09 diciembre 2022 8:23
Tienda muy variada perfecta para comprar regalos, tiene cosas muy bonitas para todas las edades. La vendedora muy amable!
22 julio 2022 21:10
Me encanta la tienda Rivera, venden articulos para el hogar y accesorios de moda. La propietaria Cristina es un encanto y se preocupa de que encuentres lo que necesitas. Nosotros, desde Finques Xaxu contamos con ella desde siempre, al menos 30 años, para la equipacion de los inmuebles que alquilamos en epoca estival. Es la tienda de 'toda la vida' de l'Escala.
16 julio 2022 20:36
Tienda muy bonita con muchas ideas de regalos para todos los bolsillos y el tendero es muy agradable
05 septiembre 2021 20:36
Siempre cosas monísimas y nuevas! La mujer super simpatica y amable y precios muy golosos! Me encanta todo lo que hay! Siempre compro allí para regalar
12 julio 2021 1:42
Botiga de tota mena de complements per la casa i personals, des d'un collaret, bisuteria, tota mena d' objectes de decoració, coixins, peces vintage, petits electrodomèstics, elements per la cuina i la llar en general.etc. Molt bona atenció al client i molta eficiència. Paga la pena anar-hi i entrar a veure que tenen pels clients.
30 noviembre 2020 16:10
Magasin très intéressant avec des petits cadeaux de toutes sortes. Des objets pour la maison côtoient des petites statues, des bijoux jolis et chics et une multitude d'objets à ramener comme cadeaux de vacances.
En plus du très bon matériel et des services de dépannage efficaces et très sérieux. Accueil sympathique et de très bons conseils. Adresse à recommander.
28 octubre 2020 20:57
CRISTINA RIVERA, una de les botigues més importants de l'Escala. Sempre he dit, "si necessites qualsevol cosa per la llar o per obsequiar, visitar a la 'Cristina' i trobaràs de tot, fins i tot una agulla".
Un lloc agradable amb una decoració molt especial. No solament pels artcicles i objectes de regals que trobaràs, també, i sobretot, pel tracte de la propietària, Cristina Rivera, una bellíssima persona; atenta, amable i cordial.
CRISTINA RIVERA, és una de les poques botigues amb classe i especial gust en la seva decoravció. Surt de dubtes i visíta'l. Es troba al carrer Ave Maria, 36 de l'Escala. No té pèrdua, vinguis d'on vinguis, sempre la trobaràs, i si continues baixant pel carrer Ave Maria, et trobaràs amb la platja de l'Escala
5 estrelles per CRISTINA RIVERA! Encara es poc!
07 octubre 2019 1:31
Suite à panne électrique dans appartement, la société nous a dépanné très rapidement leur réactivité et compétence sont de haut vol. Bravo et merci à vous.
16 agosto 2019 17:05
I was looking for two fans (ventilador) and found three types of fans here. I bought two, at a reasonable price. It’s got a lot of kitchen stuff like tea kettles and coffee makers.
14 febrero 2019 9:51
Perfecto, nos encantan los productos que tienen y las dueñas son muy amables, volveríamos a comprar

Escribe una reseña



Calificación general: