26 abril 2023 13:48
Instal.lacions molt ben cuidades.
Escola ben situada.
Pista de bàsquet correcta.
25 abril 2023 7:54
Trobo que és una de les millors escoles de Sabadell, ja hi vam portar els nostres fills, i ara hi va el nostre net. A més té l'avantatge que fan el cicle complet des de P3, fins a final del batxillerat
06 enero 2023 15:27
La meva germana i jo vam estudiar a St. Nicolau i ara el meu fill estudia aquí també, ho teníem claríssim.
Una escola catalana amb uns valors i un nivell acadèmic demostrat al llarg dels anys. Els alumnes arriben a la universitat molt preparats. Un 10!
27 abril 2022 16:44
Bon club de basket. Hem tornat a jugar enfront del Lau. Si fossin de Sabadell, ja tindrien escola i equip. Merci per tot
26 agosto 2021 13:19
Molt contenta amb tot l'equip del St. Nicolau!
El meu fill va començar la Eso, provinent d'una altre escola i desde el primer dia, s'ha sentit molt bén acollit!
A fet molt bons amics i està molt satisfet d'estar a aquesta Escola.
L'educació es excelent
21 mayo 2021 22:42
Mis hijos van felices, el proyecto educativo y humano es excelente, el personal de primer nivel y la atención a los peques inmejorable
16 abril 2021 22:25
Mi hijo entrara al bachillerato 2021 me parece una buena escuela Soy Peruano y bien llegue a la escuela recibí un trato cordial y son muy amables sus instalaciones de primera gracias por la oportunidad
25 marzo 2021 22:28
Una escuela de excelente nivel tanto educativo como a nivel de profesional. Como familia estamos muy contentos, mis hijos están contenidos desde todos los aspectos, siempre acompañados y ayudando a los niños.
24 marzo 2021 22:48
Esta mañana he tenido un corta conversación con una integrante del colegio. En resumen, las personas que no tengan dinero y sean catalanes de pura cepa, es decir, que no se note ni en el apellido que son de fuera, pués que se se abstengan de preguntar ni siquiera de informarse, que no se van a levantar del sillón para contestar.
Es lamentable que a día de hoy haya este tipo de escisiones sociales, en este caso racismo social y discriminatorio. El precio ya es disuasorio, 300 a ¡l mes, y si no eres catalán abstente por favor. Lamentable
10 marzo 2021 1:47
Portem les nostres dues filles al Sant Nicolau i la veritat és que tant elles com nosaltres estem encantats.
La dedicació tant del professorat com del personal administratiu és total i això es nota en el dia a dia.
Menció especial al departament de psico-pedagogia propi de l'escola que ajuda a detectar qualsevol ajuda puntual o permanent que necessitin els alumnes.
09 mayo 2020 22:34
La millor escola que hagués pogut imaginar! Uns professors molt professionals, amb moltes ganes d'ensenyar i motivació! Un gran pla educatiu. Molt recomanable!
13 julio 2018 18:40
Magnífic menú amb plats molt elaborats i gran varietat, excel lent servei i immillorable tracte (tot exquisit)
12 enero 2018 9:17
Jo sóc exalumna de l'escola i puc estar molt orgullosa del tracte que he rebut per part dels professors, dels valors i la educació que m'han inculcat. He sortit molt preparada per a després poder estudiar una carrera. He llegit les opinions negatives que en aquest post s'han escrit i estic en total desacord amb tot.
07 enero 2018 22:13
Me gustaría compartir mi experiencia acerca de la escola bressol Sant nicolau. Después de mucho buscar opiniones y comentarios acerca de varias guarderías para llevar a mi hijo nos decidimos por Sant nicolau y estamos encantados con la decisión tomada. Las profesoras están volcadas en el trato y educación de los niños, nunca hemos tenido ni un solo problema, al contrario, han sido todo facilidades. Mi hijo adora a su profesora y nosotros también. La recomendamos 100%.
24 diciembre 2017 12:20
Les meves filles, ara ex-alumnes de l'escola, van estar-hi molts anys. Sempre he estat molt contenta de l'escola. En les reunions periòdiques amb els tutors sempre m'han atès molt bé i han demostrat preocupació i compromís amb el rendiment de les meves filles. L'he recomanat a coneguts i a amics i també n'han quedat molt contents i satisfets. És una escola que sempre recomanaré!
21 diciembre 2017 9:06
Jo he portat als meus dos nens a la escola bressol el tren de Sant Nicolau i he acabat super contenta. Les professores son fantàstiques i de tota confiança el que m'ha servit per poder anar tranquil.la cada dia a treballar. Tenen una gran empatia amb els nens i fan un mun d'activitats que han fet que els meus fills vagin cada dia contents a la escola. Sens dubte ho recomano.
15 julio 2017 17:20
Sant Nicolau és una bona escola. És laica, cosa que és difícil de trobar en les concertades. És una agrupació de pares, fet que vol dir que el pares en són partícips, i en certa manera copropietaris (per això els diners inicials, que no és matricula, sinó una ajuda a mantenir aquest autogovern), i hi ha mecanismes per participar i influir en el rumb de l'escola. Qui es queixa fora sense fer-ho dins primer es perquè no te integritat.

El meu fill fa P3 i de moment estem encantats amb el professorat, que és encantador i molt professional. Treballen amb projectes, fan sortides molt originals, es cuiden de que hi hagi relació molt sovint entre nens de diferents cursos, doncs els petits tenen padrins entre el grans, i això ajuda a la seva integració i a tenir un bon exemple. I els professionals especialistes són molt bons. I tot l'equip de suport, conserges, administratius, etc, són encantadors i ajuden en tot el que faci falta. En fi del nivell educatiu i del tracte ni mitja queixa.

Potser es cert que no hi ha gaire alumnes d’altres ètnies, però jo crec que és més per un motiu econòmic, doncs al ser concertada te el seu cost, i sovint les families immigrans no són les que s'ho poden permetre. També crec que és per un motiu geogràfic, doncs l’escola és al centre, i com que els mètodes d’inscripció públics premien la proximitat de l’alumnat, i al centre no es que hi hagi gaire immigració. Però dubto moltíssim que se’n hagi exclòs algú per aquests motius.

És cara? Si, com tota concertada, però com a mínim està tot inclos, i no et venen amb derrames extres com fan altres escoles sense dir-ho de calefacció, excursions, materials, etc.
10 julio 2017 9:06
Per mi és una gran escola. Escola laica, catalana, amb més de 60 anys d'historia.
La titularitat és dels pares i mares i per això es fa una aportació el primer any que s'entra a l'escola. Per tal de que entre tots poguem pagar tot el que es necessita per l'escola. I no com a matricula com ha comentat algú.
És cert que la cuota mensual és més elevada que en altres escoles però crec que és important mirar el que inclou aquesta cuota. No totes les escoles pagen el mateix però tampoc inclouen el mateix.
L'escola compta amb professionals amb molta bocació i amb moltes ganes d'ajudar. Sempre disposats a resoldre dubtes i neguits.
El meu fill i va i li agrada moltissim. I va molt content i amb moltes ganes.
Sobre el comentari que he llegit de que és impossible aparcar-hi cal dir que es tracta d'una escola al vell mig del centre de Sabadell i que per tant com en qualsevol escola que està en el centre de qualsevol ciutat sempre és dificil aparcar-hi però no crec que sigui un motiu de pes per descartar una escola. Hi ha alternatives com ara transport public de tot tipus o anar-hi caminant, o bé aparcar a la zona blava o llogar una plaça de parquing, per exemple. No crec que sigui més dificil aparcar que en la resta d'escoles del centre de la ciutat.
Sincerament jo estic encantada amb la decisió que vaig pendre de portar el meu fill aquí i sens dubte que ho tornaria a fer. Jo no he tingut cap problema. Per mi 100% recomanable.
03 julio 2017 2:15
La meva experiència amb l'escola no pot ser més satisfactòria.
No només a nivell acadèmic, sinó en el tracte del professorat i personal no docent, tant amb els alumnes com amb les families.
Valors com el respecte i la companyonia es fomenten i es traslladen a l'alumnat.
Finalment, no hi ha res més objectiu que els resultats acadèmics, aquests parlen per si sols.
15 junio 2017 23:28
El meu net va a aquesta escola i la meva opinió de l' escola és molt satisfactoria, tenen un professorat molt qualificat i vocavional. Tot el personal és molt maco, es nota que els agrada molt la seva feina, són fantastics.
Molt agraïda!
31 mayo 2017 6:27
Soc pare d'un nen que va a l'escola i per tant se molt be del que parlo. He llegit molta tonteria entre les 5 estrelletes dels al.lucinats que estant encantats de si mateixos i els desencantats d'una estrella. Us donaré dades que son irrefutables:
1. A primer d'ESO hi ha 32 nens a les dues línies. Son +6 nens en comparació amb cursos anteriors. Segons el meu fill hi ha massa nens i a classe es senten agobiats. Manca també professorat, per tant la qualitat es més aviat baixa (massa nens per cada professor). Que si ho fan per tindre més ingresos en quotes? Potser, però no ho puc afirmar. En les reunions de pares tots tenen por de parlar i preguntar: son reunions 'd'encantats' on només es va per sentir i no discrepar.
2. No es veritat que els pares siguin propietaris de l'escola. Ho son uns quants que decideixen i maneguen mentre que els altres mirem des de la barrera (si podem). La forma de financiar-se l'escola es per mitjà de LA MATRICULA (així l'anomenen) que es paga només entra el nen a l'escola. Encara que es una escola concertada i per tant entra en el sorteig que convoca la Generalitat per otorgar les places, quan la família despistada tracta de inscriure al nen es troba que o paga o no entra. Es una "amenaça" tonta que no poden fer però com ningú es nega - per ignorància, per no semblar beneit, per protegir als fills - doncs els hi surt bé. Si no pagues de fet - val més anar assabentat - no poden fer res i a més t'han d'acceptar igual. Ho dic per aquells que no tenen por de res.
Un cop la família està dintre queda inscrita en la Fundació que gestiona molts diners sense aparent ànim de lucre. No obstant van estar capaços de comprar la guarderia El Trenet al mateix carrer, tot i que no tenen ànim de lucre. Et pots esborrar de la Fundació? Doncs si, cap problema. Només cal demanar-ho i no et posen pegues. Però sempre es fa quan el nen ja es gran.no ho feu quan va a Primària!
Cada any es crida als membres de la Fundació a reunions per discutir els comptes. Quan els nens ja son grans i estan a punt de marxar es quan els pares comencen a aixecar la veu i preguntar per tal o qual partida. Alguns s'atreveixen a enfardar-se. Ja dic, quan els nens son petits i encara els hi queda un bon recorregut a dins de l'escola més val callar escoltis el que escoltis.
3. Tant la meva dona com jo som persones a preparació científica i sabem que l'escola no prepara be per fer carreres técniques. Es una escola de "lletres". El nostre fill ha hagut de complementar els estudis amb clases particulars no perque treies notes dolentes, sino perque tenia unes mancances que a la Universitat li farien patir.
4. Es cert que a l'escola no hi ha nens que reflecteixen la diversitat cultural i étnica de la Catalunya actual. No hi ha cap negre, ni àrab, ni gitano, ni indi. Es el que més sobta. Només hi ha nens adoptats i entre ells, com a molt, alguna nena d'origen xinés.

En resum: es una escola normal, fluixa en ciències i molt lluny d'altres escoles de Catalunya. Sense anar més lluny a prop es troba La Vall, en la posició 48 del ranking d'escoles d'Espanya. Però es clar, es del Opus Dei.aquest es un mon imperfecte!
11 mayo 2017 16:59
Escola laica, catalana, de llarga tradició i vocació integradora. La titularitat és dels pares: és un projecte en el qual tots plegats (educadors, famílies, nens i nenes) fem escola. Hi porto dues filles i n'estic molt contenta.
09 mayo 2017 10:00
Después de buscar entre varias escuelas, nos decantamos sin dudarlo por el Sant Nicolau. Nos gustó su filosofía, su equipo docente y sus instalaciones. A fecha de hoy estamos encantados. Nuestro hijo disfruta yendo a la escuela y al final, eso es lo primordial.
30 abril 2017 4:41
El nostre fill va molt content a l'escola, te molts amics i de moment no hem tingut mai cap problema. Nosaltres estem molt contents amb l'eleccio que varem fer.
100% recomanable.
12 abril 2017 20:30
Hivaig anar jo de petita, hi han anat els meus germans, i ara hi porto la meva filla. Escola catalana, laica i amb molt de renom. Ensenyament és dels millors que hi ha actualment juntament amb el consell i el professorat que sempre estan disposats a akudarte i escoltarte.
11 abril 2017 10:13
Molt bones instal·lacions i un equip de professors genial. Són molt innovadors i l'escola es gestiona pels mateixos pares. Molt recomanable!
01 abril 2017 0:25
Mis dos hijos han realizado el Bachillerato en esta Escuela y mi opinión en general es buena. El objetivo final es que tengan una buena preparación y me consta que es así. El único problema que veo es que no te van a regalar nada, sino has realizado bien tu trabajo. En la vida suele ocurrir lo mismo, no? Alguien conoce una escuela que no tenga algún comentario negativo? No existe.
20 marzo 2017 4:41
Jo hi he anat i els meus germans, i segur que es on portare els meus fills.
Nose perque ara la gent fa tanta propaganda negativa.
Surts molt ben preparat, a la selectivitat no suspen ningu o casi ningu.
Professorat molt qualificat, que t'ajuda tan en temes escolars com extraescolars.
Un 10 en tot

Escribe una reseña



Calificación general: