22 marzo 2022 16:06
Primera i última vegada fent Ràfting amb aquesta empresa. L'experiència de la baixada del riu va ser prou agradable. El que no va ser gens agradable és el tracte per part del personal, fent incís en l'home que fa les explicacions a l'inici amb to d'humor. Aquest humor va ser excessiu fins al punt d' insultar i faltar al respecte a un dels membres del nostre grup. Per part de tot el nostre entorn, ningú tornarà a fer ràfting amb Roc Roi.
03 octubre 2021 15:03
No puc opinar de l'experiència de fer Rafting per la senzilla raó de que no vaig arribar a fer la baixada, però si que puc opinar de l'experiència de ser rebut per un personatge més propi del Club de la Comedia, amb tots els respectes pels humoristes. Feia molt de temps, no recordo quant, que no em sentia tant maltractat; amb tanta prepotència i arrogància pel sol fet de desconèixer com funciona tot aquest món de les baixades pel riu. No només vàrem ser ridiculitzats (tot el grup), sinó que vam haver d'insistir un munt de cops per esbrinar d'on sortien tots aquells euros que el senyor humorista volia que "fiquéssim damunt la taula". Davant això i després de ser convidat a callar davant la demanda de que ens deixés de tractar com a carallots, vaig decidir no fer la baixada, els demés van baixar ja que en el grup hi havia nens i no era plan de deixar-los amb un "moc", però el que és segur que això no passarà més. SEGUR.
Per molts anys, i que els vinguin grasses sempre senyors.
16 septiembre 2021 5:15
Muy recomendable. Fuimos con niños y además de divertirnos descubrimos cosas muy interesantes del entorno, estuvimos con un monitor fantástico y con experiencia. Se puede decir que hubo agua, ejercicio, risas y cultura para todos. Se nos pasó volando el tiempo!
10 septiembre 2021 7:56
Ens ha encantat l'experiència, hem triat open kayak i en Dani, el monitor, ens ha ensenyat de manera molt didàctica i comprensible (amb una paciència infinita!) per a gaudir el màxim de l'activitat. Ho recomanem molt fort, i gràcies també a la resta del equip que ens han tractat molt bé!
09 octubre 2018 9:01
Trato exquisito material bueno. Fantástico para una aventura en familia
13 junio 2018 6:30
Grans professionals i coneixesors dels esports d’aventura. Totalment recomanable
18 septiembre 2017 16:54
No puc opinar de l'experiència de fer Rafting per la senzilla raó de que no vaig arribar a fer la baixada, però si que puc opinar de l'experiència de ser rebut per un personatge més propi del Club de la Comedia, amb tots els respectes pels humoristes. Feia molt de temps, no recordo quan, que no em sentia tant maltractat; amb tanta prepotència i arrogància pel sol fet de desconèixer com funciona tot aquest món de les baixades pel riu. No només vàrem ser ridiculitzats (tot el grup), sinó que vam haver d'insistir un munt de cops per esbrinar d'on sortien tots aquells euros que el senyor humorista volia que "fiquéssim daunt la taula". Davant això i després de ser convidat a callar davant la demanda de que ens deixés de tractar com a carallots, vaig decidir no fer la baixada, els demés van baixar ja que en el grup hi havia nens i no era plan de deixar-los amb un "moc", però el que és segur que això no passarà més. SEGUR.
Per molts anys, i que els vinguin grasses sempre senyors.

Escribe una reseña



Calificación general: