17 agosto 2022 10:37
We had no idea how to get into the church - it was locked when we arrived. We are still not sure how to book a tour there, even though we found the schedule posted there (see pictures). We were really sad we couldn't visit.
09 octubre 2021 17:30
Experiència molt enriquidora i recomanable, tant per la singularitat de la mateixa com per la guia: d' una saviesa i atenció fora de la normalitat: excepcional.
Cal tenir en compte que es por aparcar molt aprop de l'esglèsia, ho escric perquè nosaltres vem aparcar a baix del poble, i per arribar a Sant Víctor, déu n'hi do la pujada que vem tenir que fer.
Un referent de l'art contemporani.
11 agosto 2021 7:25
Les pintures de Santi Moix són un esclat de color i d'alegria. Molt bé la visita guiada per entendre tots els detalls. La visita dura una hora i et passarà volant.
07 agosto 2021 23:59
Supongo que tiene mérito haber consolidado la iglesia y haber obtenido toooodos los permisos para decorarla. A mi personalmente me ha dejado frío.
05 agosto 2021 12:14
Visita imprescindible a la zona. No convé explicar gaires coses per no fer un spoiler. S'ha de veure.
10 noviembre 2019 2:24
Aquesta església està decorada amb unes pintures a les parets i sostres que són úniques em la seva espècia. Les va pintar fa 4 anys Santi Moix, pintor català establert a Nova York.
02 octubre 2019 12:11
I believe that the church is abandoned because I could not enter it and because it was in bad shape. It was an old church. But nonetheless it was a nice site to look at during my lovely stay at this small town on the mountain side.
19 agosto 2019 10:05
Església del poble de Saurí completament pintada al fresc pel pintor Santi Moix. Art contemporani dins l'esglesia. Pintures precioses. Espectacular. Elements de la natura, colors i llum del Pallars. Hi ha horaris de visita i visites guiades molt interessants. No us perdeu la visita si sou al Pallars, consulteu amb antelació els dies i horaris de visita.

Escribe una reseña



Calificación general: