08 noviembre 2023 8:09
Genial, molt complert en estils i horaris variats per poguer d'agafar el que més et convingui.
23 septiembre 2023 11:05
Ritme és un lloc on els somnis es fan realitat. La meva filla volia ser ballarina des que era petita, i aquí ha trobat la plataforma perfecta per perseguir el seu somni. Amb la dedicació dels professors i el suport de l'escola, estic segur que arribarà molt lluny. Gràcies, Ritme!
31 agosto 2023 4:30
Ritme ha hecho que mi hija se enamore del baile. La diversión y el aprendizaje van de la mano aquí. No podríamos estar más contentos.
28 agosto 2023 18:11
Escola amb molts anys d'experiència i treball dur, tant els professors com la recepció són professionals i propers alhora. Tot plegat un clima maco i acollidor!
13 agosto 2023 11:18
Ritme és la millor escola de dansa. Vaig començar amb 3 anys i des de el primer dia m'han fet estimar la dansa i gaudir-la moltíssim.
13 agosto 2023 7:49
Gracias al ritma que me ayudó en mis comienzos con la danza y sobre todo gracias a sus dueños que son gente maravillosa.
Yo personalmente y mis hermanos los vivancos estamos agradecidos por todo el apoyo que nos han brindado en nuestras creaciones de los espectáculos que tantos países han pisado. Gracias de corazón.
12 agosto 2023 6:36
Una escola encantadora que et crea una passió inigualable per la dansa, tothom es benvigut hi ha sobre t’ho passes super bé!
08 agosto 2023 8:30
La meva filla hi va desde petita i veure com millora cada dia em fa molt feliç, m'en orgulleix la professionalitat en la que es treballa i com de feliç li fa a la meva filla. Només agraïr-vos la màxima professionalitat i qualitat que l'hi invertiu
01 noviembre 2019 6:18
Un equip de professionals amb molta experiència que posa els valors humans per davant de tot. Tant com la direcció com el professorat fan un treball excel·lent. L'aprenentatge dels alumnes i l'afecte que mostren per l'escola diu molt de l'ètica de treball i passió que el Ritme té per la dansa i l'ensenyament. Sempre és un plaer anar als festivals i veure com un treball tan dur té la recompensa que es mereix!
01 noviembre 2019 0:05
La escola Ritme ha estat pionera en la ensenyança de la dansa a Sabadell fa més de 30 anys. Molts altres han vingut després i han seguit el seu model. La seva directora es una font de geni i passió per la dansa.
L´escola està decorada amb un gust exquisit i reuneix totes les instal·lacions necessàries per ser una escola de màxima exigència. El professorat excel.lent, escollit amb màxim rigor per oferir la millor oferta als alumnes i l ' ambient entre ells es lo mes valuós de tot, la gent està lligada a la escola inclús quan son ja professionals. Per a mi es un top, no a Sabadell, ni a Catalunya, sino a tot el territori espanyol.
29 octubre 2019 8:44
Ritme Vallès és una escola de dansa en majúscules. Un referent sense competència a Sabadell.
És més que un lloc on anar a aprendre a ballar; les mestres, la recepció i sobretot la direcció fan que quan formes part del Ritme Vallès, et sentis com a casa.entres a formar part d’una petita i alhora gran familia.
28 octubre 2019 1:31
Ritme Vallès és una escola amb un alt nivell, on les nenes i nens es senten com si fos una segona casa.

Escribe una reseña



Calificación general: