30 septiembre 2023 8:37
Una molt grata sorpresa! El local Molt agradable, el servei perfecte i el menjar exquisit i en quantitat.
Favetes i ramen de primer increïbles, i rap senser al forn i morro de bacallà al pil pil amb cocotxes, tot de molta qualitat, molt ben cuinat i en quantitat.
Ens ha quedat els postres per un altre dia, ja no podíem més.
Relació qualitat preu correctissima
TORNAREM
23 septiembre 2023 15:00
Cocina local o japonesa, todo muy fresco, bien cocinado, original y muy bueno. Imposible recorrer el mapa. Restaurante imperdible cerca de Cala Montgó. Excelente relación calidad-precio y imprescindible reserva.
14 septiembre 2023 12:28
Comimos muy bien, yo pedí ternera estofada con salsa de vino tinto sobre verduras con patatas alumettes. Lamentablemente no tomé una foto. ¡Aunque se veía genial!
Mi amigo tomó el pato y también quedó encantado. ¡Con mucho gusto otra vez!
12 septiembre 2023 0:03
Un servicio exquisito, las patatas bravas muy buenas, el bacalao perfecto pero las piezas de la emparrillada de pescado demasiado hechas y el precio un poco pasado para puntuar al máximo.
09 septiembre 2023 7:30
Excelente comida, servicio rápido.
Lástima que no haya cacahuetes ni aceitunas como aperitivo. El jefe no muy amigable carece de simpatía hacia los turistas.
17 enero 2023 12:29
Molt bo! Algun cambrer li falta experiencia, i tarda a atendre’t. La paella marinera li faltava temps, pero a part d’aixo, tot lo altre molt bo. Us el recomano.
07 enero 2023 13:15
Pasamos un día increíble, acompañado de una muy buena comida con vino blanco que nos recomendó Ignasi. Ya habíamos estado y repetimos porqué nos encantó tanto la comida como el trato. Un sitio para recomendar sin duda.
04 enero 2023 22:24
Recomendable la parte de comida japonesa y la carne a la piedra.
La paella aprobado raspado
17 diciembre 2022 1:11
Une belle adresse, un décor sans faute, une délicieuse cuisine, des serveurs professionnels. Nous avons passé un très bon moment, merci.
Nous recommandons
14 diciembre 2022 10:48
La nourriture est très bonne mais selon qui vous sert c'est une catastrophe. L'ambiance pas terrible selon le serveur. Pourtant cadre très agréable et chef de salle très sympathique.
01 diciembre 2022 17:48
Un restaurant de 10 el menjar molt bo, però el servei horrorós, els cambrers molt malparlats i mala educació excepte una cambrera morena que ens ha fet tenir la nit més agradable.
22 noviembre 2022 9:16
Wir haben uns verschiedene Tapas bestellt, welche allesamt sehr gut geschmeckt haben Insgesamt waren es 6 Tapas-Gerichte, welche für 2 Personen perfekt waren. Als Dessert aßen wir ein Mochi sowie Tiramisu, was auch sehr lecker war
18 noviembre 2022 21:17
Veniem amb altes expectatives, ja que hem vist previament els bons comentaris d'aquest restaurant i no ens han defraudat. Buscavem sushi i ens hem trobat amb una cuina japonesa de qualitat de la qual ens ha sorprés els uramakis i la tempempura de llagostins recomanat pel cambrer.

Tot el personal ha estat molt atent i profesional, amb coneixent del seu producte.

El recomanem. Fins aviat!
16 noviembre 2022 4:22
Joli cadre et carte très variée.
La qualité est au rendez-vous.
Les sushis sont très bons ainsi que les pizzas.
Une petite déception pour la sangria blanche.
06 noviembre 2022 17:11
Lunch of pizza and Estrella 2 days running Must be good. One star off because head waiter not interested in doing his job
01 noviembre 2022 14:46
Es un restaurant molt confortable i ben decorat, al canto de una de les cales mes maques de la Costa Brava i es menja molt bé.
30 octubre 2022 22:38
Tot va anar perfecte fins que ens van servir la fideuà. Totalment insípida, gust aigualit.no ens la vàrem pràcticament menjar, i al recollir els plats el cambrer no ens demana què havia passat tot i veure els plats plens, li comentem que ni amb sal l'hem pogut arreglar i diu que ho comentarà amb cuina. Torna i ens diu que l'ha provat el cuiner i que és boníssima, que el problema el tenim nosaltres i que on vivim no ho sap, però a l'Escala es fa així. Resposta totalment fora de lloc, mala educació i mentida, no valia res de res. Potser als estrangers els cola aquesta resposta, però als clients d'aquí no, que no s'equivoquin, els que tornem som els d'aquí.
25 octubre 2022 18:02
Un bon lloc prop de la platja. Els cambrers i personal molt amable i ens han sapigut aconsellar molt bé! El local és molt bonic i agradable. En referència als plats, tots bastant complerts a nivell de quantitat i també bona qualitat. Ben presentats i amb un bon gust. Molt recomanable! Avui no hem demanat hora pero a ple juliol i agost si que es necessari fer-ho perquè hi ha bastanta gent ja que té la platja a prop i bastant aparcament.
25 octubre 2022 15:50
Molt bona relació qualitat-preu, tot molt bo. Recomanable demanar algun dels plats que inclou la carta japonesa. Lloc bonic i a tocar del mar. Els cambrers amables, tot i que al final del dinar ens vam sentir pressionats a marxar i això mai és de bon gust quan estàs tranquilament fent sobre taula. Deixar clar que vam anar a dinar a les 14: 30 i no era un dinar d'aquells que s'allarga una eternitat.

Igualment, hi tornaria, però crec que s'ha de dir tot!
17 octubre 2022 4:37
Me encanta! Buena comida, buen servicio, preciosa decoracion, ubicación fantástica! Que Mas se puede pedir!
28 septiembre 2022 9:48
Le repas était délicieux! Du plat jusqu’au dessert. Service rapide et professionnel je recommande ️
26 septiembre 2022 3:49
Nous sommes venus ce soir en s'inquiétant au vu des autres commentaires par rapport au service. Nous avons été plus que satisfaits par le service et tous les serveurs.
Les makis sont au top, les plats très raffinés, avec de très bonnes idées d'alliances terre/mer. Jusqu'au digestif nous sommes conquis!
Merci a vous, nous reviendrons!
21 abril 2022 9:55
Très belle découverte. Nous avons goûté des plats japonais parfaitement réussis et également une paella au homard vraiment délicieuse. Une adresse à retenir. Nous nous sommes régalés.
25 marzo 2022 14:25
Sushi de qualitat amb una atenció immillorable. A part de tenir un molt bon cap de sala, el lloc i la distribució de taules el fa molt acollidor.
Per demanar, deixeu-vos guiar pel cambrer que sap del que parla i us recomanarà allò que us vingui més degust. Demaneu el que demaneu, estarà exquisit.

Això sí, deixeu espai per les postres. El pastís de formatge és d’escàndol!

Reserveu que sempre hi ha gent.
10 marzo 2022 11:18
Dommage. Tout aller bien. Les plats sont bons, les serveurs sympathique … jusqu’à ce qu’ils vous oublient … je n’ai même pas eu le courage d’attendre mon café … vraiment dommage. Tout était parfait sauf les 30 dernières minutes qui nous laissent un goût amer de déception.
01 marzo 2022 4:23
La comida excelente, el servicio impecable.
Precios acordes. Se destaca el maître, está en todos los detalles!
17 febrero 2022 11:30
Un dinar excelente acompanyat amb un bon servei, no es por demandar res mes, molt recomendable tan la cuina japonesa como la meditarranea amb TOC innovador, molt Bo, tornerem
02 enero 2022 21:55
Si he de ser sincero, diré que hacía tiempo que no me sentía tan bien en un restaurante,
el servicio super amable, profesional y simpático, todos los platos estaban buenísimos, volveré sin duda
Seguid así
28 diciembre 2021 19:18
La viande mijauté au vin top super bonne super cuisson
Paella pour 2 personnes quantité top avec des fruits de mer super bonne
Je recommande
13 diciembre 2021 14:02
Sensacional descobriment en un indret fantàstic com la cala Montgó. Restaurant detallista, elegant i amb gust. Net i en un entorn silenciós on pots parlar sense alçar la veu. Ens vam decantar pel popurri de Sushis, sashimis i niguris variats de cuina japonesa que ens varen encantar tant en la presentació, en l'elaboració i el tast. Fantàstic. Abans ens vam demanar un tataki de tonyina perquè en som fanàtics. Tendre, suau, melós, ben acompanyat i al punt exacte. Tot amb un vi blanc recomenació del cap de sala, que ho va clavar. Vam rematar amb un saltejat de maduixes amb pebre i un tiramisú perfectes. Bon cafè i servei. Gràcies. Tornarem!
30 noviembre 2021 3:55
Que dire d autre si ce n est PERFECTO!
Accueil, déco, cuisine. Nous y avons fais plusieurs repas sur un long week-end et aucune faute tout était nickel. De vrais pros.
18 noviembre 2021 16:35
Varietat de sushi boníssim, ous amb patates de palla per llepar_se els dits. Segons correctes però els postres varen ser espectaculars sobretot la copa de Dràcula i el coulant i bona oferta de vins. Molt bon servei. Preu voltant 50 euros per cap
15 noviembre 2021 18:04
Il faut le dire:
- Le restaurant est très beau, ambiance bateau et lumière feutrée, musique de fond type lounge
- Les plats sont réalisés à la perfection
- La cuisine prend des risques avec certains mariages atypiques mais le résultat est bien au delà de nos attentes.

Bref, nous avons été "emballés" du début à la fin de notre séjour par la cuisine de l'Oreitg, sachant marier des plats méticuleux et ambitieux, tout en proposant des pizzas de produits frais à la perfection.

5 étoiles amplement méritées
11 noviembre 2021 17:21
Buena ubicación, a 50m de Cala Montgó, con una gran terraza. La carta es muy variada, ofrecen sushi, marisco, pizzas, carnes, pescados y arroces. La Mariscada está muy bien de precio y viene cantidad, y el arroz caldoso también está muy bueno. Sin embargo el servicio fue muy lento (estuvimos 3h30) y bastante informal.
11 noviembre 2021 10:10
The best! Un servicio genial! En nuestro caso degustamos sushi y comida de este estilo. Sólo decir que estamos deseando volver! Eskerrik asko!
10 noviembre 2021 14:00
El servei no és professional, lent i poc atent. (La noia que ens ha servit). La fideuà era bona. I l’hamburgesa de 500 gr (que no els fà) també. La relació qualitat preu no és proporcional. El postre “Dracula” molt bo. I el cafè també.
07 noviembre 2021 21:30
Pedimos la tabla de 40 piezas para compartir entre 3.
El sitio es bonito y el sushi está bueno.
Pero el precio no acompaña a la calidad. Es caro para la calidad del sushi.
El servicio muy atento y simpático
06 noviembre 2021 9:02
Absolutely the BEST place to eat in L'Escala if you love authentic sushi and Japanese cuisine. Definitely worth the visit, just make sure you book before you arrive, as the waiting list can be a week! ️️
02 noviembre 2021 22:40
No es barato pero si excelente. Mucha calidad y buen servicio.
Com cada any repetim (2021), i no podría dir quin plat és millor, tot molt i molt bo. Seguirem repetint
28 octubre 2021 22:06
Una grata experiencia gastronómica con especialidades es sushi, pizzas y platos tradicionales de la zona. Todo riquisimo! Dejad hueco para los postres.estan deliciosos también!
El servicio excepcional y al restaurante no le falta detalle. Su ubicación también es ideal para ir luego a Cala Montgó aunque si vas en verano aseguraros de no ir con el tiempo justo para la reserva ya que cuesta encontrar parking dada la proximidad a la cala. Ideal para ir en grupo o pareja. Recomiendo 100%.
27 octubre 2021 2:27
Restaurant situat a la Cala Montgó de L'Escala, prop del mar.
El menjar espectacular. Vam fer una paella i tapetes, tot estratosfericament bo. Tenen una carta molt llarga, i molta gent hi va per menjar sushi, segons diuen, el millor menjar japones de l'Empordà. El servei no excelent si no lo seguent, Els postres tambe en la linea, espectacular.
El restaurant on millor he menjat en els ultims temps. Una molt agradable experiència.
21 octubre 2021 22:45
Excellentissime. Les sushis sont à tomber par terre, le surf. Notamment.
Les desserts maisons d'une qualité rare et le plat délicieux.
Service super aimable je lnaguis déjà d'y revenir
20 octubre 2021 12:27
Espectacular. Comida sin palabras, pero no puedo pasar sin decir que es el mejor sushi que he probado, y el coulant igual, el mejor que he comido. Ambiente súper agradable, con privacidad aun estar lleno, tranquilo, cómodo. Repetiré sin duda. Recomendado 100%.
19 octubre 2021 6:19
Deuxième fois pour ma part. Cadre très sympa prix abordable et nourriture appréciable.
Les ravioles au foie et sauce champignons, mmm un régal.
Les pizzas sont sympas.
18 octubre 2021 3:34
El sitio es muy bonito, cerca de la cala, ideal para dar una vuelta despues de haver cenado. La atención de los camareros es rápida, atenta y amable, sin atosigar. Y el sushi es espectacular!
19 septiembre 2021 7:36
Gran lloc per menjar de tot, desde menhar japonès fins a menjar italià passant pera cuina mediterrània, especialment de mar.
05 diciembre 2019 2:20
Relación calidad-precio un poco caro. El atún muy bueno, el los makis son demasiado artificiales, no sabe a sushi, pero no está malo.
25 noviembre 2019 7:53
Bon lloc, menjar variat i un toc de japonés, cambrers i cuiners amb bona atenció, varen ser molt atents amb una de les comensals que tenia una intolerancia alimentaria
13 noviembre 2019 12:22
Tais-toi très bon rapport qualité-prix des produits frais dans mon budget merci nous avons été très contents
29 octubre 2019 8:38
Diferentes tipos de comida (de mercado, arroces, japonés, pasta, pizzas e italiano) y aunque parezca difícil todo buenísimo. Aunque lo mejor de todo el trato, personal super amable, muy atentos y con un trato exquisito para grandes y adultos.
18 octubre 2019 19:33
Bones paelles i peix. El sushi està molt ben elaborat i de bona qualitat. Pel meu gust amb masses salses
27 septiembre 2019 4:19
Molt agradables i atents.
La carta que tenen és variada i realment val la pena.
Productes de qüalitat. Tot molt bò.
15 septiembre 2019 9:55
He provat les 2 cartes, la normal i la de sushi. Molt recomanable les 2 en especial la de sushi
29 agosto 2019 8:28
De lo mejor que hay en la Escala sin duda! Quedamos encantados con la carta japonesa, pero también tienen otras opciones y la carta es muy completa. El precio no es barato pero creo que bastante ajustado a la calidad que ofrecen. El trato es muy bueno!
13 agosto 2019 4:34
Local decorado con mucho gusto, carta MUY variada (desde pizza o arroz a comida japonesa), todo de gran calidad, y servicio muy atento.
No es barato, pero el precio es proporcionado a la calidad del servicio ofrecido.
06 agosto 2019 17:42
Bon servei, lloc privilegiat, el menjar de qualitat, no és econòmic, però pagues la qualitat i el lloc. Val molt la pena de tant en tant
05 agosto 2019 11:04
Buen restaurante con bastantes opciones para comer, hasta disponen de pinceladas de comida Japonesa. El restaurante es caro para el tamaño de las raciones y la calidad que proponen. El servicio es bueno aunque hay demasiados camareros dando vueltas sin saber a quien atender. Me sobran camareros y me falta oferta gastronómica a precio normal.
03 agosto 2019 11:47
Très bon accueil. Service rapide. Excellents paella et poissons. Quant aux desserts, très originaux et bons. Tout cela dans un décor très agréable, ceruse vert d eau et jolie vaisselle. TB rapport qualité / prix. Je recommande
28 julio 2019 9:14
Bastant decepcionant. Una paella marinera per quatre amb prou feines ha arribat per tres. Quan uns haviem acabat de menjar altres encara esperaven el plat. Un cop ja haviem demanat els postres ena han dit que tots els de xocolata s'havien acabat. Molt de descontrol en general.

Escribe una reseña



Calificación general: