28 septiembre 2023 8:08
Este es un lugar que puedes encontrar si subes un poco más desde el Observatorio de San Miguel.
El área circundante está hecha de tierra y piedras rojas, lo cual es impresionante.
Escuché que había algún tipo de meditación grupal en los remansos, pero daba un poco de miedo. Era en un círculo.
De todos modos, bonita
05 septiembre 2023 4:49
Diario de un curioso. Lunes 8 de mayo de 2023,9h 57'.
Ermita que encontramos en el ascenso del Monasterio de Montserrat a Sant Jerini. Adosado en una de sus paredes encontramos un epígrafe en el que podemos leer:
"GLORIOS ARCANGEL SAN MIQUEL, PATRO DAQUESTA MUNTANYA SAGRADA, DEFENSEU LA DE LES POTENCIES AD VERSES ALLUNYEU-NE EL PECAT, SALVEU-LA DE TOTA ME NA DE DESGRACIES, LES QUE DESTRUEIXEN L'OBRA DE DEUI LA DELS HOMES PER MEDIACIO DE SANTA MARIA. MARE DE DEUI SEMPRE VERGE, ELEVEU. COM UN ENCENS ALA PRESENCIA DEL SENYOR LES ORACIONS DELS SEUS MONJOS SACERDOTS ESCOLANS I PELEGRINS. PRESENTEU TAMBE A L'ALTAR DE LA MAJESTAT DIVINA LOFRENA DE LLURS VIRTUTS, CONVERTIDES EN LLOANÇA ANGELICA JUNTAMENT AMB LA FORMOSOR DE LA MUNTANYA ON ARBRES ROQUES PLANTES FLORS. CEL IBOIRA FORMEN UN GRANDIOS CONCERT DE LLUM I DE VIDA QUE PROCIA MA LA GLORIA DE DEU PER NOSTRE SENYOR JESUCRIST. AMEN. "
01 abril 2022 21:17
Bonita ermita, pequeña pero bien cuidada. Un sitio ideal donde poder hacer un descanso y pensar hacia donde ir ya que desde aquí tienes varias rutas posibles!
15 mayo 2021 9:57
Bonica ermita aprop de la Creu de Sant Miquel. Lloc tranquil per passar-hi una estona. L'ermita está tancada al públic.
08 julio 2020 21:58
No pudimos entrar. Es una ermita sencilla. Un descanso en ina ruta empinada tanto si vienes del Monasterio como si vienes de Collbató
03 octubre 2018 9:20
Jolie petite église qui sert de pose pour reprendre son souffle sur le chemin entre la monastère de Montserrat et l'ermitage de sant Onotre
08 septiembre 2018 15:58
Senzilla caminada des del Monestir, en aquest indret es diu que fins i tot els romans van edificar un temple dedicat a la deesa Venus.
07 febrero 2018 3:50
Una senzilla capella dedicada a l'arcàngel. Poder més bonic el camí que la capella en si. Val la pena si tens prou temps.
16 junio 2017 12:50
Un camí fàcil a realitzar tot tranquil per contemplar entre altres monuments el de Pau Casals i les vistes i flora del seu voltant fins arriba al'ermita de Sant Miquel

Escribe una reseña



Calificación general: