17 septiembre 2022 3:41
Sempre he dit que la figura d'un abvocat es molt important per la seguratat de varis temes que ens trovem a la vida cotidiana
En Salvador, persona molt resulutiva, atent, i que et dona molta confiance explicant les coses molt be trobant solucions amb tot moment
Val a dir que la seva feina ha estat exelent

Per cert agraeixo la paciencia que ha tingut
13 julio 2022 2:15
En Salvador, es un advocat amb gran capacitat d 'escolta, està al dia de tots els canvis legislatius, t'assessora i t'acompanya donant-te les diverses opcions perquè poguis triiar el que més encaixa en tu. Molt bon opció per temes mercantils, contractes entre clients i proveïdors, serveis per autònoms i patents i protecció intelectual.
29 enero 2022 14:55
Es una gran abogado y profesional, y lo recomiendo. Ha estado cada momento en todo el porceso en mi caso. Estoy muy contento
Gracias Salvador Duran
29 enero 2022 6:02
Gran professional que sempre ha demostrat un gran coneixement del seu ofici per arribar a solucions satisfactòries. Empàtic, honest, responsable i resolutiu.
04 enero 2022 10:29
Excelente abogado de derecho mercantil, que ha ayudado a mi empresa a negociar acuerdos clave para su desarrollo. Tan profesional como discreto, sabe ponerse en la piel del empresario, generando alternativas y analizando los riesgos, siendo decisivo al construir la mejor decisión.
13 diciembre 2021 2:43
Excel·lent professional. En Salvador ens ha portat un cas personal de l'àmbit immobiliari i estem molt contents de com ens ha assessorat i acompanyat en tot el procés, de la professionalitat, expertesa i dil•ligència demostrades i del resultat. Si tornem a necessitar assessorament legal de qualsevol tipus, el contactarem sense cap dubte.
09 noviembre 2021 3:29
En Salvador Duran es un excel·lent professional, preparat per la defensa dels interessos tant del particular com de l'empresa en qualsevol àmbit legal.

Treballo habitualment amb ell, a nivell contractual empresarial i el seu assessorament es sempre amb seguretat la única directriu a seguir pels nostres interessos.

Molt recomanable
31 octubre 2021 11:37
Les lleis solen ser fredes i justes o injustes depenent de com es miri, però mirar les situacións, les emocións i l'humanitat en cada cas no es facil.gracies Salvador per entendre i recolzar en totes les situacións.
04 octubre 2021 14:40
Excel·lent professional. En Salvador és lluitador, és molt honest amb el cas i les expectatives, i molt bon professional, no deixa res per lligar i el important t'escolta i n'extreu el important per aconseguir el resultat. Vaig picar a la seva porta amb un cas molt difícil laboral contra una gran empresa i tot i que era un terreny desconegut per ell hem sigut capaços de guanyar-ho contra tot pronòstic. Gran futur en litígis laborals. Bravo Salvador
01 octubre 2021 20:23
Per mi en Salvador és una persona de confiança, meva i del meu pare! Hem lluitat plegats dues batalles bastant complicades, però amb dos resultats molt satisfactoris! Bon professional, empàtic i molt bona persona. Gràcies Salvador!

Escribe una reseña



Calificación general: