11 enero 2024 7:06
El sitio es súper acogedor, de piedra que a mí me encanta. La comida muy buena. La atención de la chica que nos tomó nota no nos gustó porque se mostró poco amable y dió muestras de superioridad y arrogancia. Emplazamiento muy bueno y fácil aparcamiento.
02 diciembre 2023 18:02
Restaurante en casa rural con encanto, muy recomendable.
La comida buenísima, un menú muy bien elaborado y presentación elegante con buena cantidad. Calidad precio super correcto. Servicio atento y con buen trato. En definitiva, sin duda una buena experiencia.
18 noviembre 2023 0:59
El sitio muy bonito y la comida buena. Los caracoles realmente estaban muy buenos. Lástima por el servicio de las dos camareras, sobre todo la más joven, se cargan toda la experiencia, es difícil ser más borde.
16 noviembre 2023 7:25
Bonito restaurante en un entorno espectacular. La cocina muy cuidada e innovadora. Por poner algún pero diría que a la persona que servía le costaba esbozar una sonrisa y palabras escuetas, pero eso no es lo más importante. Volveremos sin duda merece la pena.
07 junio 2023 14:11
Vam estar en plena època covid i va ser una mica "desastrós" el tema carta no hi havia cobertura i van trigar a oferir-nos un mòbil amb cobertura d'ells, el menjar 70% dels plats estaven freds, però teníem clar que era un lloc que tornaríem a tastar perquè segurament n'era una excepció aquell dia. Tothom parla bé del restaurant. Aquest cap de setmana vam decidir tornar amb uns amics, tot excel·lent, el pop està espectacular, hi ha bon ambient, menges tranquil i el tracte és bo.tornarem més sovint després de tornar a provar.
25 mayo 2023 6:24
No ens ha agradat el to i les maneres per part de la que sembla la encargada i per part de la cambrera. Poca empatía amb els nens. Sembla que t estiguin fent un favor. El pollastre i el porc estaba cru. Després de dirho el pollastre tornava a estar a cru. No Hi torno. En aquesta zona es menjar molt bé, a bon preu i el servei sol ser bastant bo.
22 mayo 2023 2:33
Voliem provar un nou lloc amb la familia, ens va agradar molt, tant el servei com el menjar, i tornerem! Super recomenat!
16 mayo 2023 5:30
Excel·lent servei per part de la cambrera, el menjar i el ambient espectacular un lloc perfecte per anar amb la familia, nosaltres i tornarem!
10 mayo 2023 23:44
Primer cop que hi anàvem, està situat dins de bosc molt aprop de Collsuspina.
Molt bé perque no veus cotxes només els hi van a menjar, lloc molt tranquil, el més segur és que repetirem.
21 marzo 2023 12:37
Ha estat un gran descobriment, i ens preocupava algunes crítiques, però la nostra experiència ha estat de 10!

Masia de l'any 1568 molt ben restaurada. Grans vistes al Montseny i envoltada de natura. Hi ha un espai terrassa on varem poder fer vermut abans de dinar i cafès quan vem acabar. Decoració molt adequada per l'espai i poc carregat.
El menjar exquisit. Vam fer llauna de cargols per 2 persones, una amanida amb formatge fresc i tempura, xurrasco a la brasa amb escalivada i melós de galta ibèrica (per llepar-se'n els dits) i coulant (o tap com tenen a la carta) de xocolata negre.
El servei molt atent en tot moment, bons temps entre plats i ens vam deixar aconsellar pel vi que va estar 100% encertat per acompanyar el dinar.

Sense dubte, repetirem!
19 marzo 2023 15:00
Masia molt acollidora, hem sigut una colla i ens han posat en un menjador on practicament erem sols, cosa que ha fet que tant jo com la meva familia estiguessim molt comòdes. El menjar: la carn i els postres eren molt bons.
16 marzo 2023 4:10
Muy cuidada la cocina.
Todo muy bueno y en cantidad suficiente.
Si hay mucha gente, van algo más lentos, pero se te pasa el rato fácil
Muy bonito el Más.
24 febrero 2023 5:46
Calidad precio excelente!
El sitio muy acojedor. Sin duda volveremos si pasamos por allí
19 febrero 2023 4:31
He de decir que estaba condicionada por los malos comentarios y por ello escribo esta reseña.
Hemos comido muy bien. Todos los platos han sido buenos. El personal muy agradables y en todo momento preocupándose de que todo estuviese bien. Todo se ha servido a su tiempo y hemos quedado muy contentos. Si volvemos a la zona, repetiremos seguro! Recomendado
Muchas gracias!
08 febrero 2023 6:45
La meva germana va celebrar l'àpat del seu casament a aquest restaurant. Quan van anar a fer la reserva els hi van dir que de primer hi hauria un pica-pica i de segon dos plats a escollir, al cap d'unes setmanes, quan els convidats ja havíem triat el menú, les van trucar i els hi van dir que de segon hi havia només un plat sí o sí.

No van voler anular la reserva perquè van intuir que recuperar els dines del dipòsit seria molt complicat.

A la meva mare no li volien fer una menta-poleo en comptes d'un cafè.

No van fer més que posar inconvenients i dificultats per a qualsevol cosa que volíem fer.

Tot i menjar bé i beure bons vins i caves, tenir unes cambreres molt educades i professionals, la direcció del restaurant molt pèssima i gens recomanable.
09 enero 2023 2:48
Hi vam anar amb la família i vàrem estar molt a gust, casa increïble, vistes meravelloses al Montseny i entorns. El menjar boníssim, i el servei fantàstic! Tornarem!
06 octubre 2022 9:09
Es el segon any que anem per les mateixes dates.el menú correcte pero gairebé identic al de l’any passat, tot i aixi res a dir, tot bo. Servei correcte. Ara bé, un restaurant d’aquesta categoria i amb el que es paga crec que haurien de tenir aire condicionat, si mès no un ventilador. Calor insuportable.a l’altre menjador tenien un ventildor. Siuplau compreu-ne un parell més us ho agrairem.
21 septiembre 2022 9:41
Masia impressionant però servei pèssim. Quàlitat del menjar: res de l'altre mon. Tracte: ineptes per al tracte amb el public
26 agosto 2022 18:28
Restaurante muy bonito, pero algo caro para la calidad de los platos. Servicio correcto. Pero las sillas son muy incómodas. Parking gratis.
16 junio 2022 13:21
Bonita masia y buen Restaurant a buen precio. Gestionado por gente joven de la comarca. Para descubrir su preciosa sala de eventos en el piso superior.
30 abril 2022 20:26
La masia es molt bonica, el menu acceptable pel preu i la qualitat no està malament tot i que el trinxat no m’ha agradat gaire. Extres fora de menú un xic cars. El servei, al menys la noia que ens ha atès, tenia molta pressa, molt seca i poc agradable. Molt a desitjar.
12 abril 2022 6:08
Todo correcto. Local. Servicio. Cocina. Ya lo conocia, pero agradecería que arreglaran en condiciones el acceso desde la Carretera hasta el Restaurante, para corresponder a la categoría del Restaurante. Gracies.
08 marzo 2022 6:23
Entre Tona i Collsuspina s'amaga Can Puixes. Un restaurant de menjar tradicional i mediterrani fantàstic per visitar els dijous i els divendres pel seu menú. Caps de setmana, carta. Terrassa exterior ideal per fer vermuts o cafès.
07 marzo 2022 22:38
I vam anar-hi i només feien el menú, per 12,50, era un menú normalet, vaig demanar uns suplements i tot va ser bo la carn els cargols bé, el servei normal, justet, la masia molt xula, l'únic qu' ens va desagrada va ser que al entra al restaurant i avia un camió de purins aparcat a la mateixa porta, qu'el xofer podia haver aparcat al altre banda i avia prou lloc, Vam entra perfumats
20 enero 2022 23:05
Un lugar con encanto, buena cocina, lástima que el servicio, empezando por la dueña deban hacer un reciclaje para saber atender al público.
No lo recomiendo en absoluto porque se sale del Restaurante con mal sabor de boca.
No saben ni dar las gracias cuando les dices que en la factura de la cuenta nos han cobrado de menos, si lo sé no digo nada.
Muy mal indicado en el desvio, vas buscando un letrero con Mas Floriac y te encuentras con un nombre diferente. Te hace dudar hasta que entras a preguntar.
Total. Abstenerse.
19 diciembre 2021 16:28
Algún plato bueno pero la atención pésima, la camarera que nos atendió, dijo que era la dueña y el trato fue muy malo, pésimo. Sin educación. Que pena.
Debes de saber estar de cara al público guapa.
No volveremos nunca más.
No lo recomiendo nada. Cero.
16 diciembre 2021 16:21
En Resum, és un preu molt elevat per la qualitat del menjar. A ningu li importa pagar quan el preu correspon i surts satisfet, però no en aquest cas. Com a client, et sents "atacat" per la quantitat de complements addicionals que has de pagar. A nivell de menjar, la vedella amb bolets semblava una sopa, la carn a la brasa molt normal, postres molt justos. Bé, en general, i com a experièncial personal, no repetiriem.
15 diciembre 2021 17:09
Una masía impresionante. Una relación precio calidad muy bueno. Y lo mejor la simpatía de la propietaria.
09 diciembre 2021 20:01
Els exteriors molt bonics. El restaurant acollidor, la qualitat del menjar molt bona igual que el preu de menú. L'atenció molt correcte
02 noviembre 2021 0:36
Solo sirven menú de medio día durante la semana. Calidad baja de producto, comida bastante regular.
24 junio 2020 20:10
Buen, servicio, la comida muy rica y el precio correcto, todo lo que esperas en un restaurante. Volveré sin duda.
24 marzo 2020 20:35
Vam anar-hi fa un parell de setmanes en grup familiar, erem tretze persones. Ben atesos i tranquils en un menjador pràcticament per a nosaltres sols. Vam triar la carta doncs un menú tancat per a tothom és complicat. En general tot prou bo, potser la salsa dels calçots es pot millorar, però vam quedar satisfets.
19 marzo 2020 5:09
Masia restaurant amb menjar típic de la zona. Vam anar un grup de 10persones vam escollir dinar al 1r torn (hi ha dos. 13: 30 i 15: 00) amb menú pica-pica. Uns entrants amb llesques de pà, embotits de la zona i amanides i de segon a escollir entre vedella, parrillada de carns i bacallà amb ceba i comfitura. Els entrants (sobretot els embotits) i la parrillada prou bons i un bacallà també, llàstima que estigués un pel fred (no vam demanar que l'escalfessin, això és cert.). Una mica decepcionant, sobretot pel servei que no va ser gaire amable i ens va estar pressionant per començar ràpid sense gaire motiu.
04 marzo 2020 21:32
Francament, decebedor. Lloc amb una certa antiguetat (potser no tant com s'anuncia, si fem cas de la data de la clau de volta de l'entrada) però d'un innegable encant; amb evidents ampliacions d'acord amb les necessitats que s'anaven succeint, com a totes les cases de pagès que han perdurat en el temps. També, força important, les persones amb mobilitat reduïda no hi poden accedir per la quantitat d'escales que hi ha fins arribar al menjador; crec que ho haurien d'avisar al web, si més no. Els serveis, estan a la planta baixa i pujar i baixar per les escales és, per segons qui, francament dur.
Pel que fa al servei de restaurant cal dir que el preu està en consonància amb el d'altres establiments de la zona, és a dir, mig-alt, però la qualitat i la quantitat ja són figues d'un altre paner: racions de pa escasses pel preu, embotits meritòriament prims, poques "llesques" (sic) de vedella nedant en un brou on s'endevinaven de tant en tant uns trossets de bolet i postres poc generosos. La carta de vins també és francament millorable i les copes per beure-se'l, també.
Això sí, cal dir que el servei va ser atent i amable. És d'esperar que el restaurant millori d'aquí a poc.
20 febrero 2020 11:14
Un lugar en un entorno muy bonito. Íbamos con idea de comer calçots pero lastima que no avisamos y al llegar se habían acabado, no obstante, la responsable nos ofreció amablemente una alternativa y nos dio opción de una pequeña ración de calçots para todos.
Los segundos muy buenos y los postres riquísimos, además tuvieron un bonito detalle en la cuenta final con los cafés.
Restaurante muy recomendable
14 febrero 2020 4:31
Masia molt acollidora i elegant amb una cuina tradicional boníssima. Un gran descobriment! Tornarem!
24 enero 2020 19:27
Un lloc molt recomanable, en una masia i un entorn fantàstics i molt bon menjar a un preu raonable. L'atenció rebuda és la millor, com a casa.
03 diciembre 2019 1:21
S'hi menja molt bé. Qualitat preu molt bé. Carns de qualitat en un espai molt agradable, tranquil i amb espai entre taules. Els cargols molt bons i la carn també. De postres demaneu el pastís invertit de formatge. Han de millorar el tomàquet per fer la samfaina del bacallà, però.
Hi tornaré segur!
Carta vins molt digne del país, potser n'hi posaria algun de més potent encara.
15 noviembre 2019 16:03
Cuina tradicional catalana "normaleta". Masia molt maca al mig de la natura. Preu mig.
25 octubre 2019 21:05
Hem fet el menu del dia, molt bona qualitat a molt bon preu, el servei genial, hem conegut a la Laia i es un encant i el lloc extraordinari. Hi tornarem segur
28 abril 2019 5:32
El restaurant “Floriac” està situat a un espai natural fantàstic, entre Tona i Collsuspina. Un bon lloc per anar amb nens. Tenen espais privats per poder fer celebracions i una gran sala amb capacitat de 100 persones.
La carta extensa, amb productes de proximitat i de qualitat i amb plats de suggeriments de temporada.
30 marzo 2019 23:17
Excelente trato, y excelente comida! Muy profesionales en la atención y servicio durante toda la comida, además de una comida de calidad y un precio correcto. Lo recomendamos al 100% y repetiremos! El lugar muy tranquilo, bonito y limpio.
19 marzo 2019 20:28
És una masia restaurada amb molt d'encant. Vam tenir un gran servei i el menjar em va semblar de qualitat i ben cuinat.
03 febrero 2019 9:56
Qualitat i bon servei. Espais fantàstics, molt acollidor i net. Gestionat per gent jove amb ganes i actitud. Maravellos!
31 enero 2019 0:46
Excelente lugar para comer, acogedor, camarera muy amable, comida casera de Jueves a domingo, servicio correcto y precio muy bien, lo recomiendo.
24 enero 2019 9:45
Lloc espectacular, tracte molt correcte, bon menjar i preu qualitat molt correcte, molt bon servei. Tornarem
19 diciembre 2018 9:38
Coneixem aquest restaurant des del prinicipi, hi hem anat venint i es nota una millora quantitativa molt important. El producte km 0 i la relació qualitat - preu, per a nosaltres, és la millor de la comarca. Recomanem l'assortit de formatges, les carxofes en temporada i en especial l'entrecot de vedella madurada a la pedra. Enhorabona per la feina!
12 diciembre 2018 8:06
Fui con mi pareja y comimos de maravilla. Comida casera, muy buena y de calidad. Las camareras fueron muy atentas y agradables. La única pega es que tardaban bastante en gestionar el servicio porque había mucha gente, lo que se espera en un puente como el diciembre. También decir que nos invitaron a las bebidas y cafés por la espera. Volveremos sin duda!

Escribe una reseña



Calificación general: