27 noviembre 2023 11:23
Ens van instal·lar una caseta de fusta espectacular! Tracte molt proper des de l'inici fins al final, molt professionals explicant-nos totes les opcions i les característiques de la caseta per exterior i aconsellant-nos en tot moment. El producte final va ser tal com ens havien dit i amb uns acabats d'alta qualitat. molt recomanable!
31 octubre 2023 4:16
Hem quedat molt contents amb el tracte i la qualitat del producte, recomanem l'empresa sense dubtar-ho!
05 septiembre 2023 0:56
Estem molt satisfets amb el muntatge de la caseta. Molt bons acabats! El Miquel és molt bon professional.
07 agosto 2023 21:56
Excel.lent treball realitzat per Rusticosona liderat pel Miquel, en l'eixecament d'un porxo en una terrassa contigua al nostre menjador d'una casa a Viladrau. Un plantejament sòlid, elegant i molt ben resolt, amb un magnífic tracte al client. Hi compto per algun treball més de futur, i el considero altament recomenable.
07 julio 2023 22:16
Ha quedat un porxo molt maco, ben fet i nets en la feina. La fusta és preciosa, amb acabats molt polits i sòlids. Quan et fan pressupost no és barat, el trobes bé de preu quan veus el resultat del treball. He quedat molt contenta de la feina i el tracte. Ho recomano cent x cent.
07 julio 2023 12:48
Vam quedar encantats amb la feina! Ràpids professionals'
Calitat preu perfecte
Si necessitem algo més només ens ho faran ells!
03 julio 2023 18:47
Molt bona experiència amb aquesta empresa. Ens han muntat una tanca de fusta i han resolt molt bé un punt bastant complicat. Serietat i compliment del termini acordat. Molt satisfet del resultat final.
17 junio 2023 9:36
Volem deixar constancia de la serietat i profesionalitat d'en Miquel i tot el seu equip. Hem quedat molt contents. Sens dubte una empresa amb molta qualitat. Moltíssimes gràcies!
13 junio 2023 20:26
Muy Profesionales y muy cumplidores, la casita ha quedado de lujo!
Muy Recomendables!
Muchas gracias!
22 enero 2023 3:42
Hem quedat molt contents amb la caseta que ens han fet pel nostre pati. Des del primer moment en la visita inicial d’en Miquel per prendre mides i ensenyar-nos els materials i explicar-nos el procés constructiu, ens va assessorar, aconsellar i fer propostes per poder-nos oferir el que necessitàvem. Són molt professionals, coneixen i estimen l’ofici, amables i complidors. El procés ha estat molt ràpid. Si únicament busques preu, no els truquis perquè no és el que ofereixen. El que ofereix en Miquel és qualitat, tant del material, com en la construcció. No són prefabricats, sinó que tindràs una construcció feta totalment a mida segons les teves necessitats per artesans de la fusta. Realment val la pena, i al final la relació qualitat-preu és la correcta. Llàstima que gairebé no quedin professionals com ells avui en dia, i sobretot bon gent.
Repetiria encantat. Totalment recomanable.
21 diciembre 2022 3:56
La caseta per al jardí ha quedat molt bonica, molt ben integrada a l’espai. Els consells d’en Miquel en la visita inicial per definir la proposta han estat molt útils. Excel.lent tracteI molt professional.
Molt bona qualitat dels materials utilítzats I molt professionals en el muntatge. Compromís amb la feina ben feta i bon control dels terminis.
Per tot plegat, estem molt contents amb l’elecció de Rustic Osona per aquest projecte. 100% recomanable
01 diciembre 2022 21:41
Ens han muntat una caseta a mida al jardí amb molt bons acabats. Professionals i un bon treball!
15 octubre 2022 9:27
Han vingut a casa, ens han pres mesures i la veritat és que ha estat un procés molt ràpid, de molt bona qualitat i professionalitat. He de dir que ens han vingut dos nois molt amables, que també estimen els gossos, i que en definitiva, estem molt molt molt molt satisfets del resultat.

Escribe una reseña



Calificación general: