21 diciembre 2023 2:32
Altament recomenable. Fa anys que soc clienta i no puc estar mes contenta de tenir-la al barri. A incorporat nous tractaments molt innovadors que de segur ens faran estar mes boniques i mes relaxades que mai.
11 diciembre 2023 12:41
Totalmente recomendable. Me he hecho el tratamiento del K-eyes con muy buenos resultados. Repetiré
13 mayo 2023 8:40
Els olis essencials facials del Sakara són excel·lents! He provat moltíssimes cremes de tot tipus i preus i aquests olis m’encanten. El resultat és molt bo, em noto la pell hidratada i suau.
Els preparen de manera personalitzada segons les teves necessitats, són naturals i la fragància és molt bona i suau.
A més són molt còmodes i pràctics, he passat de fer molts passos cada matí i nit (tònic, sèrum, hidrants, contorn d’ulls.) a només 2 passos (elixir Ever Young + oli). Totalment recomanable!
06 mayo 2023 7:50
M'han agradadat molt els serveis exclusius de kinesiolifting i cosmètica personalitzada que ofereix aquest centre d'estètica.
La kinesiologia és un tractament diferent, en la línia del ioga facial. Treballa en profunditat, descontracturant i destensant els músculs de la cara. Amb només una sessió les arrugues es veuen molt menys marcades i la pell es nota turgent i flexible.
En una altra ocasió també vaig poder provar la seva cosmètica personalitzada. Són fórmules fetes a mida per la Xènia amb olis essencials ecològics. L'olor i la sensació de benestar a la pell van ser molt agradables. En definitiva, una experiència més que recomanable si us agrada tenir cura de la pell de manera natural.
05 abril 2023 5:34
Després de molts anys de provar diferents cremes facials naturals i força cares, amb els olis de la Xènia de Sakara la meva pell està equilibrada, hidratada i lluminosa! Recomano 100% aquests olis fets especialment per a cada clienta.
Clienta de fa més de 10 anys del Sakara.
08 marzo 2023 18:06
Excel.lent tractament facial personalitzat amb una barreja estudiada d olis essencials i vegetals, totalment natural i respectuós amb el medi ambient i els animals.
Còmode d' aplicar ja que amb un únic producte de dia i un de nit tens tots els components que li són més beneficiosos segons el teu tipus de pell.
Aquest tractament, a part de per la qualitat dels seus productes, ės ideal per a persones mandroses com jo que no volen utilitzar mil productes ni destinar molt de temps als tractaments de bellesa.
Fantàstic l'Elixir Ever Young et dóna una sensació de frescor molt agradable.
Molt i molt recomenable
26 noviembre 2022 15:07
Vaig anar a Sakara Bellesa a fer-me un tractament de Kinesiolifting i realment va ser espectacular. Vaig notar la meva cara més llisa i menys arrugues. Molt professionals. Repetiré l'experiencia.
16 noviembre 2022 14:47
Súper el tratamiento de kinesiolifting recomiendo este método que he encontrado en sakara.la terapeuta consiguió obtener resultados tanto estéticos como terapéutico

Sendo un excelente tratamiento para quien sufre de bruxismo que es el caso mio

uma mayor definición a los contornos y un efecto Lifting

Sin duda lo recomiendo y volveré
13 noviembre 2022 9:25
La noia que ho porta és molt professional i amb un tracte molt agradable. Plena confiança.
Vaig fer un tractament nou de Body Balance i em va anar molt bé. Em va desaparèixer el dolor.
06 noviembre 2022 17:05
100 % recomenable.
M'he fet diferents tractaments a Sakara i el resultat sempre ha estat fantàstic.
A destacar el tractament de Kinesiotape, per perdre volum i millorar la celulitis, va ser impresionant el canvi.
I personalment patia de lumbalgia, i em van fer un test muscular del gluti i i un tracatament per fer la correcció del mateix (no estava treballant correctament) i em va marxar el dolor lumbar que feia molt de temps que patia.
02 mayo 2022 2:41
Pedí rizado de pestañas y el resultado fueron pestañas planas, entiendo que no hayan salido después de dos intentos pero que la excusa sea que de costado si se ven rizadas y a sobre no es el dinero que les pagas por un NO resultado es el tiempo
21 marzo 2022 17:55
He ido a este centro para una depilación, me encantó la cera que utilizan y la mujer que me atendió muy simpática
27 noviembre 2021 2:49
Mai he tingut el cutis tan bé! La noia que ho porta és molt professional i molt maca. M'han anat molt bé les seves recomanacions. Estic contenta d'haver trobat el seu centre.
06 abril 2021 14:24
Fui hoy por primera vez y ha sido increíble!
Me hice los masajes de piernas y los de pies. Recomiendo muchísimo este lugar, voy a volver seguro. Una joya en Gracia.
02 marzo 2021 2:03
La noia q ho porta es super amable, i els tractaments super variats a preus molt ajustats.
Jo vaig sortir encantada, i repetiré segurissim!
10 noviembre 2019 4:16
Excelente atención. Depilacion intima completa y fue la vez que me dolió menos en mi vida. Trato super agradable.

Escribe una reseña



Calificación general: