01 marzo 2024 10:38
Recordable al 100x100.

Rodi Solsona forman un gran equipo de profesionales del sector de la mecánica estamos muy contentos las personas humanas trabajan con responsabilidad
la rapidez siempre con una calidad extraordinaria .

Es nuestra experiencia desde hace ya muchimos años .

Cuando subimos ha Solsona llevamos nuestro coche aquí
Agradecemos una vez más
la transferencia y seguridad de que nuestro coche está en
Buenas manos y eso nos aporta tranquilidad.

Gracias una vez más .
Al equipo de Rodi Solsona.
17 diciembre 2023 19:24
Excelente con mayúsculas. Máxima confianza, profesionales, atención muy sincera y noble. Lo recomiendo segura.
27 mayo 2023 2:41
Estábamos de viaje por la zona y nos repararon un pinchazo de la moto en un momento. Grandes profesionales y gran servicio
15 abril 2023 16:08
En soc client habitual. Em sento com a casa. Molt bon tracte i treballen molt bé.
El recomano de tot cor.
02 febrero 2023 19:16
Estem molt contents amb el tracte rebut. Teníem una roda punxada i després de trucar per telèfon ens van agafar de seguida. Moltes gràcies al Raül i a tot l'equip.
20 septiembre 2022 20:27
Rodi motor Solsona y su equipo, se merecen 5 estrellas he llevado el coche ya varias veces y siempre me han atendido muy bien, aunque soy de Barcelona aprovecho cuando estoy de vacaciones para llevar el coche. Son rápidos, atentos y muy profesionales. Gracias Raul y el equipo de mecanicos. Gracias
19 marzo 2022 23:20
Exelente siempre calidad precio atención al cliente llevamos muchos años llevando nuestros coches tanto al Rodi de Manresa como el de Solsona
28 noviembre 2021 18:11
Muy buen servicio y muy buena atención, teniendo en cuenta que iba para poder continuar con la ruta organizada en la que participaba un sábado por la mañana. Sin duda para recomendar
29 julio 2021 11:11
Perdí la matrícula de mi moto a la altura de Solsona. Fue una suerte para mi dar con la profesionalidad de Rodi Solsona, fue llegar y darme el servicio para confeccionar e instalar mi nueva matrícula. Genial.
04 junio 2021 11:38
Vaig portar la meva furgoneta a fer un canvi de pneumàtics a Rodi ja que vaig trobar una bona oferta online en la segona unitat.
Pel que fa al canvi de pneumàtics tot correcte.
Quan em van entregar el vehicle em van avisar que sentiria una olor forta quan hi entrés perquè feien una desinfecció amb ozó.
La sorpresa va ser que mirant la factura vaig veure que m'havien cobrat 25 euros per fer aquesta desinfecció. Al demanar explicacions m'ho
van justificar dient-me que es perquè els seus treballadors puguin treballar de forma segura (sense covid).
Si això és una mesura de protecció, qui l'ha de pagar és l'empresa i no el client, ja que entenc que això forma part del seu EPI.

Per altra banda, no se que és el que hi posen a part de l'ozó, però fa un mes que m'ho van fer i tot el habitacle i els seus armaris (furgoneta camper) segueixen fent una mala olor increible.
Molt descontent ja que et cobren coses per les que no t'avisen, ni t'informen. I encara més descontent per deixar el cotxe amb unes olors tant fortes que sembla que no acaben de desaparèixer mai.
Si per la pandèmia vau adquirir productes que ara no serveixen per res, no els feu pagar als clients, no en tenim cap culpa.
17 noviembre 2020 20:23
Excelente trato tanto del dueño Pere como del jefe de mecánicos Raúl. Lo recomiendo faltan estrellas para valorarlos. De confianza.
12 abril 2019 20:58
Bon dia. Lamento el tracte rebut l.any passat en la compra de 4 rodes noves. Despres de comprar.les per passar la revisio d. Itv. No son les correctes pel cotxe i ara he de comprar 4 mes. Realment em sembla injust i denunciable sent client de fa molt anty. Josep Perpinya. Clarina de Cardener.
20 marzo 2018 12:17
Exelents persones i professionals. Anavem de cap de setmana amb les nenes cap a Andorra i a Solsona vam tenir averia. Vam parar al seu taller i, tot i ser dissabte al matí, i no ser clients, ens van atendre, deixant tota la feina que tenien, i ens van solucional el problema.
Excelents persones i professionals. GRÀCIES!

Escribe una reseña



Calificación general: