14 abril 2021 4:09
Fabi es una gran profesional y te acompaña en todo el proceso terapeutico y en su centro se está de lujo.
01 febrero 2021 9:26
La meva familia i jo tantsols tenim agraïment per haver trobat aquest servei de referècia a Reus. Vam realizar el curs de massatge infantil i temps desprès els grups de psicomotricitat. La Fabi és una excelent professional, en constant formació de la mà de B. Aucouturier (pioner de la veritable psicomotricitat relacional). És un espai ideal si busques acompanyament per a una criança afectiva i respectuosa, i/o ajuda. 100% recomanable.
21 enero 2021 12:31
Estem molt contents de l'atenció rebuda tant a nivell terapèutic com a nivell de sessions familiars i extraescolars. 100% recomanable
04 enero 2021 1:44
Hem realitzat un curs de massatge infantil i l’atenció i el contingut ha estat magnific. El recomanem al 100%
27 diciembre 2020 11:24
Vaig conéixer el centre per uns amics i puc dir que ha estat una experiència 100% recomanable. Un espai respectuós amb els infants que gràcies a l'acompanyament de la Fabi els dona la confiança i la seguretat per ser ells mateixos en tot moment. La millor extraescolar que he pogut triar pels meus fills i que m'han continuat demanant cada inici de curs escolar!
17 julio 2020 22:26
Fabi nos impartió un curso de masaje infantil. Asistí con mi hija de apenas 3 meses. Fabi transmite mucha confianza y profesionalidad. El grupo reducido favoreció un clima íntimo y cercano, en el que te sientes muy a gusto.
14 julio 2020 0:49
Gran professional, atenta i carinyosa amb els nens. Vam assistir a un curs de massatge infantil, tant el petit com jo en vam quedar encantats. Ho recomanaria sense cap dubte.
03 julio 2020 5:08
Un servei altament recomanable. Nosaltres hi hem portat a les nostres dues filles des del seu naixement, tant a les sessions de massatge infantil com a les de psicomotricitat. Tots dos espais són, per a nosaltres, el gran moment de la setmana on podem compartir les nostres inquietuts sobre la criança en un ambient tranquil i distès, i on les nostres filles gaudeixen plenament del moviment sense perills (sobretot quan eren molt petites). La Fabi està oberta a totes les preguntes i ens respon al que necessitem. La sala cada setmana canvia, posant nous reptes per a les nenes que els encanta explorar amb la resta de companys, o no, ja que el joc és lliure. Les tres normes de la sessió són tot un aprenentatge per a la vida: no ens podem fer mal, no podem fer mal als altres i no podem trencar les coses. Altament recomanable. Enhorabona per la iniciativa.
25 junio 2020 6:50
Fabi, una gran professional! Vam assistir amb el meu fill a les sessions de massatge per a nadons i la experiència va ser molt bonica i reconfortant. Ho recomano sens dubte!
05 junio 2020 11:50
La Fabi és una gran professional. Vaig anar a Salta amb el meu fill i va ser una experiència fantàstica: l'espai, el material, les activitats.tot immillorable!
31 mayo 2020 20:24
El meu fill a conseguit una evolució increible en poquissim temps. La Fabi, encantadora. Molt recomenable a tots els que no conegueu la psicomotricitat
27 mayo 2020 10:48
Estem molt contents de l'atenció rebuda tant a nivell terapèutic com a nivell de sessions familiars i extraescolars. 100% recomanable

Escribe una reseña



Calificación general: