04 diciembre 2023 4:29
El passat dimarts 13 de desembre vam acudir a canviar uns pneumàtics a Rodi Tortosa. A les 16h com haviem acordat.ens diu el Pere que tardaran 2h! Ens va sorprendre perquè altres vegades ho feia rapidíssim. Marxem i tornem abans de les dos hores. Sorpresa, el cotxe no hi és, on està? Ens diu el responsable de taller que l’han pres a Campredó perquè no li funciona el compresor. Sense permís, sense tenir cap document signat de recepció de cotxe al taller, amb quins co.se’ls acudeix treure el cotxe del taller sense el nostre consentiment? ! Arriba el noi que el portava i encara té la cara dura de dir-nos que si ens pensem que tenim un lamborgini. Increíble l’arrogancia d’aquesta gent, no reconeixen que el client té el dret destar informat què, com i quan es fa amb el seu cotxe. NO TORNAREM perquè hem perdut la confiança. ENGANYEN ALS CLIENTS. Si saben que no poden fer una operació al taller, PERQUÈ JA SABIEN QUE TENIEN EL COMPRESOR AVARIAT, han davisar al client abans de res i no mentir per no perdre el negoci, prendre's la llibertat de treure el cotxe del taller a un altre taller sense autorització ni consentiment del propietari. Si hi ha qualsevol denuncia de radar o accident durant el temps que vostés circulen amb el nostre cotxe per la vía pública, qui se’n fa responsable? MAI MÉS RODI AIXÍ NO ES TRACTA ALS CLIENTS, NO SOU GENS PROFESSIONALS
03 noviembre 2023 11:55
Si quieres que te estropeen las llantas, este es tu sitio.
Cambié 2 neumáticos y me rascaron las 2 llantas, al hacer una permuta que les pedí me dieron un golpe en otra. No se hicieron responsables de nada, me trataron de mentiroso y se rieron de mí en la cara. Según ellos la culpa es mía por tener un coche viejo y que se ha estropeado la laca de la llanta por el tiempo. (coche con 3 años y medio y 30mil km siempre en garaje…) y por no haberlos avisado que tengan cuidado, pero que ellos no han sido… Menudos maleantes.
Encima me intentaron estafar llamándome que se tenían que cambiar las pastillas que estaban a punto de rascar el disco. (A parte de que el coche tiene sensor automático, lo verifiqué en otro taller y estaban a más del 50% de uso).
No recomiendo este sitio ni al peor de mis enemigos.
24 septiembre 2023 20:20
Me hicieron cambio aceite y filtro y cómo se ha notado en el coche. Me parecen gente seria muy buenos profesionales. La rapidez también se agradece muchísimo.
18 febrero 2023 23:53
Pinche la rueda y ya es la segunda vez que lease plan me manda a este rodi, y que maravilla la rapidez y lo profesionales que son. FELICIDADES
20 septiembre 2018 3:06
Molt bona atenció al públic, gran qualitat de servei, i al capdavant un gran professional. No recomanaria altre.
02 febrero 2018 19:39
Excellente taller especializado en cambio de neumaticos
27 enero 2018 0:49
Grans professionals. Ràpids, formals I seriosos. Tracte amable. Preu correcte

Escribe una reseña



Calificación general: