09 noviembre 2023 17:25
Ainhoa i Marc son uns professionals altament responsables i compromesos amb la qualitat relacional i de servei d'aquest espai. Un lloc altament recomanable, on es promou i es treballa per les persones i la seva salut.
13 septiembre 2023 3:55
Mejor sitio para entrenar en Montcada. Se adaptan a tus necesidades y nivel para mejorar tu salud.
08 septiembre 2023 5:15
Estoy muy contenta, me atiende Ainhoa es una profesional sabe hacer bien su trabajo me voy haciendo drenajes después una intervención y me siento mucho mejor después de la sesión, es correcta y agradable, el local limpio y preparado para tener un buen servicio.
Un 5 y más
10 febrero 2023 12:41
Salut Activa és un centre molt acollidor. Des del primer moment et sents molt ben acompanyat en tot el que necessitis.
Els entrenaments en grups reduïts són divertits i dinàmics, fas pinya i això fa que et costi fallar a una classe!

Molt recomenable:)
09 febrero 2023 17:10
Potser una de les millors decisions que he pres mai. Grans professionals totalment dedicats i adaptats a les teves necessitats. 100% recomenables.
09 febrero 2023 8:54
Acudí a ellos para servicio de fisio por recomendación y fue todo un acierto. Profesionales y atentos. Me trataron de maravilla y me solucionaron el problema.
Muy recomendable.
08 febrero 2023 22:03
Excel.lents professionals. Una proposta integral molt necessària en aquests temps. Entrenament a mida i molt personalitzat.
08 febrero 2023 12:46
Siempre me han tratado genial, son grandes profesionales y muy buena gente. Lo recomiendo a todo el mundo
05 febrero 2023 20:39
Professionals amb majúscules amb molta intel·ligència emocional, pensant i s'esforcen per millorar la nostra salut.
03 febrero 2023 16:53
Super satisfecho. Grandes profesionales y trato muy agradable. Tengo problemas de cervicales y lumbares. Había ido a otros sitios y no notaba nada de mejoría hasta que por suerte empecé a ir a Salut Activa.
Saben exactamente cual es tu problema. Supercontento y supersatisfecho. Lo recomiendo 100%.
Gracias por cuidar de nuestra salud y nuestro cuerpo.
01 febrero 2023 10:03
La meva filla amb discapacitat intelectual que sempre li ha costat trobar un lloc on fer exercici i sentirse bé amb ella mateixa, per fi ha trovat un lloc on se sent molt feliz, super motivada i amb ganes cada dia de tornar a veure el Marc a Salut Activa. Excelents professionals. Estic molt contenta. Totalment recomebable.
01 febrero 2023 1:14
Un centre que promou la salut de manera individualitzada i des del rigor científic i el bon fer.
Personal molt proper i amable.
100% recomanable!
30 enero 2023 11:28
Recomendable total, son muy profesionales, comprometido y sobre todo y por encima de todo anteponen la salud de sus clientes. Seguir así chicos!
30 enero 2023 3:30
Trobar a la Marina ha sigut la meva salvació! Si busques aprendre sobre l’alimentació intuitiva, com eliminar les restriccions i millorar la teva relació amb l’alimentació, aquest es el lloc. Gràcies per tots els consells i eines que m’has ensenyat Marina, la societat necessita més professionals com tú, ets llum.
14 enero 2023 3:04
Salut Activa ha estat tot un descobriment. Vaig començar a fer entranaments dirigits en grup reduït amb l’Edu i súper bé, és un crack i ens adapta aquells exercicis q x lesions no podem fer. Ara he començat a fer fisio i punció seca amb l’Ainhoa i en ben poc he millorat molt una lesió a l’espatlla q arrossego de fa molt de temps. És molt didàctica, t’ho explica tot i et dona exercicis x millorar. Tot el personal és molt atent, et donen facilitats amb els horaris i tenen molt bons preus. Em falta provar la nutricionista que no descarto anar-hi ben aviat. 100% recomanable
24 diciembre 2022 6:15
Empecé entrenando con Marc que es un profesional increíble, las rutinas son personalizadas y muy amenas. Ahora también entreno con Edu, que es un encanto y también muy profesional. Ainhoa es la fisioterapeuta cada sesión con ella es tener una espada nueva! Me encanta hacer deporte con ellos!
11 noviembre 2022 4:26
Després d'estar molt de temps buscant un entrenador personal a causa dels meus problemes d'esquena i d'espatlla, finalment vaig decidir-me per Salut Activa. Ara fa uns mesos que entreno amb el Marc i sens dubte va ser una gran decisió. És un excel.lent i honest professional. Sempre està pendent d'adaptar els exercicis a les meves necessitats. N'estic molt contenta.

Escribe una reseña



Calificación general: