03 abril 2024 2:00
Fue una visita maravillosa. Amplio sitio con hermosas ruinas, campos de flores y el mar como telón de fondo. Fuimos con nuestros dos hijos pequeños y se lo pasaron muy bien.
28 marzo 2024 19:28
Una visita obligada per veure la millor i més completa excavació d'una colònia grega a casa nostra.

A més, també es pot visitar el 20% de l'antiga Emporiae romana, que ja ha estat excavat. Tot plegat es troba en molt bon estat de conservació i, a banda de les audioguies, facilita molt la immersió i comprensió tots els panells informatius que recreen com era cada construcció a l'antiguitat.

En cas que faci sol convé anar ben protegit, i ben abrigat si fa fred i bufa la tramuntana.

Val molt la pena fer la visita teatralitzada. No és cara (uns 6€ per persona). Facilita molt la comprensió, permet copsar detalls que passarien desapercebuts i sobretot amenitza la visita perquè les guies tenen molta gràcia i soltura quan es fiquen en el paper.
01 marzo 2024 13:49
Museo y llacimiento muy muy recomentable visitar.
Es difícil hacerse a la idea de como llegaron a vivir pero el audio guia te ayuda a ponerte en historias.
30 septiembre 2023 2:52
Calma, serenidad, sitio romántico junto al mar, siempre y de nuevo bajo el hechizo. Agradable descubrimiento de la nueva cafetería con el menú original instalado en el sitio. Para descubrir en familia.
25 septiembre 2023 13:27
Ruinas griegas y romanas de ampuries.
¬Visita de pago 6€ adulto y 4€ precios para niños y especial reducido.

Vamos a lo que importa:
¬Duración aprox con audioguia 2h.
En la visita, se pueden apreciar los restos de la antigua ciudad griega y romana, situada un poco por encima de la griega, tambien se pueden apreciar estatuas, vasijas, ajuares y mosaicos en muy buen estado (los cuales tapan en invierno, recomiendo la visita en verano).
¬La visita se puede hacer con el movil, o con audioguia, con audioguia te dan una especie de telefono, que tienes que llevar todo el rato contra la oreja para poder oirlo, un poco engorroso.
¬Por lo demas, la visita es bastante amena y entretenida y muy bien explicada en general.

Si quieres conocer más reseñas detalladas en Gerona sigueme
23 agosto 2023 22:10
Vam realitzar la visita teatralitzada i ens va encantar. La nostra filla de 9 anys va quedar meravellada. Molt bona idea per fer partíceps al públic i sobretot als nens i mostrar les ruïnes.
Quan tornem a l'Escala hi tornarem
17 agosto 2023 6:34
Un tresor a Catalunya, Grècia i Roma en un paratge maravellós, una visita que m' agrada fer de tant en tant i particularment la visita teatralitzada a càrec d' Empordà Caterva, l' Sther.l' Helena (amb H o sense? , em permeto supossar que amb H per contexte) i l' Albert (amb qui vam mantenir una bona xerrada i sobe els projectes educatius en els que col.labora, genials!). Una manera de gaudir de l' entorn, cap el tard, ja en aquella hora crepuscular on sembla que les fronteres entre el nostre món material i l' inframón dels antics es disolen. Vam fer la visita fa uns anys i sabent que els Empordà Caterva segueixen i renoven el guió, em faig el pròposit ferm d' anar cada any, desde Calella Palafrugell, on quasi ja vivim més que en el nostre Mollet natal. Gràcies per aquests moments fantàstics, els riures i el cor que li posseu!
02 mayo 2023 15:25
Una vista totalment recomanable si estas visitant la Costa Brava, a mi em va sorprendre molt las dimensions de les ciutats gregues i romanes, i lo ben feta que estava l'audioguia, aquest ha sigut el detall que va animat tant a fer la review com donar-li 5 estrelles.
Nosaltres vam dedicar-li unes 2,5 hores per veureu tot tranquilament.
Ens vam anar pensant que haviem trobat uns d'aquells petits tresors vora nostre del que no li haviem donat prou importancia i que ens havia demostrat que estavem equivocats.
Hi ha molts descomptes aplicats a la entrada, però pagaria els 6€ que val sense descompte sens dubte.
27 abril 2023 16:13
Museu a l'aire lliure a on podrem observar les runes de dues antigues ciutats, una de grega i una altra de romana. Nosaltres hem fet la visita guiada que ha durat una hora i tres quarts aproximadament. La recomano molt, ha sigut molt entretinguda i amena. L'únic, però és que amb la visita guiada et saltes algunes parts perquè si no duraria hores, però sempre pots tornar a aquestes zones un cop acabada la visita guiada.

Tots els espais rellevants tenen un codi QR que pots escanejar i on trobaràs l'explicació en àudio.

Hem pogut fer la visita amb la nostra gosseta, cosa que s'agraeix perquè sovint no ens deixen entrar. En les zones interiors (museu, audiovisual) no ha pogut entrar, però el més destacat del museu es troba a l'aire lliure.
22 abril 2023 23:19
Vaste site avec la partie grecque et la partie romaine avec de nombreux vestiges. À faire avec l’audio guide pour avoir les explications et prévoir alors environ 2 h de visite.
13 marzo 2023 14:27
Un yacimiento grecorromano espectacular frente al Mediterráneo, es visita ineludible, y su personal es muy amable.
20 febrero 2023 20:01
És un lloc molt maco, i per a tota la família. A l'entrada et donen l'opció d'agafar un audioguia, la qual és gratuïta, amb b un mapa. Està tot molt ben explicat, i nosaltres hem trigat unes dues hores i mitja. Hi ha dues ciutats: Una de grega i una altra de romana, i també hi trobem tres museus: (gratuïts i dins les runes) Un, d'objectes que s'han desenterrat durant l' excavació de les runes, un altre, on hi havia varies estàtues, i, l'últim, que hem trobat tancat.
Si hi aneu a l' estiu recomano portar aigua, gorra, i crema solar, ja que el recorregut és llarg i hi ha molt poca ombra. També, porteu banyador, ja que hi ha una platja la qual s'hi accedeix pel pàrquing.
04 febrero 2023 1:09
Un lugar fascinante lleno de historia y cultura. Una parada super reconfortante en la costa brava, al lado hay un hotel con un restaurante super bueno y nosotros hemos ido en diciembre y ha sido un gustazo. Un dia soleado sin nadie todas las ruinas para nosotros.
13 diciembre 2022 6:40
Vam anar a la visita guiada teatralitzada. Molt recomanable tant per adults com per infants.
23 octubre 2022 22:24
La visita con audio guía nos ha parecido de lo más acertado. Parecía que estaba la cámara oculta viendo cuando subíamos o bajábamos escaleras.
Te lo cuentan todo conforme vas llegando a los lugares.
Muy interesante.
Bueno, como soy de pueblo, no me han engañado cuando hablaban en la audio guía de una pareja de bueyes, un macho y una hembra.
Los bueyes son machos. No hay bueyes hembras.
No sé si se debe a la traducción.
Era un chascarrillo. Lo demás perfecto.

Escribe una reseña



Calificación general: