28 agosto 2023 21:32
Atents al tema sense gluten, no està certificat però a la carta marquen tots els al.lergens, s’agraeix. Moltes gràcies!
23 agosto 2023 20:16
Hi hem dinat avui a carta i la veritat és que hem menjat molt bé, notable, ara bé crec que el preu excessiu.

De primer, ens hem partit uns espàrrecs i una taula de formatges, bons ambdós, i de segon hem fet un entrecot que era brutal, i uns cargols a la llauna que han agradat molt a la meva acompanyant.

Amb un vi rosat, coca de pa (6€ per 4 llesques…), sense postres i un tallat= 85€ per dues persones, preu absolutament excessiu.

El servei molt atent i amable. El local és absolutament arcaic, dels 80, li falta una rentada de cara important. En resum, el menjar bo però a carta surt car. Tornarem per fer el menú que segur que no farà tan mal a la butxaca.
15 mayo 2023 19:09
Ambient, servei i apat molt aconsellable, els postres de 10,
El preu també es un motiu mes per visitar.lo.
TORNAREM
05 marzo 2023 9:22
La sala per nosaltres estava molt be. No ens varen fer esperar gaire i els plats arribaven a la vegada per tothom. El menjar era bo i correcte, però el cambrer es va fer pesat, fa bromes i es posa a la conversa.acaba molestant. Van intentar posar música mentre portaven el pastis. 3 intents, música massa alta quan van encendre les espelmes les bengales ja s'havien apagat, com si fos el primer cop que ho feien. Millorable però correcte
27 enero 2023 9:03
Recomendable 100%, comida de gran calidad, ambiente muy agradable, personal muy amable. Si vais, repetireis
25 enero 2023 6:52
Sense dubtes un restaurant molt recomanable amb un personal molt professional i de servei perfecta. Hi varem dinar, menú diari amb un preu correcta 17 euros tot inclòs, fins hi tot el cafè. Hi tornaré.
15 enero 2023 20:31
Grata sorpresa.

Vàrem anar a fer el menú del migdia: 17 euros: entrant, primer, segon, postres, beguda i pa.

Varietat d'entrants de cortesia: unes olives, unes xips amb somaia, o una crema de verdures casolana. Quant als primers i segons no menys de 4 o 5 plats, i alguna cosa fora del menú. En el nostre cas no ens ho van oferir però hi vaig sentir en alguna altra taula. Tenen verdures, carn i peix (parlo sempre del menú). El peix (que és el que vaig escollir), sorprenentment bo. També varietat de postres, que no em va quedar clar si eren casolanes, però almenys el flam de mató era molt bo.

Aigua embotellada, vi embotellat i un pa molt bo.

Servei proper, molt amable, afectuós, bromista. Gran hospitalitat. Et sents com a casa i excel·lentment tractat.

Per posar un però, pel meu gust, accés de grassa als plats. Quan dic grassa vull dir que no cal la crema de llet o nata a la crema de verdures, tampoc tanta tempura d'acompanyament, o a vegades accés d'oli. Jo hi posaria verdures crues o planxa.

Però vaja. Crítica constructiva perquè hi tornarem!
20 enero 2022 2:03
La quarta vegada que hi anem a dinar i sempre fantàstic. Plats bons i abundants i el preu del menú inmillorable.
15 enero 2022 10:13
Tan el menjar com el servei excelent.
No es pot demanar més.
Son profesionals de tota la vida.
11 diciembre 2021 22:51
Bueno hen fet menu i per mi prei qualitat esta be pero les instalacions ja estan una mica desfasades
09 diciembre 2021 1:30
Buen trato y buena comida
Nota la última reseña ha sido un error, nunca punto pulizaria con una estrella en todo caso de 4 a 5.
Perdón por mi error
21 noviembre 2021 8:11
Perfecte per a fer un dinar familiar el menu estava molt be i molt bo i be de preu i el servei molt bo
12 noviembre 2021 7:23
Es un lloc amb molta qualitat dels productes que eleboren
El serviment i l presentaçió es un10 (felicito a tots els que fan la seva tasca cada dia)
11 octubre 2021 9:13
El menjar és bo. Local que no ha variat la decoració des dels anys 80. Servei amable peró força caòtic i desordenat. Normativa covid força laxa. No val el què acabes pagant.
20 septiembre 2021 23:57
Extraordinari en tots conceptes, el preu de els laborables, la abundància i calitat del menjar, i de tots els serveis algo mai vist relació calitat/preu. BONA CUINA
16 septiembre 2021 3:42
El depenent molt bé, però l amo no ha estat a l'alçada del que correspon. La qualitat ha deixat molt a desitjar del record de l establiment que teniem
09 septiembre 2021 11:37
Vinimos la semana pasada y salimos encantados, se come muy bien y el trato han sido muy amables sobretodo con los niños, por lo que hemos vuelto a repetir una semana después con más invitados. Merece la pena ir a ver el Museo del tren y después comer aquí.
03 septiembre 2021 19:34
Atención exquisita por parte del personal de sala, fuimos sin reserva previa y nos atendieron en una buena mesa.
Para los niños hacen un plato combinado que está bien.
Tomamos el menú del día, raciones generosas y comida casera, se nota que es un restaurante de toda la vida.
Los postres muy originales y buenos.
22 agosto 2021 1:34
Un clàssic de la plana de Vic desde fa molts anys, restaurant d'ambient familiar, menú diari i carta, tenen Terrassa i pots demanar menjar per endur
12 agosto 2021 19:04
Una relacion calidad precio imbatible y un excelente servicio. La variedad de platos brinda constantes sorpresas. Feliciano y su tribu
11 agosto 2021 22:16
Restaurant familiar amb molts anys a les "espatlles" i tradicional, situat a Santa Eugènia de Berga. Destaquen els plats de cuina tradicional catalana però amb algunes innovacions. Hi ha plats que fa anys que es serveixen i no canvien (per alguna cosa deu ser) com l'entremès, les torrades o les postres "típiques" de la casa. Però, cal dir que hi ha propostes noves, sobretot en el menú de vespres (que fan des de no fa gaire), també alguns plats del menú migdia destaquen positivament. El menú migdia és correcte, consta d'un entrant, primer, segon i postre. Les racions són generoses, per tant, cal escollir bé si vols tenir lloc pel postre. Els canelons són casolans i molt recomanables, en aquest cas, d'espinacs però el mateix passa amb els de carn. És una opció que sempre té bona acollida. L'entremès, com comentava, no ha canviat durant anys. El producte és bo i es nota. De segon els popets a la marinera estaven molt ben cuinats, eren molt tous i s'apreciava que havien estat a l'olla fent xup-xup durant hores. El secret ibèric amb salsa de ceps també estava molt.be fet i és una proposta del tot recomanable. Els postres són casolans i de 'tota la vida'. L'hereu i la pubilla, un gelat de torró amb crema cremada i un xuixo de crema amb gelat de galeta. El servei fa molts anys que és el mateix i es coneix molt bé la carta i els gustos dels clients, ben liderats per la família Arumí! Un bon restaurant dels de sempre!
26 julio 2021 23:02
Tracte nefast, resulta que si no ets de la era dels 60 no ets ben rebut, hem tingut una queixa amb el desorbitat compte quant el cambrer abans de demanar li haviem demanat de fer un canvi amb el menú de 24€. Resulta que aquest canvi no el podia fer tot i que ens l'han ofert, la resposta a l'hora de pagar ha sigut tu quina edat tens? Ara li responc, tinc 30 anys, doncs resulta que fa falta tenir 60 anys per saber com van les coses. Hem acabat pagant 53€. Diu molt del restaurant i dels seus propietaris i de la falta de honestedat per assumir les coses si s'han fet malament per part del restaurant. Considero intolerable el tracte rebut quant amb la colla hem pagat quasi 600€ per un menú i un vi reemplert (Bach de 3€ al supermercat). Davant de la vostra nul·la capacitat per escoltar i resoldre els problemes, espero que us faci recapacitar pel vostre bé. Personalment no tornarem a aquest restaurant i considero que heu perdut uns bons clients que podrien aportar uns bons ingressos al llarg de la seva vida. Sense res més, molta sort, considero que us farà falta!
22 julio 2021 8:41
Un lugar para comer bien! Los platos son generosos así que venir con hambre. Muy buena calidad y variedad en la carta. Riquísimos postres y personal muy amable. Recomendamos y repetiremos!
20 julio 2021 6:17
M'ha agradat l'atenció i he gaudit molt dels plats. En tenen gran varietat. Es una festa pel sentit del gust i ha estat un regal per un aniversari especial.
12 marzo 2021 6:27
No hi tornarem, la meva filla va viure uns episodis de faltes de respecte de part d un d ells que penso que era l amo, no ho se, simpaties d aquelles que no agraden quan no coneixes la gent i dones la ma i s agafen el braç. Sort que quan vaig deixar anar que aquell tio se m estava fent molt pesat crec que ho van sentir i a partir de llavors ens va atendre un altre cambrer.per ell un 10.
23 febrero 2021 0:55
Rest.con menu diario a precio moderado, pero muy bueno todo, buena cocina y buen trato, totalmente recomendable si estáis por la zona
30 abril 2020 4:20
Bona. El menú diari bastans plats a tria. Bona relació qualitat preu. Carta molt extensa i bons plats
13 abril 2020 23:59
Tot molt bé. A dir alguna cosa seria la decoració del restaurant que es veu anticuada, caldria un rentat de cara. El menjar és molt bo i el personal excel·lent.
03 abril 2020 22:27
Un menú molt correcte pel que fa a preu-qualitat, amb plats molt ben presentats i ben fets. Les postres eren per llepar-se'n els dits. El servei impecable.
25 marzo 2020 20:06
Muy bien. Bien el establecimiento el mobiliario e iluminacion, espacioso, no ruidoso, bien el servicio atento, un menú de 10 platos a escoger, bien presentado y guisado, mantel y servilletas, aparcar sin problemas. Precio asequible. Voy dos veces por año, años ha.os lo recomiendo.
20 marzo 2020 5:00
El lloc no és el millor però per dins és acollidor i s'hi està bé. El menjar molt bo i els cambrers i el servei molt bé, una mica car potser, però molt bé!
12 marzo 2020 1:45
Fuimos a ver el Magic Món del tren que por cierto nos gustó mucho un lugar maravilloso donde poder pasar un buen rato sobre todo con los niños y luego fuimos a comer al restaurante L'Arumi.
Amplia carta con gran variedad de platos bien elaborados.
Atención y buen trato al cliente, sin duda volveremos
01 febrero 2020 4:11
Genial, yo había ido cuando era pequeña y hoy aprovechando la fira mediaval hemos ido a comer, a pesar de llegar súper tarde, nos han atendido genial y la comida espectacular, muchas gracias por vuestro trato.
02 enero 2020 22:46
Menu medio día más que correcto. Servicio profesional de toda la vida pero local un poco obsoleto. Le vendría bien refrescar la decoración.
15 diciembre 2019 0:06
Feia alguns anys que no anava i tenia la recança de sortir desil·lusionat però no ha estat així. Un servei ràpid i molt atent. És un personal amb molt bagatge. Cuina molt cuidada, tan amb presentació com a elaboració. El menú infantil molt encertat i una carta molt extensa i variada.
No te la màxima puntuació perquè els falta, al meu parer, més fluïdesa en les reserves i disposició de taules.
18 noviembre 2019 17:16
Els cambrers molt amables i professionals, el menjar excel·lent i després encara pots anar a veure el món màgic del tren al costat mateix.
27 octubre 2019 13:40
Hi hem estat dinant avui
Bon servei, bon tracte, menjar excel.lent. Tot plegat doncs m, molt bé.
27 octubre 2019 13:22
Calidad/precio, normal 14,5€ el menú. El servicio, aunque parezca raro, demasiado rápido. Parecía que se acababa el mundo.
14 octubre 2019 7:18
Restaurant de cuina catalana amb preus molt raonables per la quantitat i qualitat dels seus plats. Personal amable i eficient.
12 octubre 2019 2:21
Buena comida en un restaurante con clase y con decoración muy refinada. Aunque no recomendado para niños de 3 años o menos y movidos. Tienen juguetes para ellos pero no hay ninguna zona habilitada para que jueguen, con que tienen que sortear los camareros para que no les pisen. El precio también lo hemos encontrado exagerado por platos a la brasa. Con una carta Sin el IVA puesto.
09 octubre 2019 7:05
Menú con muchos platos a elegir a un buen precio. 14,50 incluido bebida, postre y café.
Muy buena calidad y muy buen servicio.
03 octubre 2019 19:54
Un repas extraordinaire, excellent le personnel est adorable.
Un détour à faire pour les papilles.
Rapport qualité/ prix au top.
14 septiembre 2019 20:02
En esta ocasión solo tomamos unos refrescos, pero recuerdo haber comido otras veces y la experiencia siempre ha sido muy satisfactoria, tienen menú diario y de fin de semana bajo reserva. En frente del restaurante hay mucho sitio donde aparcar.
10 septiembre 2019 18:07
Es un bon restaurant, al costat hi hà el museu del Mon Magic del tren, es a Santa Eugènia de Berga molt a prop de Vic, si teniu nens val la pena de visitar
07 septiembre 2019 19:26
Limpio, amplio, buen servicio y calidad en los platos, la cantidad un poco justa por los precios.
03 agosto 2019 6:10
Ingredients de primera qualitat, juntament amb el saber d’uns bons cuiners, tenen com a resultat uns plats que no et deixaràn indiferent.
15 julio 2019 10:29
Servicio excepcional y comida aún mejor si cabe. Restaurante que merece la pena y que sin duda repetiremos
13 julio 2019 5:11
Hem estat molt a gust. El dinar molt bo, casolà. Tenen trones pels nens, joguines. Tot perfecte la veritat, tornarem segur!

Escribe una reseña



Calificación general: