16 enero 2024 21:01
La atención que me brindaron fue excelente y la calidad de las joyas impecable. Se nota que el joyero le pone mucha dedicación a cada pieza.
Muy recomendable si quieres hacer un regalo a tu ser querido o quieres tener una joya para toda la vida.
20 diciembre 2023 9:22
Bastante mala atención y mala educación. Las dependientas que hay son crías/niñatas inmaduras que no saben atender a la gente ni hablarles ni nada. Bastante lamentable desde que entras con dependientas maleducadas que apenas atienden con buenos días ni nada y encima criticando a clientes y hablando mal entre ellas.ni atender ni eso hacen bien Bastante mala imagen y triste para la marca y tienda. Así solo pierden clientes. Espero que tomen medidas y pongan en su sitio a esas crías y aprendan a trabajar y tener educación /respetar a los clients. La gente marcha sin compra
02 octubre 2023 19:56
Excelente servicio y compañeros de trabajo muy amables en Roosik & Co. Hicieron un conjunto de joyas individualizado para mí, exactamente como quería que fuera. Ester es una persona muy amable que siguió mi pedido de principio a fin. Lo recomiendo.
14 septiembre 2023 22:32
He comprado el anillo de compromiso aquí y no puedo estar más contento! Desde que entras por la puerta, te atienden muy bien y te explican muy bien las cosas. Para mi lo más importante ha sido que no han intentado hacer up selling. Recomiendo
07 septiembre 2023 17:45
En la meva opinió és la millor Joieria de Girona, presenta uns dissenys molt particulars i moderns, mantenint l'estilisme i l'elegància clàssica.
He comprat i m'han regalat la majoria de les meves joies en aquesta joieria.
T'assessoren i fan que cada peça sigui única. Et permeten escollir la pedra en qüestió, t'assessoren segons el teu aspecte i te les deixen provar.
El que més agraeixo és que t'ho deixen veure i provar tot, sense cap mena de compromís, en cap moment et sents pressionat.
Jo la recomano a tothom que conec i hi continuaré comprant.
Simplement excel·lent.
07 septiembre 2023 12:00
Em van regalar les arrecades Lilium i son una maravella! Súper ben fetes, els 4 diamants de cada arrecada donen molta llum! L’atenció de la botiga y el tracte personal només es poden catalogat de 10!
16 agosto 2023 5:43
Vam anar a fer-nos les aliances de casament amb la meva parella, veníem recomanats per uns amics i l'experiència va ser genial, va ser un autèntic plaer en com ens van atendre, el tracte es brutal i tot l'equip t'ajuden i aconsellen súper bé. Tenen uns dissenys espectaculars i es nota que cada joia està feta amb molt bon gust. Estem desitjant tenir-les i veure el resultat. Si voleu tenir una joia diferent i exclusiva, és el lloc ideal!
30 junio 2023 6:43
Un trato inmejorable, muy atentos, amables y sobre todo una originalidad en los objetos propios, espectacular.
30 mayo 2023 22:18
The staff was honest and friendly. I left my item for resizing and I received it in Italy just as they said I would. I received it on time and in beautiful gift box. I would recommend Roosik & Co to all.
10 mayo 2023 17:59
Me encanta, fui en busca de un collar, la dependienta fue muy amable y atenta, la experiencia para repetir sin duda. Muchas gracias.
19 abril 2023 5:30
Felicito al equipo por la atención recibida en la tienda y la gran variedad de preciosas joyas. Sin duda es una visita obligada en Girona, todo también disponible on linemuy feliz con mi compra. Gracias!
31 octubre 2022 4:52
Un 10 en tot! Les peces de Roosik&Co són molt creatives i de màxima qualitat. A més a més, tot l'equip és molt professional i sempre et donen els millors consells.
16 octubre 2022 7:48
Millor experiencia imposible!

Si busqueu un anell únic i un tracte excepcional, Roosik & Co es el lloc.

Un milló de gràcies!
10 septiembre 2022 3:32
Compré el anillo de compromiso de mi mujer y tanto el producto como el trato fue excelente. Personal cercano y servicial. Muy contento con la compra.
05 septiembre 2022 7:39
Magnífica joieria on podràs trobar joies precioses i úniques, dissenyades per a qualsevol ocasió amb molta estima. L'equip és excel•lent i el tracte immillorable, són propers i t'aconsellen amb tot. Espero tornar-hi ben aviat!
31 agosto 2022 13:59
Un servei espectacular. Visc a Dinamarca i ha anat tot perfecte. He comprat un anell de compromís i l'Ester m'ha estat ajudant per watsapp durant molts mesos de dubtes. Un cop hem tingut l'anell vam fer una videotrucada amb el Jordi (el joier) per acabar de quadrar la mida perfecte. Ens l'han enviat un altre cop i ja tenim el definitiu a casa i estem molt, molt contents. La qualitat de l'anell és espectacular i el servei pre i post venda un deu. Us ho recomano 100%.
12 agosto 2022 9:23
Roosik&Co és, sense dubte, la millor joiera a la que he anat mai. Les seves joies son originals i delicades i tot l'equip desprèn un amor increïble per aquest art! Totes les dependentes son molt agrdables i familiars i, en especial, l'Ester, és un amor de persona! Nosaltres ja ens sentim part de la família Roosik!
06 agosto 2022 18:38
Roosik not only produces unique and beautiful jewellery, but they always make you feel welcome and happy to be in their boutique. We've bought a few our of most important pieces of jewellery there, and will always choose Roosik first for our jewellery needs. They are a wonderful team and produce beautiful jewellery!:)
28 julio 2022 8:20
El mejor anillo de pedida que me podía imaginar! Precioso. También muy cuidado el packaging. Muy recomendado!
26 julio 2022 3:57
Comanda 2484.

Roosik es una joyería con piezas muy sencillas y que apuesta por la calidad de los diamantes y materiales.

Creo que es una decisión acertada y con visión a largo plazo.

Aunque lo que hace la experiencia de 10 ha sido el trato de Judith e Irene.

Siempre atendiendo con una sonrisa, probándose todas las piezas y dando sus opiniones para que la decisión sea lo más acertada posible.

No presionan lo que hace la venta desde mi opinión lo más natural y cómoda posible.

En fin, un 10!

Un saludo!

Edu.
16 julio 2022 17:30
Es un arte todas las joyas que encuentras aquí me encantan un equipo maravilloso Dios les bendiga siempre y abundantemente en todo?
04 enero 2022 19:12
First time I’ve chosen Roosik when I wanted to get married. Ring was fantastic, I have never seen design like that before. Of course she said yes and from that day she is not taking it off. Now I have no headache choosing gifts - I know roosik is price-reasonable and I could not find such jewellery anywhere - neither Switzerland noor Dubai. Thank you for you attention and level
19 octubre 2021 1:18
Super atents, molt amables i interessant-se en tot moment pels gustos i la personalitat de la persona que rebia l'anell. Per temes de distància geogràfica vam mantenir vàries videotrucades en les que et sents com a la botiga. Em van enviar l'anell per missatgeria exprés en un package perfecte i en temps rècord. Un 10, repetiré!
08 agosto 2021 2:24
Encantada amb el meu nou anell. És preciós, fet amb molt de gust i de la mida perfecte. Va anar tot rodat, el vam comprar per videoxat i súper bé. Són molt agradables i es preocupen de tots els detalls. El paquet on va arribar també era increible. Repetiré amb ells segur!
02 agosto 2021 16:51
La meva germana em va regalar l'anell Hepta Puzzle per celebrar la meva graduació i no em pot agradar més! A Roosik&Co tenen joies molt especials fetes a mà i cuidades fins l'últim detall. La botiga situada al centre de Girona és molt maca i el servei ofert tant pel propi Jordi com la Irene va ser excelent. Estic molt contenta de tenir aquest record per sempre de la mà de Roosik&Co.
17 julio 2021 17:09
I bought the most amazing engagement ring. The staff is super and the craftsmanship is uncanny. I recommend it 100%. Every piece in hand made with the highest quality materials and a level of precision that is near perfection. And the staff will you find the right piece for you, they didn't try to upsell on the piece or push me to buy more pieces, a truly remarkable service.
16 julio 2021 23:31
L'atenció va ser molt correcte, en tot moment van entendre el que volia, em van mostrar diverses peces i em van aconsellar molt bé. El regal va ser tot un èxit.
15 julio 2021 22:37
Vaig a descubrir a Roosik joiers a Girona i estic encantada amb la qualitat, delicadesa i disseny de les seves joies. I sobretot el tracte tan humà i proper de tot el seu equip. No trobareu joieria millor a Girona i Cataluña!
10 julio 2021 2:06
Por el aniversario de mi pareja, compre un anillo con un diseño único, concretamente el anillo Touramalli Silk Rose, se enamoró solo con verlo, el trato des del inicio del pedido hasta la entrega muy cuidada, cuidan hasta el último detalle, todo son facilidades, está a sido la primera joya que compro en Roosik&Co y dudo que sea la última! Recomendado 100%
18 junio 2021 5:10
Ja he escollit Roosik&Co en diversos moments importants i ho tornaré a fer de ben segur. Combinen una feina impecable i rigorosa amb un tracte atent, proper i professional (fins i tot en moments de pandèmia i restriccions!). A més, la presentació i packaging de les joies fa que l'experiència sigui encara millor. Gràcies a tot l'equip de Roosik&Co!
15 junio 2021 14:07
Tinc varies peces de Roosik i m’encanten, són molt especials i portables.
També destaco el tracte i l’atenció que son de 10, tant a botiga com online.
Moltes gràcies per fer aquestes joies tant boniques!
14 junio 2021 13:29
No podria haver triat una joieria millor. Primer gràcies a l'Ester per tota l'ajuda que vaig rebre online i lo atenta que va estar en tot moment. Després a la botiga vam rebre un tracte exquisit, tant de la Judith, que ens va ajudar a acabar d'escollir la talla, com d'en Jordi que ens va explicar la cura que té en la creació de cada joia i vam poder veure la passió que hi posa. En tot el procés ens hem sentit còmodes, amb un tracte molt proper i entre excel.lents professionals.
26 mayo 2021 13:00
Es una joyería donde cada pieza es única. El equipo muy profesional y afable, donde siempre buscan que el cliente este satisfecho. Es una joyería excelente. La recomiendo sin lugar a dudas.
14 noviembre 2020 12:17
Hi vaig comprar la meva aliança de casament, i cada dia que passa m'agrada més. I l'atenció de tot l'equip (jove, dinàmic, innovador i coneixedor del bon gust clàssic) no us deixarà indiferents!
08 mayo 2020 23:55
Excel·lent professionalitat.
Excel·lent tracte de venda i sobretot de post-venda. Grans professionals!
10 marzo 2020 3:50
ESPECTACULAR! És la paraula que em ve al cap al pensar en Roosik&Co.
L’atenció al detall, tant en l’elaboració de les joies com en el servei, és immillorable. Tots i cadascun dels membres que conformen l’equip de Roosik&Co (en Jordi, l’Ester, l’Anna, la Carolina.) fan que anar a la botiga sigui molt més que una mera transacció comercial, és tota una experiència.
Et fan sentir a gust en un entorn càlid i acollidor, sense atabalar-te ni anar amb preses. Quan t’atenen estan per tu al 100%. El servei que ofereixen és molt professional i molt humà.
Sempre que em passo per la botiga (visc a Barcelona) tinc la sensació d’estar visitant uns bons amics i no la d’anar a comprar.
Pel que fa a les joies poca cosa puc dir. Visiteu el web i us n’enamorareu. Són precioses, peces úniques i molt ben treballades, atemporals, femenines i d’un disseny senzill però sofisticat alhora.
Ja he comprat algunes peces de Roosik&Co i quan en Jordi treu una nova col·lecció no sé si saltar de felicitat o posar-me a tremolar perquè sé que de ben segur tornaré a cauré en la temptació.
En resum, un 10 per tots ells. SOU ELS MILLORS!
06 marzo 2020 21:55
Fantástico el personal de Roosik & Co, me ayudaron mucho tanto telefónicamente como por mail. Además tenía cierta urgencia en la entrega y me ayudaron adelantando el trabajo de fabricación y el envío.

Además tienen la posibilidad de que si tienes algún problema con las tallas, mandarte unos modelos de talla para probarlos, o realizar los ajustes necesarios. En mi caso no hizo falta pero lo veo muy útil.

En resumen un 10 para Roosik, y es que además las joyas son preciosas.
03 marzo 2020 8:54
Gracias Ester y Jordi
Experiencia inmejorable con la compra de nuestras alianzas. Compra online. Atención exquisita. Altamente recomendable
03 marzo 2020 5:54
Joies fetes amb molt d'amor, originals i treballades fins a l'últim detall! L'atenció al client és sempre excel·lent i amb molt bon tracte! Per mi, la millor joieria de Girona.
29 febrero 2020 12:59
Hay pocos bienes materiales tan especiales y emotivos como una joya. Conocí a Roosik por motivos laborales y desde el primer contacto fue todo amor y profesionalidad. El equipo humano es excepcional igual que lo son sus diseños: piezas originales, elegantes y atemporales. Destacar la creatividad de Jordi, capaz de trasladar una idea o un concepto que tengas en la cabeza, a un diseño real que será aún mejor de lo que imaginabas.

Desde que entras por la puerta de la joyería, notas como se respira pasión por el trabajo bien hecho, por el detalle, por satisfacer al cliente y ofrecerle la mejor experiencia. Y lo consiguen. No dejo de recomendarles, sea cual sea el estilo de la persona o la ocasión donde quieran lucir la joya. Estoy convencida que no defraudan a nadie.

Como clienta soy fan de la colección Blossom, adoro cómo combina las piedras preciosas en una misma creación, sacando la mejor versión de cada gema y de sus características y colores.
22 febrero 2020 22:22
Quan la SENZILLESA és sinònim de bellesa, disseny acurat, bon tracte, perfecció i creativitat. Tot alhora!
Gràcies per fer unes joies tant precioses!
15 febrero 2020 21:29
Tracte personalitzat, molt professional i a l'hora proper. Tenen uns dissenys actuals que afavoreixen moltíssim. Personalment m'encanten les arrecades.
La botiga és molt maca i el personal súper atent.
En Jordi fa una feina impecable.
15 febrero 2020 8:34
Una atenció fantàstica i unes peces precioses. Una feina molt ben feta amb dedicació i amor. Enhorabona!
11 febrero 2020 11:28
Un sitio de 10! Calidad, atención personalizada extraordinaria, elegancia y clase, una tienda espectacular para hacer tus compras! Premium.
02 febrero 2020 18:40
Joies de qualitat artesanes i molt bon tracte personal. Ens ha encantat l'experiència de compra i l'atenció personal de l'Ester.
01 febrero 2020 2:05
Venim d´una hora i pico lluny. Joier excepcional, d´una creativitat espectacular (no som familiars) i tracte inmillorable. Sempre s´adapta a les nostres necessitats i té un gust exquisit vanguardista. Honestos.
31 enero 2020 13:22
En Jordi es un gran professional i artista! Els seus dissenys són preciosos. El personal es molt amable i seriòs. Sempre es un encert adquirir qualsevol dels seus productes.
30 enero 2020 3:43
Un gusto exquisito en sus creaciones, lineas limpias y elegantes. La pieza en si, es magnifica y el trato afable y profesional. Soy una clienta totalmente satisfecha.
21 enero 2020 20:52
Si vols marcar la diferència amb una joia única, delicada, detallista i sobretot artesanal Roosik & Co és el teu lloc! El meu home va decidir agafar-me l’anell de compromís aquí i gràcies a ell hem fet les aliances, el meu conjunt i el de me mare a Roosik, no podem estar més contents i més satisfets amb el resultat! Per no parlar del tracte i l’atenció rebuda.
18 enero 2020 18:21
Un tracte immillorable de tot l'equip, atenció personalitzada i cuidada, i tot un èxit amb les aliances del casament, aixi com la resta de regals que vam agafar! Hi repetiriem! Gràcies equip!
17 enero 2020 20:14
EXPERIENCIA DE 10! Mi marido y yo queríamos encontrar un sitio especial donde hacernos nuestras alianzas de bodas y Roosik & Co ha sido una elección perfecta. Desde que respondió a mi primer email, Ester me transmitió no solamente mucha profesionalidad, sino muchísima cercanía también. Y eso me encantó. Aunque íbamos bastante justos de tiempo para hacernos los anillos, tanto Ester como Jordi hicieron un trabajo magnífico para hacer que fuese posible. Cuando fuimos a probar los diferentes modelos, las 2 horas que estuvimos en la tienda se nos pasaron volando y parecía que estábamos con amigos de toda la vida. Luego, al recibir las alianzas, la presentación fue espectacular. Y las alianzas? Preciosas y comodísimas. Además de ser una pieza muy especial por lo que simboliza con mi marido, también lo es por las personas maravillosas que están detrás de su creación. Ya tengo ganas de volver para comprar otra pieza y pasar un rato en ese sitio tan único.
13 enero 2020 11:01
Preciosa joyeria, excelente atencion y gran mimo, mucho estilo y modernidad en todo tipo de joyeria, joyas que enamoran!
13 enero 2020 2:02
Joies artesanals, d'una exquisidesa i bellesa suprema. La veritat és que n'hem quedat molt contents!
I el tracte personal dispensat al client és excel·lent.
Que per molts anys pugueu seguir meravellant-nos amb les vostres joies!
08 enero 2020 11:42
Les joies de Roosik&Co són una meravella! El meu anell de compromís i les aliances del nostre casament són d'allà i no ens les pidïem haver imaginat millors. A part de la bona qualitat dels anells, el servei que ofereixen és exquisit. Tots els empleats són molt atents i amables i s'esforcen perquè tot estigui al teu gust. És una experiència altament recomanable!
05 enero 2020 14:27
La millor joieria, proximitat, compromís i uns dissenys espectaculars! Tinc un penjoll i és de qualitat immillorable, una peça única i especial.
30 diciembre 2019 19:55
La joieria Roosik & Co és meravellosa! Començant pel tracte que reps, són professionals, propers, empàtics i sempre disposats a ajudar amb el que necessitis.
Trobaràs joies increïbles que neixen de les mans del seu joier, en Jordi.
Una visita obligada si visites la ciutat de Girona.
22 diciembre 2019 20:12
Excelente trato y profesionalidad. Nos hemos sentido muy agusto desde el primer momento desde la elección inicial de la amplia variedad de joyas de que disponen de base artesanal hasta el trato postventa donde te ayudan en todo momento. A mí me han contestado vía email para el seguimiento hasta estando ellos mimos de vacaciones! Simplemente volveremos a por mas detallitos.a mi mujer le ha encantado! Joyería de proximidad e indiscutible profesionalidad.
18 diciembre 2019 13:35
No hay un sitio mejor para ir a comprar una joya! Jordi es un artista y el trato de todo el personal es exquisito! A toda la gente que les he recomendado Roosik opinan lo mismo.
18 diciembre 2019 5:40
Magnífica atenció i tracte. Dissenys acurats i diferents de la resta. Li vaig fer un regal a la meva parella i em van fer seguiment en el procés fabricació i serigrafiat. El packaging ens va encantar. La meva parella està encantada i sé que a Roosik sempre tinc un regal encertat per a ella. Moltes gràcies!
17 diciembre 2019 14:56
No podemos estar mas agradecidos del trato que recibimos en Roosik & Co. Jordi y todo su equipo nos trataron de maravilla. Mi marido compró la alianza para la pedida de mano y evidentemente los anillos para la boda las compramos con ellos. Lo bueno es que trabajan tus ideas des de 0 y puedes crear junto con ellos la que será tu nueva joya. Siempre respetaron nuestros gustos e ideas pero te asesoran profesionalmente y siempre con un trato exquisito. Gracias por vuestra profesionalidad!
16 diciembre 2019 16:56
Abans de casar-nos el meu marit hi va encarregar l’anell de promesa, va sortir tan content que hi vam encarregar les nostres precioses aliances.
En Jordi i el seu equip són uns grans professionals i encantadors, un 10!
Un plaer sempre repetir amb vosaltres!
06 diciembre 2019 10:46
Les persones que ens han atès a la botiga han estat molt amables i empàtiques, però és en Jordi qui ens ha a captivat. Ens ha assessorat, fins i tot en contra dels seus interessos comercials, ens ha ajudat a prendre decisions.i finalment li hem comprat perquè ens ha transmès honestedat, professionalitat i, molt important, creativitat amb qualitat. Ja és el meu joier de capçalera!

Escribe una reseña



Calificación general: