24 enero 2024 3:01
Vull fer públic el meu agraïment pel tracte rebut en aquest centre, per part de diferents especialistes com podologia, ginecologia.i molt especialment per l'atenció sempre amable, resolutiva, eficient i professional amb què m'han atès les 4 recepcionistes que formen part de l'equip, i que se'ns dubte fan una tasca immillorable. Una atenció personal excel.lent.
16 enero 2024 15:03
Me gastado 1.000€ en tratamientos un monton de medicamentos que no han servido para nada y encima medicamentos que no son ni para el problema que tengo nada profesionales no lo recomiendo para nada. I pongo una estrella pero se merecen 0.
02 noviembre 2023 20:08
Soc pacient del centre Sanna de fa 3 anys i volia agrair el tracte humà i professional dels doctors, però també en especial de totes les noies que he anat trobant a recepció: sempre atenent amb un somriure i un tracte humà excel·lent. Volia agrair la vostra feïna cara al públic que, amb els temps que corren, no és gens fàcil i vosaltres sempre amb un tracte de 10! Moltes gràcies!
18 septiembre 2023 5:35
L'atenció telefònica deixa MOLT a desitjar, he quedat amb la sensació que no em volien atendre. En fi, em visitaré a un altre lloc.
09 julio 2023 4:02
Centre amb molt bons metges i professionals de la salut. Pots trobar un munt d’especialitats i serveis en un sol centre.
09 abril 2023 14:52
Del centre de Salut estic molt satisfeta. Del centre de revisions pel carnet de conduir gens. Mala qualitat de les proves i el metge que fa la revisió. Vaig pagar un tràmit no una renovació que crec que hauria de ser més acurada.
27 agosto 2022 10:48
Hola, pedi una cita para mi hijo y me dijo que no hay ninguna cita dentro de 3 semana y me colgo el telefono sin preguntar nada sin intententar solucionar nada, la seńora que me contesto al telefono parecia molesta y muy aburida, lo siento pero si pago un seguro (barato no es) necesito que por lo menos nos trate con educacion pero se ve qué ahí falta, hasta nunca sanna.

Escribe una reseña



Calificación general: