23 febrero 2024 2:49
Comida casera, trato familiar. En el centro de este pueblecito, Orfes, ubicado en una masia antigua y subiendo a la primera planta, este restaurante familiar ofrece una buena comida casera y un trato excepcional. Es todo a la carta y algunas suguerencias del dia. Se nota el buen hacer en la cocina con unos buenos platos y unas raciones correctas. El local tiene una decoracion muy rustica y resulta bastante acogedor. Se acepta a perrunos si se portan bien . Precios bastante ajustados.
15 noviembre 2023 0:05
Quina sorpresa trobar un restaurant com els d’abans! Cuina catalana feta amb carinyo I un tracte molt proper.
Gràcies, i tornarem!
06 noviembre 2023 7:05
Restaurant amb molt encant.
Servei molt atent, càlid i hospitalari. Ens hi hem sentit molt a gust i molt ben atesos. Menjar boníssim i a una gran relació qualitat preu. Hem tastat l'amanida de favetes, el pastís de ceva, el xai al forn, el civet de senglar, la tarta tatin i el pastís de castanya (fora de carta).
Hi tornarem!
05 noviembre 2023 5:15
Restaurante que no hay que perderse.
Ambiente familiar que Albert cuida al detalle. No os podeis perder le patio interior y la bodega.
Comida del Amporda, donde predomina el anec. No podéis dejar de pedir el pastel de ceba.impresionante.
Fuimos cinco personas y todos salimos encantados.
Volveremos seguro, como ya hemos hecho varias ocasiones.
02 octubre 2023 1:51
Queden pocs restaurants com aquests, on es nota el bagatge de més de 30 anys de seguir una línea continuada d'èxit.
Sense estridències ni experiments, la seva cuina és centra en el producte i en el "xup-xup". Sens dubte, un referent de cuina clàssica, ben feta i amb una relació qualitat-preu, immillorable.
23 septiembre 2023 13:04
Restaurante en un pueblecito encantador, comida superior super bien elaborado a precio asequible, trato familiar
22 abril 2023 15:02
Casero, cercano, auténtico. Buena cocina y buen servicio. Merece la pena todo el desplazamiento hasta este restaurante. Recomendado el pastis de ceba, els peus de porc amb sèpia. Muy buenos y con buenos precios
27 marzo 2023 7:04
Molt bona experiència!
Un lloc amb encant.acollidor i tracte immillorable per part de l'Albert. El menjar exquisit.el pastís de ceba de mort! I les postres simplement riquíssimes.
Una parada obligatòria per als amants del bon menjar i de la cuina catalana!
26 marzo 2023 11:48
És un lloc especial en un poble especial. Heu de pujar unes escales i tocar el timbre per entrar, com si fos un domicili particular.
El menjar és molt bo, però una mica car. L'atenció també és bona, només caldria una bona wifi, perles parets són molt gruixudes i no es reben dades.
15 marzo 2023 15:20
Toda la comida que hacen es de calidad, los precios no son caros y nos atendió de maravilla el jefe. Si tuviera que decir algo negativo, quizá que hay ruido al ser un comedor cerrado y se llena rápidamente, hay que reservar con antelación. Repetiré sin duda.
13 marzo 2023 1:41
Es un lloc molt acollidor.i original. Albert molt agradable.
Vàrem menjar molt Bé. Tornarem,
01 marzo 2023 17:04
Un tresor amagat, sens dubte un dels secrets més ben guardats del Empordà. Cuina tradicional catalana com fins ara mai heu tastat. Pastís de seba.rostit, mandonguilles amb sèpia. Carta àmplia i ha preus més que raonables. Ara només fa falta que trobeu el petit poble de Orfes. Ah cal reservar, no està obert cada dia.
29 enero 2023 18:52
Muy recomendable ir
Su plato estrella (tarta de cebolla) no triunfó tanto como su ambiente acogedor. Pero el xai. Buffff
28 enero 2023 2:17
El lloc es molt entranyable i acollidor. El menjar, tant la presentacio com el sabor excelent i molt casolà. No es economic però te un preu molt just pel que serveixen.
26 enero 2023 19:44
Vam anar un grup de 12 persones a dinar ahir dia 7-01-2023. El vaig escollir per les referencies en diferents llocs de internet i la veritat no ens va desebre en res. Local molt agradable amb diferents espais respartits per tota la casa (nosaltres vam estar en un menjador per a nosaltres sols). Servei impecable i molt amable començan per l Albert i totes les noies que ens varen servir. El menjar també molt bó tant els primers (al ser 12 persones vam probar uns quants plats) com els segons (molts tipus de guisats). Els postres també van estar molt correctes. Per descomptat i tornarem ja que em va faltar visitar la petita bodega a on es pot escollir el vi que vols veure.
24 enero 2023 18:04
Sehr leckere authentischen katalanische Küche. Freundlicher Service. Wir kommen gerne wieder.
05 agosto 2022 7:45
Local, comida y la atencion personal, se unen para disfrutar de una experiencia inolvidable.
No dejeis de probar su pastel de berenjena o de cebolla, el confit de pato de diez. Todo esto ubicado en la plaza de un pueblecito encantador.
28 junio 2022 1:28
If you are anywhere near Girona or Figueres I recommend strongly to visit this restaurant. Also perfect after the Dali museum on the way back to the Costa Brava. Off the beaten track in a beautiful little village. The restaurant was full of locals. English translation of the menue available Albert, the maitre de maison, was delightful and the service was excellent. Price of main courses between 10 and 14 EUR. Total bill for 2 without wine was 50 EUR. Highly recommend the onion cake as appetizer. We had the lamb and the rabbit with prunes. Both excellent. North catalunyan country food.
12 junio 2022 5:21
El lloc és simplement espectacular, uns dels restaurants més bonics que mai he vist. En un entorn privilegiat.el restaurant es d'ún caliu i un bon gust que costa de trobar. L'atenció al públic propera i distesa.decididament t'hi trobes a gust desde el primer moment. El menjar emperò no està a l'alçada del lloc i el preu. Cuina catalana, bona, però de la que se'n podría treure més profit.
. En el nostre cas escudella amb poca consistència i carn amb salses amb poc xup-xup.repeteixo, no era dolent però res remarcable.els postres normals, el pà i l'oli molt bons! En tot cas un bon lloc on fer una aturada
12 mayo 2022 17:49
Deliciosa comida catalana, con un toque original. Nos encantó todo, en especial el pastel de cebolla y los pies de cerdo con sepia. El lugar tranquilo, agradable y muy buena atención por parte del camarero. Sólo nos incómodo un detalle al principio pero lo dijimos y solucionaron sin más problema, se agradece la respuesta.
11 mayo 2022 20:49
C'était une excellente expérience. Le maître du restaurant était très sympa. Puis on a commandé une tarte à l'oignon pour l'entrée, c'était magnifique. Puis la cuisse de poulet aux figues était bonne aussi. Le confit de canard aux pommes était vraiment très délicieux.

Le restaurant est très joli. Les personnels sont très accueillants et sympathiques.
06 mayo 2022 20:42
Fonda on el menjar cuinat es una delícia plats molt ben elaborats, Poblet petit i tranquil lloc encisador!
05 marzo 2022 17:45
Tot excelent i molt bon servei, de tot cor, sempre que vinc ho disfruto molt, moltes gràcies Albert
15 febrero 2022 6:19
Albert Joaquim nos ha atendido y recomendado de lujo, pidas lo que pidas te sorprenderá lo rico que está todo. La clave cocinar con mucho amor os felicito!
20 enero 2022 17:28
Restaurant magique, de très bon plat, avec le plaisir d'aller chercher sont vin à la cave directement. Un grand plaisir on le recommande vivement.
11 enero 2022 9:08
Es un fantastic Restaurant, amb un cuiner de 2 estels michelin (ho al menys se les mereix.), i un preu mes que raónable.aneu.hi i ja ens direu.no us arrepentireu! Jo encara somio en tornar.
25 diciembre 2021 0:18
Restaurant amb molt bon producte i una cuina excel·lent. Bon tracte i diferents espais amb més o menys taules segons ocasió.
Vàrem ser a la zona final passat el pati i això va fer que triguéssim més estona de la pretesa. Molt recomanable.
24 diciembre 2021 9:39
Super restaurant, le patron qui est le chef nous a fait comme toujours un accueil chaleureux et nous avons pu profiter d'une gastronomie qui a fait vibrer nos papilles gustatives.
14 diciembre 2021 20:36
Excel·lent qualitat preu. Ambient molt acollidor, bon menjar i gran tracte de tot el personal en particular de l'Albert.

I a més vam conèixer una parella d'americans amb el meu cognom!
28 octubre 2021 22:06
Los platos que probamos: civet de jabalí y lenguado a la naranja estaban muy buenos. Nos recomendaron el pastel de cebolla y no decepcionó. El dueño súper amable y muy agradable. Si nos hubiera cuadrado en nuestro viaje hubiéramos comido allí cada día.
30 noviembre 2020 7:06
El millor restaurant de cuina catalana de
l' Empordà. Amb això està tot dit. Felicitats Albert i que segueixis com sempre i milloris.
15 noviembre 2020 7:01
Restaurant de cuina tradicional catalana que descobreixo ara després de 9 anys de viure a Girona. Tot el que vam demanar era força bo, a destacar el pastís de ceba i totes les carns dels segons. Tracte molt amable, espai molt acollidor i ens va agradar molt poder anar nosaltres mateixos al celler a escollir el vi que beuriem per dinar. Tornarem per tastar l'ànec, que ens n'han parlat molt bé també. Aneu-hi, no en dubteu!
11 noviembre 2020 8:46
Cena exquisita y servicio inmejorable. Destaco el detalle de elegir el vino que vas a tomar directamente de su bodega. Muy recomendable!
09 octubre 2020 22:44
Plats diferents, de cuina catale, ben treballats i ben presentats. Preu-qualitat molt correcte. Cal agrair la professionalitat del servei i remarcar el magnífic celler on fer una bona tria del bon vi.
09 octubre 2020 1:08
Restaurant de cuina catalana amb una relació qualitat-preu excel.lent. Tant l'Albert com la resta del personal faràn que us hi sentiu com a casa vostra. No deixeu de tastar el pastís ide ceba, senzillament, exquisit.
04 octubre 2020 21:54
Molt bona cuina casolana, sense descuidar la presentació, amb tocs originals i racions molt generoses. La relació qualitat/preu és excel.lent, i el servei, molt atent. El local, una antiga fonda molt acollidora i amb racons molt curiosos. Totalment recomanable si passeu per la zona.
04 octubre 2020 9:22
Un restaurant molt bo! L'experiència va ser tot el que esperàvem, i més. Érem molts i ens van recomanar en conseqüència per poder picar una mica de tot. De entrants ens va encantar el pastís de ceba, de plat no sabria triar. El servei molt amable, tornarem.
18 septiembre 2020 23:09
Excelente comida catalana. Sabores de la vieja y sabrosa cocina catalana. Trato y amabilidad excelente. Recomiendo el civet de jabalí. Atendido directamente por el dueño.
02 febrero 2020 15:03
Toujours aussi bon. De la grande qualité et un patron vraiment très sympathique. Merci beaucoup Albert.
07 diciembre 2019 22:59
Idílico lugar, el sitio es encantador un viaje al pasado.y la comida una delicia, pidas lo que pidas siempre lo aciertas.
05 diciembre 2019 15:36
El passat mes d'octubre varem descobrir aquesta petita joia de la cuina catalana. Molt bona cuina catalana i un tracte exquisit per part del propietari i cuiner. Enhorabona
03 diciembre 2019 23:34
Boníssim! Si voleu una cuina catalana de QUALITAT, la Barretina és el vostre lloc. Recomanem el picantó amb trompetes de la mort (el millor que he provat en ma vida) i el pastís de ceba. El tracte és molt proper i amable. És la tercera vegada que hi anem i sempre acabem tornant.
01 diciembre 2019 15:57
Excelente servicio con muy buen trato y mejor comida. El espacio es auténtico y muy tranquilo. Un lugar especial para no olvidar y repetir.
09 noviembre 2019 20:06
Eramos 6 comensales y todos pedimos platos diferentes. Todos degustamos los diferentes platos. Estaba todo muy bueno, bien presentado y cantidades idóneas. El lugar en agradable y tranquilo. El servicio atento y rápido. Seguro que volveremos.
09 noviembre 2019 4:02
Restaurant de cuina catalana casolana amb carta de plats típics i més de 35 anys en servei. Destaquen el pastís d'albergínia, amanida de favetes, peus de porc amb sípia o l'ànec amb figues. Tenen celler on t'hi pots anar a triar directament el vi; amb varietats per a tots els paladars. L'espai és molt bonic, amb habitacions i taules privades, amb decoració d'objectes antics. El personal molt agradable i atent.
02 noviembre 2019 20:23
Siempre que visito la zona intento ir a comer allí y siempre he comido bien. Oferta variada de cocina tradicional con buen producto y bien elaborado (el pastis de ceba espectacular). El personal amable y diligente. Local pintoresco (atrévete a subir las escaleras si dudas) y visita la bodega tiene buena oferta de vinos. Establecimiento aconsejable.
29 octubre 2019 3:43
Vaut l’étape (et le détour dans la campagne) : cuisine catalane sincère, patron souriant et addition contenue.
28 octubre 2019 14:35
El tracte fantàstic, el menjar boníssim. N'hem sortit tips, meravellats, i amb ganes de tornar.
Val la pena tots i cadascun dels diners que hi gastareu.
I no tindreu més remei que tornar-hi.
Us encantarà.
27 octubre 2019 8:04
Ja fa més de 25 anys que hi anem i la qualitat i la amabilitat de l'Albert continua igual de bé. Per mi el millor pastis de ceba i millor magret d'ànec de tot el Món. Un 10.
22 octubre 2019 8:24
Un restaurant exceptionnel un patron charmant un restaurant à conseiller quand on aime manger de bons plats
08 octubre 2019 19:16
Restaurant molt acollidor amb un tracte excel·lent. El menjar a base d'ànec molt molt bó. Repetirem!
06 octubre 2019 4:26
Comida de 10! Trato muy agradable y cercano. Increíble Pastel de cebolla y buena bodega. Muy Buena calidad y cantidad en los platos.
Un gran acierto. Repetiremos!
24 septiembre 2019 0:29
Une cuisine de qualité, une carte variée, des plats typiquement catalan pour tout ceux qui n'en peuvent plus des tapas et autres croquettes. Un patron très accueillant et qui aime faire découvrir sa cuisine. Bref une adresse à retenir.
20 julio 2019 3:47
Esplendit. Bona cuina i preus raonables. Els plats amb ànec, conill, cibet de senglar i altres carns, bonisims. Ideal per petites colles. Bon acolliment, tracte i servei.
08 julio 2019 11:08
Bei Albert im La Barrentina gibt es seit mehr als 30 Jahren, beste katalanische Küche, sehr empfehlenswert.
11 junio 2019 12:40
Senzillessa i el.laboracio. Plats ben el.laborats a preu mitg. Ambient agradable i servei rapid i amable.
26 mayo 2019 3:33
Para disfrutar de la buena mesa. No busquéis refinamientos pero quedaréis satisfechos. Además buena relación de precios y calidad
18 mayo 2019 11:32
Comida genial tirando a espectacular, servicio bueno, lugar y emplazamiento del local super tranquilo, la unica pege es que por algun motivo, por lo menos cuando he ido yo, permiten que energumenos celebrando un cumpleños griten y monten jaleo molestando a todos los demas clientes, supongo que a nosotros nos toco un cumple, no creo que sea siempre asi, pero no deberian dejar que unos pocos maleducados den mala imagen de un local de primerisima categoria.

Escribe una reseña



Calificación general: