02 enero 2024 5:15
Demanes cita prévia per telèfon que costa que s'hi posin. T'ofereixen unes hores (5 dies després, no l'endemà), la tries i per correu t'anul.len la cita. Com s'ha de fer?
08 agosto 2023 4:36
Mutismo total frente a una estafa sufrida en mi cuenta un mes sin información ni respuesta alguna.varias reclamaciones sin respuesta dejando al cliente con todos los problemas y prejuicios morales y psicológicos.una vergüenza de poco profesionales y una entidad que cada vez va a peor
31 mayo 2023 8:49
Senyors/res.
Tracte despectiu i maleducat de part d'una treballadora.
Perfectament, podria assenyalar aquesta persona, però seré més educat, i li mantindré l’anonimat.
Com una entitat com la vostra es pot permetre aquest tracte al client, quan només vull assessorar-me per realitzar unes gestions sobre els meus estalvis.
A part de, repartir documentació privada d'altres clients per equivocació, clar, també ho hem de dir, Amb dades tan rellevants com: Nom complet, NIF, Direcció, núm.de comte, etc, etc.
Et preocupes per aquesta anomalia, em poso amb contacte amb aquesta treballadora per comentar-l'hi la flagrant equivocació de papers, i què destrueixo el document per estalviar malentesos.
Doncs així t'agraeixen actes que podien comprometre a terceres persones per la incompetència d'altres.
Ara tinc una incidència amb la meva targeta, i és impossible gestionar una cita per telèfon o presencialment per resoldre aquest problema, que, per cert, és una altra errada de l'entitat.
Moltes gràcies!
12 abril 2023 15:17
Excelente atención en seguros Sabadell de Manresa. Por parte de la señorita Julia, muchas gracias por explicar todo referente a seguros de salud y vivienda.
Recomendaciones al 100 por ciento.
27 febrero 2020 1:41
Una vergüenza de banco te cobran interéses por todo. Y tratan los clientes como escoria un asco de oficina
02 marzo 2018 18:01
Lamentable trato y explicaciones de esta entidad bancaria con sus clientes
21 junio 2017 21:05
Dos cajeros automáticos en la fachada, sin protección.

Escribe una reseña



Calificación general: