27 mayo 2022 16:22
Excel·lent metge, excel·lent persona. Molt proper. Porto dues operacions amb ell i ha anat tot perfecte. 100% recomenable. Moltes gràcies i endavant
09 mayo 2022 6:57
Fa anys, degut a patir càncer de pit, vaig conèixer al Dr Ribas. En el seu moment, ell em va fer una reconstrucció parcial bilateral dels pits. Va ser un procés molt dur i llavors no em vaig veure amb forces per finalitzar la reconstrucció. Ara passats els anys he volgut finalitzar-la i no he dubtat en qui m'havia d'operar, havia de ser el Dr Ribas.
Tornar-lo a veure ha sigut un plaer i des del primer moment m'ha informat del com aniria tot.
Hem tingut que començar amb el recanvi de pròtesis ja que estaven molt malament i no puc estar més contenta; per fi ja em miro al mirall! D'aquí uns mesos acabarem amb l'aureola i el mugró. Ja us explicaré.
Només em queda per afegir que és una gran persona i un gran professional, que et transmet plena confiança. Et comprèn i es posa al teu lloc
07 mayo 2022 20:32
Feia molt de temps que em volia fer una reducció mamària, al final ho he fet amb el Dr. Ribas, i estic encantada, feliç del resultat, un gran professional i amb un tracte immillorable.
08 abril 2022 19:59
Excel.lent metge i excel.lent persona. Fa un any va operar la meva filla d'una reducció mamària i tant el resultat com el tracte ha estat fabulós. Recomanable 100%. Moltes gràcies Dr. Ribas!
02 marzo 2022 16:46
Feia temps que tenia en ment aquesta operació. Finalment vaig tirar endavant i la veritat que la meva experiència amb el dr Ribas ha sigut excel.lent. Estic molt contenta amb el tracte que he rebut, l'empatia i sobretot el resultat. Un dr.molt professional i recomenable.
17 febrero 2022 5:43
Me hice una blefaroplastia superior con el Dr. Ribas. Estoy muy contenta con el resultado y con el trato recibido.
Un gran profesional.
02 noviembre 2021 5:01
La meva experiència amb el dr Ribas ha estat excel·lent. Estic molt contenta amb el resultat i també amb el tracte i seguiment durant tot el procés. Molt profesional, proper i atent. Ho recomano al 100%! Si m'hagués de tornar a operar ho faria amb ell sense dubte!
08 septiembre 2021 15:56
Vaig anar per recomendació de personal sanitari familiar, i anat molt bé, en espera de cicatrizació i total recuperació dels punts, però com a professional, molt bé, atent i en tot moment et sents que estàs en bones mans, t'ho posa tot fàcil i molt proper, recomenat al x
02 septiembre 2021 16:36
Me hice un cambio de prótesis con el y la verdad que un 10 ahora sí tengo unos senos naturales me aconsejo muy bien.
Es un médico que no te va a engañar no mira por el dinero mira por el bienestar del paciente.
Un trato 100%.
10 agosto 2021 11:05
Nomès puc dir excel.lent, tan el tracte del Dr. Ribas com el resultat final.
Molt contenta de l'atenció preoperatira i postoperatoria.

Escribe una reseña



Calificación general: