28 octubre 2022 14:40
Recentment els he donat l'administració del meu bloc de pisos de Ripoll perquè poguessin administrar-lo, podessin fer les respectives liquidacions mensuals, la puja anual de l'IPC i em resolguin totes les incidències que hi puguin haver.
N'estic molt content i satisfet.

De seguida que et queda un pis desocupat, la Maria Rosa, la comercial de l'agència, busca el perfil més adient d'acord a les meves demandes.

En tot cas, vull aprofitar per comentar que també administren la comunitat de propietaris on vist, i realment, tenen un gran equip de professionals que sempre vetllen per el client, per nosaltres.

Són totalment recomanables.
23 abril 2022 4:35
Ha Rosa le alquiler un piso de 400 euros y me cobro más de quinientos euros de fianza sólo por temporada, ya que el piso tenía algo de humedad que lo arreglaba después de 15 días de hacerme mudado llego nov, y las 2 habitaciones se puso negras de la humedades y nadie quiso arreglarlo, se hicieron los sordos y los ciegos.
Así estuve viviendo. A ellos le hubiese gustado.
Asi que no tuve un piso en condiciones eso es una estafa.
18 enero 2022 11:01
Estic en impugnacions amb la comunitat per culpa seva, a més per evitar que impugnés no em comunicaben els pagaments, i a petició meva m'envien un de més de 500€ el mateix día de venciment.

No tenen vergonya, el que fan no ho he vist enlloc.
16 enero 2022 10:34
Conec aquesta gent personalments i son molt prefessionals, totes aquestes males critiques que reben es nota que hi ha algu darrere i a sobre no s'identifiquen amb el nom real.
14 enero 2022 11:00
Mi opinión es excelente, pues que en nuestro caso se portaron muy muy bien, Sandra es una persona profesional y seria, le gusta que la gente quede contenta y satisfecha, no puedo poner nada malo por que en mi caso fue un trato magnífico.
09 diciembre 2021 6:11
CUIDADO CON ESTA GENTE. Malas practicas DENUNCIADAS con sentencia firme.

Te mienten a la cara y cuando les citas la ley cambian la versión sin ninguna verguenza. Empiezan a facturar que si tal abogado ''de confianza'', la empresa esa que es la más barata (sin presentar presupuestos de nada más) y luego descubrimos que el contratista de las obras, amigo suyo, MINTIÓ. Mil y un problemas, si estás con ellos, ten por seguro que has estado perdiendo dinero, HUYE!
03 septiembre 2020 10:49
Em tingut mol mala experiencia amb aquesta gent, no tenen gaire profesionalitat.no els podem recomanar per administrar comunitats
06 agosto 2020 20:29
Mala experiencia en la delegación de la gestión de la comunidad. Nada recomendable las formas ni el trato con los vecinos. Lo siento.
24 julio 2020 9:50
Fatal. Quedem per tlf pel dia seguent per anar a veure un pis i després de 20min esperant, truques i et diuen que no hi pensaven. Ens interessa llogar un pis, i després de trucar CADA dia durant dos setmanes dient que tenim pressa per llogar-lo, ens diuen que no pot ser.
Un desastre, res a veure amb les altres immobiliaries de Ripoll. No perdeu el temps perquè realment us el faràn perdre.
30 junio 2020 17:04
Servei lamentable i 0 ganes de llogar un pis.
Es un autentic miracle que la gent segueixi llogant pisos a aquesta "immobiliaria".
No atenen trucades, no responen mails, excuses barates i sensacio total de desgana i antipatia.
Gens recomanable.
12 marzo 2020 20:24
Muy poco profesionales, no se cuidan del seguro ni de los mantenimientos a pesar que pagamos las cuotas
23 febrero 2020 3:29
Lamentablment no els puc recomanar, doncs et deixen penjat amb qualsevol contratemps que tinguis a l'edifici.poca professionalitat
09 septiembre 2019 8:27
Un verdadero HORROR. A esta gentuza hay que pagarles 1 alquiler para que no hagan NADA? Jamás contestan los llamados, ni los mails, se van de vacaciones y te dejan colgado en medio de una transacción, y no te avisan que no van a estar. IMPRESENTABLES! Imagina que se te rompe un caño en el piso que les alquilaste? NO EXISTEN! Y hay gente que confía en darles sus propiedades! Es para denunciar! Estos sí que ganan $$$ fácil! Son estafadores en toda la regla.
26 junio 2019 20:15
Poco profesionales, mucha palabra y poco efectivos. Poco recomendables para gestionar y administrar fincas.

Escribe una reseña



Calificación general: