuve que pedir aparte).
El music es un postre típico catalán con mucha historia, (nueces, higos secos, pasas y por supuesto moscatell).
El resto de postres eran muy buenos.
Les recomiendo hacer bien el music o retirarlo de la carta, pues servirlo como me lo sirvieron a mi decepciona mucho.
23 febrero 2021 0:23
Estuvimos un fin de semana y quedamos encantados con todo. El trato de los propietarios fue inmejorable, atentos en todo momento para proporcionarnos todo aquello que pudiéramos necesitar.

Las instalaciones están actualizadas y muy limpias. Hay una especie de salón comedor con chimenea que transmite una buena vibración impresionante. Es ideal para ver una película.

Teníamos desayuno incluido y los productos producidos por ellos mismos, algunos de ellos, estaban riquísimos.

Lastima que no pudimos probar el menú de medio día.esperamos volver para degustarlo y disfrutar de nuevo de una plácida estancia.

Muchas gracias!
01 febrero 2021 1:34
Molt recomanable tant per menjar com per allotjar-se. Tracte molt proper, et fan sentir com a casa. Relació qualitat preu excepcional!
05 diciembre 2020 7:28
Está a pie de carretera con mucho espacio para aparcar. Comimos muy bien en la terraza y el camarero súper agradable y atento, incluso nos habló de la zona. Menú entre semana de 12,50€ todo incluido, menos el café. Suplemento terraza 1€
02 diciembre 2020 19:44
Restaurant de cuina casolana enmig d´un entorn natural preciós. Bon menú de migdia entre setmana a 12€, caps de setmana (millor reservar) plats de carta a uns 25€ per persona. Bon tracte i bon servei. Si veniu o torneu per Osona val la pena visitar el Santuari de Bellmunt, el Santuari de Santa Maria de la Gleva, i passar per la Collada de Bracons.
23 noviembre 2020 4:56
Han sido muy amables atendiendo nos para poder tomar un café para llevar, venía de la montaña y nos hacia falta algo calentito y nos han atendido con mucha amabilidad
25 octubre 2020 16:42
La carne a la brasa estaba espectacular, buen precio y muy simpaticos y profesionales.
Volveria y las vistas son preciosas.
17 octubre 2020 13:33
Lloc perfecte per nens, sobretot a l'exterior. Servei genial i menjar boníssim! No t'esperes aqyest tious de plats a un lloc com a aquest. Super recomenable!
01 junio 2019 16:06
Llegamos tardísimo después de una caminata y no sólo pudimos comer, sino que nos atendió un muchacho delgado (perdon por no preguntar el nombre) con una educación y trato espectaculares. Comimos fantásticamente bien el menú. Así da gusto! Grácias
16 mayo 2019 7:21
Personal amable i atent. Habitació neta, pero un pel massa petita. Esmorzar amb embotits de la zona, bonissim. Entorn tranquil i amb gran oferta d'excursions per endinsar-se a la natura.
14 mayo 2019 11:58
Menú correcte els laborables, cuina treballada amb ilusio. Vistes excepcionals desde sota Sta. Magdalena i el Puigsacalm
05 mayo 2019 9:33
Restaurant molt típic de la zona amb una carta molt variada que inclou plats de carn i de peix i d'alta qualitat. Destacaria el plat d'ous poche de gallines pròpies, tan per la seva frescor com pel gust. Hi tornarem segur.
25 abril 2019 15:07
Ha sido una buena experiencia culinaria. El foigras excelente y el servicio muy atento. Es para repetir. Gracias a Mireia y a toda la familia.
25 abril 2019 4:45
Servei correcta, una mica lent al primer plat
Una mica car relació qualitat-preu, però bo
Bon ambient del local
11 febrero 2019 22:03
Espectacular en todo:
Lugar pintoresco, buen acceso y zona de parquin, amabilidad del personal y lo más importante.comida excelente, escojas lo que escojas con precios razonables a la calidad y cantidad del producto.
05 enero 2019 7:24
Bona carta, ben executat, personal molt amable. La carta de vins es podria millorar però és correcta, per criticar alguna cosa!
06 diciembre 2018 1:36
Un bon restaurant per tenir en compte a la Garrotxa. Bon servei i qualitat en el menjar, productes de proximitat i de la zona.
Deixeu-vos aconsellar pels plats que et recomanen, son tots boníssims.
És un bon lloc per anar-hi amb nens, hi ha plats especials per ella tenen una gran zona a l’exterior per jugar
31 octubre 2018 17:35
Excel•lent servei i atenció al públic, i una cuina moderna i treballada. Habitacions netes i correctes. Una gran estada!
23 octubre 2018 13:15
Nice typical catalan restaurant with sort of a nouvelle cusine touch. Wines ara a bit too expensive.

Escribe una reseña



Calificación general: