10 diciembre 2023 9:13
Prendas de marca en muy buen estado a un precio razonable. Atención al cliente muy buena. Recomendable!
14 diciembre 2022 21:04
Hoy fui a comprar unas prendas y me fui muy contento porque me atendió una chica joven llamada desire y me asesoro muy bien volveré de nuevo
14 diciembre 2022 17:51
Tienda sucia y una dependienta gorda super antipática no buelvo mas, encima precio supee caro
24 noviembre 2022 13:45
Llevo casi 50 minutos esperando a que abran!

Ningún aviso en ningún lado.

Y lo peor de todo es que hay una chica que parece que también está esperando, que no para de andar de un lado a otro diciendo cosas como "cagoendios a ver si abren ya"
17 noviembre 2022 15:42
Llevo 30 minutos esperando nada. No se para que hay un horario si no pueden cumplirlo la verdad
24 enero 2022 23:49
Ropa de 2a mano y nueva de calidad/precio muy razonable.
Todo muy limpio y bien organizado. Suelo ir a menudo
13 julio 2021 7:04
Està molt bé. El local és petit però permet sense problemes triar roba i emprovar-se-la. Les peces estan en molt bon estat, i tot i que no hi ha moltíssimes opcions per triar van canviant amb el temps. És important reutilitzar la roba!
També hi ha peces noves a molt bon preu, sobrants de botigues.
Generalment és roba més aviat de mudar i formal, costa trobar casuals.
17 diciembre 2020 3:19
Muy bonita tienda precios muy accesibles y ropa muy buen estado y las dependientas muy atentas y amables
25 noviembre 2020 20:20
Esa ropa es muy cara y encima es usada, no entiendo porque la gente se aprovecha de esa manera, y la gente que la compra es bien tonta.
10 octubre 2020 1:28
Los sábados cierran a las 13h, no a las 13: 30 como antes.aquí puedes encontrar buenas oportunidades.
27 enero 2020 14:03
Que es recicli roba de segona mà em sembla indispensable, sostenible i més que necessari. Però el que no.m' agrada gens és que es faci amb ànim de lucre i a munt que es vengui com a quelcom social. Recollen la roba de franc a tot el país i la venen a un preu bastant elevat (per molta gent amb poc poder acquisitiu) i això només a poques ciutats del Gironés malgrat tenir containers a quasi tots els pobles del país. He entrat uns quans cops a tres botigues diferebts de Roba Amiga i lo relativament barat era roba basura i la de qualitat massa cara per obtenir-la l' empresa de franc. I per la mainada ben poc. Al altres països europeus també recolectem els municipis o organitzacions caritatives de veritat a part d' organitzacions amb ànims de lucre que se les donen de socials. La roba recollida de franc deuria anar a la gent necessitada de franc i ja. Per cert una bona alternativa és també l' intercanvi de roba de segona mà entre privats sense ànim de lucre. A molts llocs es fa en pla de " festes" a barraques, sales municipals o com event a un ateneu o bar.
14 mayo 2019 11:37
Ropa de segunda mano aun con etiquetas de nueva, zapatos, bufandas a muy bajo precio para colaborar con los de bajos recursos
24 febrero 2019 13:06
Un gran surtido de ropa variedad de calidades y regentado por una persona muy profesional, Mary, que te ayuda en tu elección
06 mayo 2018 6:57
Roba molt ben classificada per colors i talles i el preu molt assequible. També tenen complements per arrodonir el conjunt.
07 marzo 2018 1:53
Roba amiga és un projecte social admirable i que a més ofereix la possibilitat de reciclar totes aquelles peces de roba, tant de vestir com roba de casa (tovalloles, llençols.) i complements (bolsos, cinturons.). El projecte es nodreix de donacions als contenidors taronges de l'organització. La roba donada es classifica i es torna a posar a la venda donant una nova vida a roba que acaba morta de pena als armaris o a les escombraries. Permet trobar roba econòmica, sinó t'importa portar roba que ha estat d'altres persones, i a més ajudar als desvalguts doncs amb la seva venda es financen projectes socials.

Escribe una reseña



Calificación general: