23 diciembre 2021 8:16
No hay nada más q algún resto de edificación. Tiene su valor histórico. Pero no merece la pena su visita.
17 octubre 2021 6:18
Queda solo un poco de un muro, eso sí unas vistas.
Hay un camino marcado con amarillo para llegar
27 marzo 2021 1:17
És un lloc històric en runes i de difícil accés. No per la dificultat del terreny però si per la brutícia del sota bosc, esbarzers i arbres caiguts.
Històricament era un punt estratègic de visibilitat entre la vall del Tenes, els cingles i la plana de l'Ametlla. Imposible reconèixer el tamany ho format de la possible ermita que estigués, sense cap conservació, no com les ermites dels voltants de Sant Bertomeu, Sant Genís, Sant Miquel.
23 marzo 2021 1:47
Capella de Santa Maria de la Creu, fou una capella romànica del terme municipal de Bigues i Riells, al Vallès Oriental, en l'àmbit del poble de Bigues i a prop del terme amb l'Ametlla del Vallès.
Es troba al cim del Serrat de Santa Creu, data del Segle XII, actualment en ruïnes pràcticament només se'n conserva el fragment d'una paret.
Situada en un lloc únic, al cim de la muntanya de l'Serrat de Santa Creu, amb unes vistes fantàstiques de l'valls, actualment sense indicacions ni accessos per pujar a peu.
Seria molt interessant per al poble que s'adequaran accessos indicats, per poder donar un passeig i gaudir de les vistes tan espectaculars de tota la comarca.

Escribe una reseña



Calificación general: