04 septiembre 2023 3:47
Llevé el coche para que le cambiásen 2 neumaticos, alinear direccion y mantenimiento, filtros, aceite.
Al dia de estar en el taller me llaman por la tarde diciéndome que el tapón del carter se había pasado de rosca y no se podia apretar y que tenian que ponerme un carter nuevo, 400€ o reparar el mío, 380€, fuí al taller para verlo y el mecanico me dijo que iba duro al aflojarlo y que no lo pudo sacar, yo les digo que recojo el coche y me lo llevo a casa, para repararlo yo, me dicen que no, que no tiene aceite, ¿Cómo no va a tener aceite si no le han podido sacar el tapón?
Total que les dije que me desmontaran el carter, lo recogí, lo reparé yo en casa, en apenas una hora y se lo volví a llevar para que me lo montasen.
Ahora a ver como han realizado el montaje del carter. Miedo me da!
Muy poco profesionales y me quedo con la sensación de que me han intentado estafar.
El tapón lo rompieron ellos por apretarlo demasiado y de la reparación se tendrian que haber encargado ellos sin coste o, al menos con el mínimo coste para mí, No queriendome cobrar 400€ por un recambio que han roto y que, a mí, sin ser profesional me sale por unos 50€.
No volveré ni para cambiar neumaticos.
La chica de recepcón muy amable y muy bien, para el papelón que le ha tocado.
22 agosto 2023 22:36
Vem tenir un problema amb el cotxe anant d'excursió i vàrem parar a aquest rodi que vem veure per internet. Ens van atendre molt bé I ens van reparar l'averia pq poguessim continuar amb l'excursió. Van ser molt amables i eficients!
24 julio 2023 14:31
Marta una gran profesional. Jose jefe de taller espectacular. Por mi parte ya tienen un cliente mas mil gracias por el trato!
27 junio 2023 7:40
Excelente taller muy buen ambiente todo muy nuevo y limpio trabajadores muy correctos y educados trato excelente.
14 junio 2023 9:13
Unos profesionales en Mayúsculas! Experiencia y trato inmejorables al igual que el precio. Fui a realizar la revisión de mi vehículo y he quedado encantado con la rapidez del servicio y ese valor añadido en atención al cliente. Gracias en especial a Marta y Josep, sin duda, volveré! Un 10!
05 junio 2023 13:03
No recomendado.ya que me repararon el vehículo y lo dejaron fuera.mi sorpresa? Me reventaron el tapon de la gasolina me dejaron el coche a cero.encima me enseñan una foto echa un día antes de recogerlo.que salía a cero, tienen muy poca verguenza.aparte de abrirme el maletero llevarse mis triángulos nuevos, i con la tapa de la gasolina rota. Estafadores en toda regla, careros y muy poco profesionales, que no dieron ni la cara cuando tuvieron que sustituirme, tapa, tapón y todo el recubierto de plastico.no ir, estafa!
26 diciembre 2022 19:56
No recomiendo ir, es muy muy caro, no cumplen con los plazos de entrega, me proporcionaron un coche de sustitución que te lo cobran 10 euros y luego no te dicen el IVA. En otros talleres oficiales al menos te limpian el coche y aquí nada. No volveré.
02 noviembre 2022 22:00
Accueil sympathique. Véhicule déposé par l'assistance. Après avoir contacté notre garagiste pour avoir confirmation du diagnostic, nous avons demandé le devis (plutôt assassin - 4 500 € pour l'embrayage complet) alors qu'il fallait juste changer l'émetteur et le récepteur de la pédale d'embrayage. Ils ont donc fait le devis demandé que nous avons dû accepter (1 100 €).
On a fait 900 km sans problème et une belle économie
25 septiembre 2022 16:05
Je viens de suisse et j’étais avec une vieille Golf 2.
J’ai un tuyau de refroidissement qui a cassé, ils m’ont juste dit que la voiture était trop vieille.
Étant mécanicienne j’ai voulu parler à un mécanicien pour expliquer, on m’a juste envoyé balader et on m’a obligé à partir.
Je travaille dans une agence VW en suisse et je trouve inacceptable qu’on puisse avoir un tel manque de respect.
01 agosto 2022 0:05
Vengo de Suiza y estaba con un viejo Golf 2.
Tengo una manguera de refrigerante que se rompió, me acaban de decir que el auto era demasiado viejo.
Siendo mecánico quería hablar con un mecánico para explicarme, simplemente me mandaron a empacar y me hicieron irme.
Trabajo en una agencia VW en Suiza y me parece inaceptable que podamos tener tal falta de respeto.
09 abril 2022 14:31
Concesionario oficial eficiente trato cordial y profesionales recomendable 100*100 lleve un vehículo adquirido en otro concesionario de la marca y todo a sido fenomenal gracias u seguir así saludos
03 abril 2022 8:07
Un muy buen taller, todos muy amables. Me lo han explicado todo muy claro. Y han sido muy rápidos.
03 marzo 2022 8:02
Mui bon trato personal. Me explicaran todo mui bien detallado. Prefecto. Lastima que no pude ver lo coxe que me enteresa.
24 febrero 2022 15:00
Bona tarde, jo li poso un 0 perque despres de 3 anys portan el meu cotxe a fer les revisions, aquesta semana quant vaig anar a recullir el cotxe al taller per anar a la feina i vaig trobar una bona rallada en el cotxe.
Quant vaig tornar per preguntar que había pasat la resposta de la treballadora de allá va ser:
Jo ja he preguntat els meus companys i diuen que ells no a sigut.
I ara la reparacio de la rayada la tinc que pagar jo.
Total molt desagut.
13 febrero 2022 12:09
Me hicieron una revisión de los 15.000km que todavía la estoy pagando. En otra SEAT me cobraron 100€ menos por la revisión de los 30.000km más exhaustiva. Pedí precio antes y no me lo dijeron y me fié. No volveré.
08 febrero 2022 16:22
Una gran atención! Soy de Girona y me desplace a esta población pues el servicio recibido en mi localidad no lo encontraba eficiente. Pude comprobar una gran diferencia en el trato y en la rapidez de la reparación, sin ninguna duda! Muy eficientes
06 febrero 2022 8:52
Igual que otro comentario, soy de Girona y me desplazo hasta este concesionario para encontrar lo que busco: trato agradable, buena gestion y profesionalidad. Lo recomiendo.
06 enero 2022 14:49
Muy poca profesionalidad, descontrol de y descuido de sus objetivos y los plazos de entrega.
No recomiendo a nadie, busquen otro taller cualquier al lado y tendrán más éxito que con ellos.
En su respuesta me piden que els consigue mis datos, su compañera Marta los tiene, es de SEAT LEON 6136KTM
02 septiembre 2021 2:45
La acogida amistosa y rápida. Estaba de vacaciones y tuve que cambiar la batería de la llave del coche.los empleados son amables y sonrientes.muchas gracias volveré a usted.
07 agosto 2021 11:33
Taller oficial! Trato familiar y muy profesionales. Muchas gracias por permitirme realizar las prácticas con vosotros. Ha sido todo un placer poder aprender de vosotros!
13 abril 2021 6:00
Encantada amb aquest taller, el tracte molt amable. Hem van solucionar un problema, que altres taller no van poder solucionar. Molt contenta amb vosaltres!
12 enero 2021 17:17
Fins avui, tenia bon concepte d'aquest taller, atenció agradable i preus raonables.
Després de portar el vehicle VW automàtic a una revisió (90k), m'han cobrat més de 700€, ho he trobat extremadament car.
I això que part de la revisió estava en garantia per ser una avaria recurrent (tot i que ha costat que ho acceptin).

No crec que hi torni mai més.
11 noviembre 2020 18:35
Un taller oficial de las marcas del Grupo vw, audi, seat, Skoda. En medio de un núcleo urbano.ningún secreto.
Mis años en ese taller no a surgido ningún problema.
20 octubre 2020 15:18
Buen servicio personal cualificado, cuando dejas un vehículo para reparar si hay algún problema te avisan para que sepas lo que han encontrado. Yo llevo más de 20 años llevando los vehículos que tenemos en casa tanto mios como dé mi padre como el que tenía mi hermano. Solo tuve un problema y al no ser culpa mía pidieron disculpas
12 agosto 2020 11:39
Varen tardar dos mesos en comprovar si el sistema TSI funcionava correctament. Al final dels dos mesos no varen donar cap explicació de l'error.
07 abril 2020 15:14
Me he sentido realmente ofendida por el trato de la jefa de post venta. No creo que se pueda tratar así a un cliente. Mal servicio y pesima atención
07 abril 2020 2:25
No compleixen els presupostos que entreguen en les reparacions. No hi entenc de mecàcica i han intentat enganyar-me.
21 marzo 2020 17:56
Trato personalizado muy profesional amable y buen precio muy limpio el coche y muy rápidos miran por el cliente muy familiar excelente
16 marzo 2020 5:23
Lamentable molt mal servei al taller, no m'han informat de del que em cobrarien i no han reparat el vehicle correctament
09 marzo 2020 3:25
Je vous conseille de savoir parler espagnol. Notre voiture y a été conseillé et déposé par l assistance. Le devis. À été assassin alors qu'il n y a avait que deux pièces à changer. Mon ami s y connaissant un peu savait d ou venait la panne si nous les avions écouté on en aurait eu pour dix fois plus cher. Il a fallut faire Intervenir l assistance pour la traductions. Hors mis ça L accueil n à pas été mauvais et les réparations effectuées on été bien Réalisés. Prenez votre mal de en patience et apprenez le language à parler mecanique espagnol
04 marzo 2020 14:18
Uns impresentables, molt mal servei al taller. Portar la furgoneta i que te la tornin sense haver acabat d'arreglar-la, averies recurrents i no disponibilitat del teu vehicle amb el q s'ha acordat. Servei nefast, com m'enpenedeixo d'haver fet la compra de la furgoneta en aquest taller.
Realment, em sembla increïble que un taller d'aquestes caracteristiques sigui tan pèssim.
03 marzo 2020 19:42
Sóc en Marc, torno a posar una resenya despres de la mala experiencia d'avui.

Despres de la resposta d'avui del taller, quan he procedit a recollir el meu vehicle i que NO HAN REPARAT em comuniquen que he de pagar de totes maneres 140€ per montar i desmontar la porta.

- primer de tot i com ja havia explicat, l'AVERIA ES RECURRENT i no la van solventar en el seu dia.
- segon, jo els vaig dir que miresin per quin motiu tornava a fallar, i NO M'HAN AVISAT que em cobrarien nomes per mirar on estava la averia real que no havien trobat de bon principi.
- quan els hi he dit que no m'havien preguntat ni informat que la reparació tindria un cost, i m'he negat a pagar, la seva solució ha estat TRUCAR A LA POLICIA LOCAL per fer-me fora de les instal·lacions.
- quan finalment HE PAGAT COACCIONAT a que si no retirava el vehicle em cobrarien per cada dia que el vehicle estigués al taller, llavors han tardat una eternitat en entregar-me el vehicle.
- la reclamació que interposarem no se si arribarà enlloc, pero espero que si algú llegeix això decideixi NO COMPRAR MAI UN VEHICLE A SALAMANYA
29 febrero 2020 18:10
És un taller lamentable, el servei post venta molt deficient, m'he sentit molt enganyat i mal atès.

Vaig comprar la meva VW transporter aquí i m'he n'estic arrepentint des del primer dia que vaig neceissitar requerir els seus serveis.

Em van mentir a l'hora de les revisions.
Quan he portat le furgoneta per petites averies que entraven en la garantia, no compleixen els temps d'entrega, l'averia és recurrent i has de portar-la diverses vegades.
M'han desmuntat part de la tapiceria i tornen la furgoneta mal muntada i no és fan responsables de deixar-ho bé.
M'han cobrat consultes sobre un problema que tenia amb la calefacció estacionaria mentre la furgoneta estava en garantia i tampoc van solventar el problema.
Ara mateix em volen cobrar per una reparació en el tancament de la maneta del copilot quan ja ho van tenir que reparar mentre estava en garantia, ara l'averia és repeteix ja que no ho van arreglar bé, i em volen cobrar la reparació.
A part intenten enganyar-te a l'hora de dir el diagnòstic de la reparació.

Vaja en definitiva que el servei que esperes de un servei oficial, i on t'has gastat molts diners en comprar un vehicle és MOLT DEFICIENT!

Despres de la resposta d'avui del taller, quan he procedit a recollir el meu vehicle i que NO HAN REPARAT hem comuniquen que de pagar de totes maneres 140€ per montar i desmontar la porta.

- primer de tot i com ja havia explicat la AVERIA ES RECURRENT i no la van solventar en el seu dia.
- segon, jo els vaig dir que miresin per quin motiu tornava a fallar, i NO M'HAN AVISAT que em cobrarien nomes per mirar on estava la averia real que no havien trobat de bon principi.
- quan els hi he dit que no m'havien preguntat ni informat que la reparació tindria un cost, i m'he negat a pagar, la seva solució ha estat TRUCAR A LA POLICIA LOCAL per fer-me fora de les instal·lacions.
- quan finalment HE PAGAT COACCIONAT a que si no retirava el vehicle em cobrarien per cada dia que el vehicle estigués al taller, llavors han tardat una eternitat en entregar-me el vehicle.
- la reclamació que interposarem no se si arribarà enlloc, pero espero que si algu llegeix això decideixi NO COMPRAR MAI UN VEHICLE A SALAMANYA
22 febrero 2020 21:41
Trato muy agradable, gente que se preocupan de los clientes, son muy amables hi tienen soluciones para todo, muy buenos trabajadores, personal muy atentos con los clientes.
Excelente Personal totalmente recomendable.
21 febrero 2020 1:19
FATAL! He porat el vehicle al taller per a una revisió de la garantia i al recollir-lo m'informen que he de pagar una quantitat per retirar el vehicle del taller per una reparació que no havia autoritzat.
Em nego a pagar i diuen que no m'entregaran el vehicle si no abono l'import, sense mes explicacions. Em responen de males maneres que o pago o ja puc marxar.

MOLT ENFADAT!
19 febrero 2020 13:25
FATAL! He porat el vehicle al taller per a una revisió de la garantia i al recollir-lo m'informen que he de pagar una quantitat per retirar el vehicle del taller per una reparació que no havia autoritzat.
Em nego a pagar i diuen que no m'entregaran el vehicle si no abono l'import, sense mes explicacions. Em responen de males maneres que o pago o ja puc marxar.

MOLT ENFADAT!
14 febrero 2020 5:04
Lamentable molt mal servei al taller, no m'han informat de del que em cobrarien i no han reparat el vehicle correctament
08 febrero 2020 11:50
És un taller lamentable, el servei post venta molt deficient, m'he sentit molt enganyat i mal atès.

Vaig comprar la meva VW transporter aquí i m'he n'estic arrepentint des del primer dia que vaig neceissitar requerir els seus serveis.

Em van mentir a l'hora de les revisions.
Quan he portat le furgoneta per petites averies que entraven en la garantia, no compleixen els temps d'entrega, l'averia és recurrent i has de portar-la diverses vegades.
M'han desmuntat part de la tapiceria i tornen la furgoneta mal muntada i no és fan responsables de deixar-ho bé.
M'han cobrat consultes sobre un problema que tenia amb la calefacció estacionaria mentre la furgoneta estava en garantia i tampoc van solventar el problema.
Ara mateix em volen cobrar per una reparació en el tancament de la maneta del copilot quan ja ho van tenir que reparar mentre estava en garantia, ara l'averia és repeteix ja que no ho van arreglar bé, i em volen cobrar la reparació.
A part intenten enganyar-te a l'hora de dir el diagnòstic de la reparació.

Vaja en definitiva que el servei que esperes de un servei oficial, i on t'has gastat molts diners en comprar un vehicle és MOLT DEFICIENT!

Despres de la resposta d'avui del taller, quan he procedit a recollir el meu vehicle i que NO HAN REPARAT hem comuniquen que de pagar de totes maneres 140€ per montar i desmontar la porta.

- primer de tot i com ja havia explicat la AVERIA ES RECURRENT i no la van solventar en el seu dia.
- segon, jo els vaig dir que miresin per quin motiu tornava a fallar, i NO M'HAN AVISAT que em cobrarien nomes per mirar on estava la averia real que no havien trobat de bon principi.
- quan els hi he dit que no m'havien preguntat ni informat que la reparació tindria un cost, i m'he negat a pagar, la seva solució ha estat TRUCAR A LA POLICIA LOCAL per fer-me fora de les instal·lacions.
- quan finalment HE PAGAT COACCIONAT a que si no retirava el vehicle em cobrarien per cada dia que el vehicle estigués al taller, llavors han tardat una eternitat en entregar-me el vehicle.
- la reclamació que interposarem no se si arribarà enlloc, pero espero que si algu llegeix això decideixi NO COMPRAR MAI UN VEHICLE A SALAMANYA
27 enero 2020 21:57
Sóc en Marc, torno a posar una resenya despres de la mala experiencia d'avui.

Despres de la resposta d'avui del taller, quan he procedit a recollir el meu vehicle i que NO HAN REPARAT em comuniquen que he de pagar de totes maneres 140€ per montar i desmontar la porta.

- primer de tot i com ja havia explicat, l'AVERIA ES RECURRENT i no la van solventar en el seu dia.
- segon, jo els vaig dir que miresin per quin motiu tornava a fallar, i NO M'HAN AVISAT que em cobrarien nomes per mirar on estava la averia real que no havien trobat de bon principi.
- quan els hi he dit que no m'havien preguntat ni informat que la reparació tindria un cost, i m'he negat a pagar, la seva solució ha estat TRUCAR A LA POLICIA LOCAL per fer-me fora de les instal·lacions.
- quan finalment HE PAGAT COACCIONAT a que si no retirava el vehicle em cobrarien per cada dia que el vehicle estigués al taller, llavors han tardat una eternitat en entregar-me el vehicle.
- la reclamació que interposarem no se si arribarà enlloc, pero espero que si algú llegeix això decideixi NO COMPRAR MAI UN VEHICLE A SALAMANYA
26 octubre 2018 17:03
No estic contenta amb el servei que ens han ofert. Ens havien d'arreglar el capó i la porta del darrere. Ens van dir que trigarien dos dies. Després van trobar algunes peces malament i les van demanar. Fins aquí bé. A partir d'aquí la cosa ja no va anar tan bé. Enlloc de 2 dies van ser 2 setmanes amb el cotxe al taller. Durant aquests dies em van deixar un cotxe de substitució que al primer dia se li va encendre la llum de l'oli. Vaig trucar per preguntar que havia de fer i em van dir que en comprés i que ja me l'abonarien. Vaig tornar a trucar per preguntar quin tipus d'oli necessitava i en vaig posar, la cosa ja s'allargava. Després no em volien abonar aquesta quantitat i inclús es van enfadar per si n'havia n'havia posat massa. Després d'explicar la història a un mínim de tres persones ens van abonar l'oli.
Em van canviar el logotip del cotxe per un altra de ben diferent. Ens van insinuar que el bastidor del cotxe no coincidia amb l'any de fabricació. Inclús ens van preguntar com i de quina manera l'havíem adquirit. (En una seu oficial Skoda i nou de trinca). No ens l'han canviat pel que teníem.ens hem d'aguantar.
Els sensors de pàrquing no estaven ben posats i s'endinsaven. A mes a més els han posat de color negre quan el parafang és gris. Ara en tenim uns quants de grisos i uns quants negres. És ridícul.
No havien fet el canvi d'un llum de matrícula com havíem pactat. Això si, van tenir temps de posar el seu logo a tot arreu.a les matrícules, una enganxina al vidre del darrere.ens van dir que els sabia greu i que ens l'arreglarien. Vam tornar a anar al taller. Després dels maldecaps. El treball de xapa esta bé, però els acabats no són els que haurien de ser. I això em fa enrabiar.

Escribe una reseña



Calificación general: