14 noviembre 2023 22:20
Pensaba que solo tenian caracoles (que estaban muy buenos) pero no, una carta extensa variada e inolvidable.
31 octubre 2023 2:16
Comida estupenda sitio muy agradable ideal para llevar invitados caracoles muy bien cocinados y de varias formas carnes muy buenas suelo ir bastante eso que me pilla a 60kilometros
19 octubre 2023 19:58
Espai molt bonic amb molta llum natural. Menjar molt bo i el servei excel·lent. Recomanem les croquetes, els cargols i l'entrecot.
30 septiembre 2023 8:31
Es un restaurante que conozco de hace mucho tiempo y nunca me ha defraudado. Siempre he comido super bien y la atención que hemos tenido es una pasada. Estoy encantadísimo con todo lo que se refiere a este restaurante. Enhorabuena
10 febrero 2023 2:28
Com sempre, el restaurant La Barca de Bescanó, ha demostrat que són uns bons professionals. La seva cuina i el seu servei, el fan ser un dels millors de la zona. És ben curiós que totes les barques de llibant que hi hagué al Ter, tinguessin un hostal, alguns perduren i d' altres han tancat fa anys.
07 febrero 2023 5:24
Vam anar-hi a fer un dinar de dissabte i vam sortir-ne molt contents!
Els cargols ens van agradar molt.
31 enero 2023 3:14
Muy buena comida. Cocina honesta y abundante. Excelentes los caracoles preparados de varias maneras.
14 enero 2023 13:45
Vam anar a dinar, el menú del dia boníssim, bons plats i amb un preu molt raonable per la qualitat, el local i el servei molt bé. L'entorn, prop del Ter molt bonic. Vaja, hem sortit molt contents.
03 diciembre 2022 11:45
El restaurant es troba en un entorn bonic, a l'estiu hi ha terrassa a l'aire lliure. Hi ha una esplanada d'aparcament, molt pràctica. L'atenció és bona, personal molt atent. Els cargols són més petitons que a d'altres llocs, però són bons, amb diferents salses per triar. La salsa de l'entrecot també és molt bona. No vam fer postres, no puc opinar.
01 diciembre 2022 4:14
Perfecto todo, quiza por encontrar algo no tan positivo, el vino del menú un poco peleon, por lo demás exquisito.
18 noviembre 2022 23:13
Lloc agradable, menjar molt bo, el bacallà boníssim els cargols una mica petits però molt bons. El tracte perfecte i el preu també bé. Intentarem tornar!
07 noviembre 2022 15:09
Bon ambient al menjador, sense excessiu soroll. Molt bon servei, amable i diligent. El paté i l'hummus de casa bonissims. Els cargols molt bons, hi ha tantes varietats que tornarem per anar tastant-les totes. Els postres fets a casa fantàstics. Sense cap dubte, recomanable al 100%. Felicitats!
04 noviembre 2022 7:44
Boníssims els cargols i tota la carta, en general. Ubicació molt interessant al costat del riu.
11 octubre 2022 20:09
Comida de mediodia entre semana. Caracoles buenisimos. Muy buen servicio y el local excelente. No es la primera vez que vengo y seguro no sera la ultima
07 octubre 2022 21:41
Se come bien, pero tardan mucho en tomar nota y servir los platos, hemos venido en varias ocasiones y siempre han tardado mucho, hoy llevamos 45 minutos!
03 septiembre 2022 6:35
Servicio lento. Ensalada de salmon, si habia media loncha de salmon, ya es mucho. Tuve que estar buscandolo, asi como tambien el aguacate. Muchos platos de caracoles y bacalao pero el resto de la carta es muy escasa. Precios elevados por lo que realmente te llega en la mesa.
13 agosto 2022 16:24
Toda la comida fenomenal y el menú bastante asequible para la calidad que ponen, la verdad que repetiré, x recomendable
10 julio 2022 0:15
Es el primer cop que hi anava amb un grup de 5 persones un cap de setmana, vàrem fer el menú de grup (30 euros) tot inclòs, uns primers a compartir, (cargols, llagostins, amanida de formatge de cabra, calamars a ala romana). I un segon a triar, vaig poder probar els peus de porc, i jo vaig demanar el bacallà a la llauna, cuinat tot al punt, i amb materia prima de bona qualitat, un vi molt be i uns postres deliciosos; en resum per repetir, el tracte del personal molt amable, i el lloc preciós us aconsello despres de dinar donar un tom pel costat del riu Ter.sens dubte un restaurant per recomanar.
14 junio 2022 6:17
La veritat es que tot està molt bo, el bacallà al forn, els arrossos, les croquetes.però al meu parer, el trobo un pel car, en comparació amb d'altres del mateix rang de menjar.
20 mayo 2022 23:41
Caro y muy lentos en el servicio, recepción, van con lo justo en personal, todo y que se come bien.
08 abril 2022 18:14
ESPECTACULAR!
La atención por parte de los camareros súper buena, parte nos ha tocado un camarero muy enrollado y agradable!
Muy buena la comida los entrantes y todo!
La verdad que no había venido nunca pero volveré seguro.
Una experiencia de trato y comida maravillosa.
27 febrero 2022 10:01
D'els millors llocs per menjar cargols, bon servei i bona situació, pots passejar per el costat del riu abans o després de menjar
08 febrero 2022 0:41
Llamé para una consulta sencilla y me atendieron bastante desagradable, no es la primera vez que pasa, lo que antes creía que sería algo puntual y ya van dos.
21 enero 2022 0:12
Restaurante muy bien ubicado con una bonita decoración. Camareros correctos y eficientes. La comida buena. Lo único malo es el precio. En mi caso por un plato de sopa de pescado, tipo consomé, y un arroz a la cazuela más postre un tiramisú. 35€. Juzguen ustedes mismos.
19 enero 2022 16:04
Magnífico restauran en un entorno agradable. Comida muy bien preparada a precio razonable con muy buena atención.
14 enero 2022 8:10
Es un restaurante que hace años era superior pero lamentablemente hoy por hoy tiene unos precios desorbitados por la calidad y los caracoles sabes a tomate frito de lata y una lata que hay pocos 12€ y luego el IVA a parte muy poco recomendable si cobran un precio que den la calidad y cantidad que pagas
10 enero 2022 4:21
Vam dinar molt a gust i tranquil.lament abans d'arribar a Girona. Bon servei i bon dinar. Recomanable. A la vora del Ter un passeig molt xulo.
31 diciembre 2021 14:56
Es un restaurante con una carta muy exquisita i mucha ha calidad i con unas vistas muy bonitas del rio
11 noviembre 2021 13:04
Un lloc bonic a la riba del Ter. El personal una mica sec amb els clients nous, com era el meu cas, no així amb alguns habituals, on vaig observar un tracte més proper. La sala ben acondicionada pel Covid, ben ventilada i amb les distàncies correctes. Vaig anar-hi entre setmana, de menú, el preu 16€ el vaig trobar un pel car després de l’experiència. Un menú que prometia, uns plats ben presentats però una mica empobrits i servits excessivament calents. Els raviolis, 3 en total, deixaven molt que desitjar, eren casolans, això sí, però tot era pastanaga i el llagostí si el trobaves semblava més una mini gamba salada, i la salsa de formatge semblava una sopa. No el vaig disfrutar de tant i tant calent que estava servit. El segon plat el llobarret, el deixarem en correcte, però minsu. Per postres vaig demanar-me crema catalana, la serveixen amb un bol fondo i no amb una cassoleta de terrissa, el punt de canyella era inexistent.
Per acabar, els tovallons eren de paper i dels més simples, tot un error veient la sala i les pretensions de la cuina i el oreu del menú.
Conclusió, vaig voler donar una oportunitat a un lloc amb molta fama i forces males referències de gent propera coneguda i me’n vaig endur una decepció. Vull donar-li una altre oportunitat un dia a la carta i provar els cargols.
No es menja malament però les espectatives eren més grans.
10 noviembre 2021 3:45
La comida que comi yo: cargols a l a llauna, pequeños y secos con una tarrina al lado de all i oli, de segundo pedi viera gratinada con bexamel: y en ves de viera habia mejillon y palitos de cangrejo y despues un carajillo de ron. Precio del menu 25 euros, osea quede muy descontento. PD. El sitio muy agradable y el trato fel personal sensacional. Lastima que yo pidiera lo que pedi.
02 noviembre 2021 11:14
UNO DE LOS MEJORES RESTAURANTES PARA COMER CARACOLES.
Muchas medidas covid. Comedores amplios y bien iluminados, muy límpio todo.
Carta muy equilibrada, con entrantes frios y calientes, pescado, varias preparaciones de bacalao, carnes y las especialidades de la casa: arroces y caracoles, preparados de varias formas. Buenos postres. La carta de vinos es algo justa, pero suficiente para los maridajes.
Atención amable y rápida.
Aparcamiento para clientes.
04 octubre 2021 6:55
Encara que visquem al Barcelonés.cada cop que ens apropem per Girona ens arriven al Restaurant La Barca de Bescanó. La Carmen i el seu equip no fallen mai. Molt ben atesos i el menjar sempre està bonisisim! ¡¡¡
16 septiembre 2021 14:13
És un lloc agradable amb un personal atent i complint la normativa Covid.
El menjar és cassolà i és molt bo, sobretot els cargols, els calamars, les gambetes, els arrossos.

Molt recomanable.
29 agosto 2021 19:03
És un lloc molt acollidor, amb molt bon servei i menjar de cuina catalana tradicional. Us recomano els seus cargols! Hem estat molt ben atesos. A més, és un restaurant que forma part de la història de Bescanó, us animo a passar-vos-hi i després fer un passeig vora el riu.
20 octubre 2019 6:39
Lloc super pels amants dels cargols i bacallà ho fan de 8 maneres diferents i a bon preu una passada
11 octubre 2019 8:38
Ahir varem celebrar el nostre convit de casament i, tant el menjar com el servei, magnífics.
Molt agraïts a l equip de la Barca pel tracte rebut.
Les nostres families I nosaltres dos ho recordarem sempre com un gran dia.
Tornarem segur.
Jordi I Silvia
26 septiembre 2019 13:25
Bon lloc. Els arrossos no defrauden mai. Molt bona calitat preu. Menjador amb molta llum. Ah! I els cargols! Bonissims.
23 septiembre 2019 21:17
Cliente asiduo y fiel desde hace bastantes años. Como es lógico hay platos que te pueden gustar más o menos (sobre gustos no hay nada escrito) pero en general tienen una muy buena cocina. Muy buenos los caracoles, bacalao, calamares, la brasa, guisos, postres. La atención perfecta y el sitio agradable y bonito que te permite dar un paseo tranquilo por la orilla del río Ter. Sin duda seguiré fiel.
21 septiembre 2019 0:38
S'hi menja molt bé amb un ambient molt agradable, i el lloc es preciós. Triguen una mica en ferte cas, pero es més que justificable. El menú diari son 15 amb iva i està molt ben elaborat.
Repetiré segur i el recomano.
12 septiembre 2019 8:47
El menú sin duda es muy bueno, los platos muy bien realizados y cantidades justas para quedar saciado, otro gran fuerte sin duda el servicio.
Gratamente satisfecho.
30 agosto 2019 1:40
Alguns productes excel·lents, com els cargols, i d'altres sossos com els calamars a la planxa. Un servei amable però lent. Potser no era el millor dia del restaurant.
17 agosto 2019 10:32
Força bona cuina, especialment amb plats "clàssics", servèi proper, decoració impecable, terrassa estiu, prop riu bona vista, preu raonable, acollidor hivern, pot ser grups i familiar
20 julio 2019 0:42
Tiene un menú interesante de días laborables, por 15€ muy completo, recomiendo de postres helado de Jijona con ratafia, zona al lado del río Ter
13 julio 2019 10:40
Good restaurant near Girona.
Perfect for soft bike touring from girona, as it's in the biking gravel green way that goes from Olot to the see.
Specialities in snail and codfish (Bacallà), but every dish is also tasty.
Prices are "normal"
29 junio 2019 19:38
Hem dinat super bé, tot molt bó, s'estava molt fresquet i tranquil tot i que estava el menjador plè! Repetirem!
24 junio 2019 20:27
Restaurant amb història. Cuinen plats tradicionals del país i tenen molt bona brasa. Els cargols són una de les seves especialitats.
Preu mitjà de cap de setmana per persona, uns 25€.
Producte de qualitat, tot i que hi ha molt soroll els caps de setmana i van una mica atrafegats els cambrers.
21 junio 2019 12:41
Servei super simpàtic aquest cop. Ràpids tot i la feinada del menjador. I el conillet a la brasa excel·lent com sempre.
01 junio 2019 20:15
M encanta aquest restaurant, em sento en familia i vaig gairebé cada setmana!
El menjar a més està molt bo i de primera qualitat.
23 mayo 2019 6:15
Molt bon restaurant, tranquil i vora del riu Ter amb un servei correcte. El menjar és molt bo i de qualitat. De preu caret, però val la pena
24 abril 2019 9:40
Restaurant cassolà amb uns cargols molt bons. Bona carta a un preu. L’atenció dels cambrers correcte. La relació qualitat-preu és bona. Recomanable al 100%. Situat a un entorn de natura al costat del riu que convida a una passejada després de dinar.
09 enero 2019 14:54
Comida muy rica, situado en un precioso lugar y con parking! Pero servicio pésimo, tardan demasiado en servir los platos, no llegan todos a la vez y se olvidan cosas. Una lastima!

Escribe una reseña



Calificación general: