26 diciembre 2022 4:24
Menjar bo i en quantitat i servei atent i molt amable. Puntuals en tots els serveis. Vam fer el pack volcànic i genial. Sense esperes i tot rodat.
El guia del trenet experimentat i molt amè. Repetiríem.
L'única pega, les mosques durant el dinar.
14 diciembre 2022 3:22
Jo diria que és dels llocs amb relació qualitat preu més desproporcionada. Caríssim, baixa qualitat, ranxo total.a preu de menú premium a passeig de gràcia!
13 octubre 2021 3:27
No hay palabras para explicar el mal servicio recibido. Más de lo mismo de otros comentarios. A evitar y si no tenéis otra opción, es preferible ir al bar a tomar un refresco y una bolsa de patatas.
18 octubre 2020 23:09
Nada recomendable. Menú 18€, frío y escaso, poca variedad (dos opciones de menú, todas los platos con carne). Plato opción "vegetariana" de pescado, un lomo de merluza y ensalada, muy escaso y también 18€. Ensaladas poco elaboradas. Nos cobraron 4 menús y sirvieron tres. Servicio lento y desordenado.
07 octubre 2020 6:38
Experiencia deplorable i fastigosa. Una de les cambreres havia estat amb els caballas i anava tota bruta. Al poc ens la trobem servint taules amb la mateixa roba, plena de mer.i poc després ens la trobem dutxan als ponis d'arrera del restaurant. Els cambrers, no hauran pujat a caball, pero tampoc han passat per la dutxa en un parell de dies, batiburrillo de desagradables olors corporals. El servei, pèssim. 3/4 per treure una safata de carn que portava estona a l'escalfa plats. El pollastre incomestible, a favor la butifarra i el fessols molt bons (menysmal). Un restaurant que et cobra abans de seure a taula.m'ha quedat clar per que ho fan.
27 septiembre 2020 18:24
Te cobran antes de comer. 20 €urazos por una ridícula ensalada y tres trozos de carne. El flan de postre servido tal cual. 20€€€€€ Calidad 0. Servicio pésimo.

Escribe una reseña



Calificación general: