27 octubre 2023 0:34
Vam fer parada amb el grup de les motos. Vam poder visitar l' església per dins per només 2€ i, també, vam poder gaudir d' un guia i un vídeo sobre la comarca. Recomanat!
12 octubre 2023 14:11
Molt interessant. Ens van atendre molt bé per resumir-nos la història del lloc i de la zona.
12 octubre 2023 1:51
Restos del Monasterio que au que no tenga tejado está bien conservado. Muy bien las explicacions del guia
01 octubre 2023 22:41
No varem tenir molt temps, i ho varem veure per l'exterior, segur que la visita es intefesant. Hi tornarem amb temps.
24 agosto 2023 15:17
La professionalitat sempre és garantia de qualitat.molt bones explicacions de l'historia del monestir i de les rodalies, amb romànic, dòlmens i molt mes.gràcies Jordi
11 agosto 2023 0:42
Un soberbio descubrimiento de este monasterio que desconocía, que demuestra la riqueza del patrimonio histórico de los Pirineos.
Fue una agradable sorpresa.
13 junio 2023 22:18
Monasterio medieval de estilo románico del siglo XII-XIII que se halla en las afueras de Gualter y muy cerca de Ponts Lleida) a orillas del río Segre.
Solo quedan ruinas de la iglesia y parte del claustro que se pueden visitar.
Se está haciendo un gran esfuerzo de recuperación y puesta en valor.
Merece la pena una visita si estás por la zona.
11 junio 2023 0:40
Santa Maria de Gualter és un monestir de l'art medieval català i estil romànic del segle XII-XIII a l'entrada del poble de Gualter, capital del municipi de la Baronia de Rialb (la Noguera). No el vaig poder visitar per dins, perquè estava fora de l'horari, però sí al claustre que estava obert i accessible, i des de l'entrada ja es pot veure una part interior de l'edifici, destruït per una explosió a la guerra civil perquè hi havia dins un polvorí. Espero un altra vegada, poder visitar-lo. Deixo unes fotografies del que sí que vaig veure.
25 octubre 2022 2:07
Lo bonito de este monasterio es la historia que tiene detrás.
Es interesante verle. Yo no pude verle ya que estaba cerrado.
19 octubre 2022 9:01
Un lugar precioso lleno de historia, con preciosos detalles, en total tranquilidad, en contacto con la naturaleza. Atención increíble amable y educada, nos mostraron todos los detalles del lugar, la maqueta y con una explicación completa de todo lo que puedes conocer en la zona. Muy lindo!
17 octubre 2022 4:19
Santa María de Gualter es un monasterio del arte medieval catalán y está situado en la entrada del pueblo de Gualter, capital del municipio de La Baronía de Rialp,
Parte del monasterio está en ruinas pero se recomienda la visita pues hay un patio de columnas muy bonito.
06 octubre 2022 6:52
Muy amables oficina de turismo nos dieron una explicación de la maqueta que tienen de los municipios y más, nos falto ver el monasterio por fata de tiempo esperamos poder pasar otro dia
03 octubre 2022 12:54
Un lloc molt original per anar i veure una esglèsia en el seu esquelet, a part d'un claustre amb molt d'encant (malgrat no conservar-se íntegrament).

Nosaltres vam fer la visita guiada amb en Jordi i vam quedar encantats, ens va explicar el context històric i molts detalls que ens haguessin passat desapercebuts sense les seves apreciacions.

Val la pena veure aquests i molts d'altres llocs del voltant, encara que siguin desconegudes per la majoria!
30 septiembre 2022 21:23
Beautiful place! There is a tourist information office there, and the gentleman running it spent quite a lot of time with us explaining the history and telling us about the surrounding area. We both wished we had more time and would like to come back and explore more.
19 septiembre 2022 5:56
Visita muy recomendada, cuanto menos es un monasterio curioso por su historia. Arquitectura románica.
Está completamente al descubierto, sin techo, tras sufrir una explosión durante la Guerra Civil. Ha estado/está en periodo de restauración.
Jardín colindante súper bien cuidado y accesible siempre de modo gratuito. Monasterio visitable por las mañanas, aunque desconozco los horarios y días de apertura. Nosotros lo vimos cerrado, pero como podéis ver en las imágenes se puede observar gran parte de su interior gracias a las puertas de rejas.
Si te cae de paso recomiendo la parada.
02 septiembre 2022 2:57
Monestir poc conegut del romànic de transició. En queden les despulles, però val molt la pena, sobretot la visita guiada!
16 julio 2022 15:16
Lugar histórico de muy bonito recorrido, entre parajes naturales, y muy bien conservado. De muy recomendable visita. El hombre que atiende en la zona de taquilla es muy atento y simpático.
14 octubre 2021 13:14
Punt d'informació del Montsec, i seu de l'Ajuntament de la Baronia de Rialb. Paga la pena la visita
13 octubre 2021 13:46
No hay monasterio románico feo. Pero a este le falta alguna piedra, que está por los alrededores. Bonito claustro. Tal vez sería más bonito sin esas banderas inconstitucionales y racistas. Presupuesto del ajuntament en banderas que estaría mejor destinado en poner una reja en el sumidero de la cercana acequia, usada para el baño, en la que algún día acabará trágicamente ahogándose un niño.
07 octubre 2021 11:27
Ruinas muy auténticas y bien explicadas. Lo malo q los carteles de explicación son un poco viejos.
07 octubre 2021 7:32
Monestir romànic molt desconegut prop de Pons. És una joia que hi ha persones que volen que es mantingui i estan treballant per això.
A les seves dependències es fan exposicions temporals (l'última és d'instruments de música de tot el món-només un tast- però que sorprèn per la riquesa que hi ha).
Fan una visita guiada molt interessant de més o menys una hora de dorada
És molt recomanable i fins i tot fer una excursió pels volante. Panta de Rialb i tota la baronia.
03 octubre 2021 16:23
Si haces una caminata de senderismo por Ponts, al lado del rio Segre te ecnontraras con estas ruinas, la parte del monasterio inicialmente esta bastante derruido, pero mantenido su estructura, luego dentro, la parte de los arcos y jardin si esta cuidado, tienen oficina de informacion. Para una visita rapida.
28 septiembre 2021 15:09
Un monestir romànic únic.
Pots fer un passeig cultural amb la família.
Cartells pedagògics ens endinsen en el cor de l'art romànic.
Visita necessària de camí al Pirineu.
Gràcies baronia de Rialb.
30 agosto 2021 2:59
Un lugar muy interesante de visitar. Inesperado. Lástima que sólo se permita acceder con visita guiada los fines de semana. No obstante, se puede observar bastante desde el exterior y no decepciona.

AGRAEIXO la resposta que m'heu donat. Poder em vaig guiar pel que indica el lloc web i que no queda prou clar el que indiqueu. Seria bo que s'ampliés aquestes dades. Annexo retall amb les dades que mostren al web. GRÀCIES
13 agosto 2021 4:41
Conèixer i conservar el patrimoni és responsabilitat de tots. Una acollida fantàstica, un monestir bonic amb un entorn preciós
26 julio 2021 11:37
Tot un conjunt de pedres molt ben col.locades i un tros de claustre meravellós i penso tornar i fer una visita guiada per resoldre totes les situacions que haig d, aclarir
19 julio 2021 4:54
Me encanto encontrar un lugar bien conservado, sus ruinas aguanta el paso de tiempo, gracias por compartir su historia.
22 mayo 2021 1:13
Visita molt interessant. Les explicacions del Jaume a la visita guiada són molt complertes i s'entenen molt bé. Implica al grup, i si aneu amb nens, adapta les explicacions perquè no perdin l'interès.
09 marzo 2021 23:54
Aquet és un monestir del segle XII benedictí que depenia del monestir de Ripoll els comtes d'Urgell foren els seus benefactora.al any 1593 l'església pasa a ser parroquial del poble el monestir queda abandonat en aquesta època. Mes tard en el temps al final del 1939 aquí hi havia un polvorí que va explorar i va destruir pràcticament tota l'església. Ara fa uns anys es van iniciar recuperacions del espai amb diners.de Europa Generalitat i particulars el espai encara està molt malmès però se està fent un treball molt importan de recuperacio
16 febrero 2021 0:22
Santa Maria de Gualter és un monestir de l'Art Medieval català i està situat a l'entrada de la vila de Gualter, capital del municipi de la Baronia de Rialb (la Noguera). És un Bé Cultural d'Interès Nacional i Bé d'Interès Cultural.
10 enero 2021 10:02
Bonic indret, amb informació al abast del visitant. També podeu recórrer a preguntar dins a la oficina turística, molt amables per cert.

Escribe una reseña



Calificación general: