30 octubre 2023 8:13
El lugar es espectacular! Vistas impresionantes. Del restaurante no puedo decir nada porque no pudimos sentarnos. No nos dejaron entrar con nuestra perra, pero tampoco nos dejaron quedarnos en la terraza. Una pena, como no se puede dejar el perro solo por la nueva ley de animales, y tampoco es lo que queríamos, tuvimos que dar la vuelta y volver. Creo que deberian reveer su política de admisión, ya que al ser una excursión a la montaña, no es descabellado pensar en llevar a nuestra mascota, que es muy educada y súper limpia. Sin embargo, si es posible entrar con bicicletas, es un lugar fantástico para los ciclistas, pero les aseguro que luego de esa subida ni las bicicletas ni los ciclistas brillaban por su limpieza, algo absolutamente normal. Por eso me chocó que en un lugar tan rústico no permitan el acceso a mascotas.
20 octubre 2023 14:08
Realmente deplorable que nos prohibieran el ingreso al interior del bar/restaurant con un perro. Pero aún no satisfechos tampoco nos dejaron quedarnos en la terraza con el perro, qué es más tranquilo que Lassie además. Eso, si, uno podía estacionar las bicicletas sucias -lógicamente- después del largo trayecto tanto adentro como en la terraza. Una pena que en un lugar tan acorde a la naturaleza los propietarios no tengan la menor empatía por los animales. Sin duda habla de ellos. Me quedo con las estupendas vistas hacia el exterior.
03 junio 2023 5:45
Las vistas impresionantes, la iglesia también, el santuario precioso por dentro, ves la biblioteca y demás habitaciones. El bar bien ambientado y en verano agradable tomarte algo.
19 abril 2023 19:30
Qué vistas, lugar mágico que te permite ver media Catalunya.ves Olot, Roses, tot el Pla de l'Estany e incluso el Puigmal. El lugar es por un carretera de curvas bastante larga, pero vale la pena. Además, se come muy bien, es un restaurante llevado por un matrimonio mayor muy agradables. Comida casera buenísima. 100% recomendable
18 abril 2023 22:39
Un lugar de vistas precioso. La comida espectacular los caracoles y el cordero.
El servicio muy amable. Para llegar al restaurante el camino hay bastantes curvas pero despacio se sube bien
17 abril 2023 20:29
Las vistas más bellas de la Garrotxa, el bar atendido por sus dueños, el servicio un 10! Recomieendo la experiencia, es inolvidable.
03 abril 2023 22:21
L'excursió i preciosa caminata al cap de munt de la patrona de l'Empordà, la Marea de Déu del Mont no decepciona gens. Rodejat de natura, pau i tranquil·litat cada nano-segon del trajecte. De la vista des de dalt de tot no puc dir res, m'he quedat sense paraules. Veig fins la mare Mar?
21 marzo 2023 23:28
Nous n'avons pas pû visiter le sanctuaire et le restaurant qui étaient fermés. Mais le point de vue est extraordinaire. La route très étroite pour y accéder est en bon état, aucun problème en voiture si on roule prudemment.
08 febrero 2023 0:23
Unes vistes espectaculars i molt bona experiència al restaurant, hem menjat molt bé, cuina casolana i de proximitat. Molt bona relació qualitat preu. Excel·lent.
05 febrero 2023 5:42
Un lloc fantàstic per les seves vistes panoràmiques, pel que fa a l'hostatgeria és molt bona, impecable en netedat, el tracte molt amable i la cuina molt bona. Hi he dormit una nit i he estat molt bé. Gracies Àngel, pel teu bon tracte.
13 enero 2023 19:05
Espectacular. Les vistes són impagables. Impossible marxar sense prendre quelcom a la terrassa.
10 noviembre 2022 2:27
Sitio emblemático para desconectar y conectar con uno mismo

La comida del restaurante, con vistas impresionantes, totalmente recomendable calidad precio. Arroz con setas y botifarra brutaaaal
23 octubre 2022 21:35
Un paraje único para descansar y gozar de la montaña
Servicio espectacular y comida exquisita y abundante
Un 11 sobre 10
19 octubre 2022 1:00
Espectacular, acogedor, todo excelente comida limpieza y trato repetiremos sin duda de verdad recomiendo la experiencia gracias por todo
12 octubre 2022 20:09
Hemos pasado una estancia perfecta. Limpieza y comida y bebida y atención maravillosa. El café increible. Las habitaciones limpias y perfectas. La ubicación inmejorable. El trato por parte de todo el personal de 10. Nos hemos sentido en casa pero tocando el cielo. Inmejorable no os lo penséis tocáis el cielo. Muchísimas gracias
11 octubre 2022 12:25
Lugar muy bonito, comida aceptable. Lo mejor es la camarera que fue muy atenta y simpática. Volveremos por las vistas y el trato.
14 septiembre 2022 15:45
Vistas increibles. Hay un hotel restaurante que tiene muy buena pinta. La carta del restaurante muy bien y bien de precio.
09 agosto 2022 3:47
Molt bones vistes des de Roses fins a Olot en un dia clar. Però vaig pujar en bici amb ganes de prendre algo al bar i estava tancat.
24 julio 2022 20:29
És un indret màgic. La carretera és força dolenta i marejadora. Uns 40 minuts de revolts. Un cop a dalt val la pena l'esforç. Vistes del Pirineu, Garrotxa, Montseny i el mar. Una de les millors vistes de Catalunya. Al restaurant s'hi menja molt bé!
13 junio 2022 14:21
Abans de pujar-hi, pregunteu si ho tenen obert. Actualment tanquen dilluns i dimarts. Tot. Santuari, visita a l'estança de M. Cinto, restaurant.
04 diciembre 2021 4:03
Un lugar increíble donde Mossen Cinto Verdaguer hizo una larga estada para componer su poema “Canigo”. No apto para personas con vértigo. La carretera es un poco complicada para llegar hasta el santuario, paciencia y calma durante el recorrido.
21 octubre 2021 11:31
Vistes espectaculars, bon menjar, bon servei i un bon café a la terrassa o al seu saló. Molt i molt bé.
19 septiembre 2021 12:45
Great climb, really a challenge for people doing road cycling. Average gradient of 5% with even segments being 12%! The view is very well worth the effort.
16 septiembre 2021 8:58
"Lo Canigó és una magnòlia inmensa a que en un rebrot del Pirineu se bada;per abelles té fades que la volten, per papallones los cisnes i les àligues. (. /.) " (Poema "Canigó", d'en Mossén Jacint Verdaguer, començat a ser escrit l'any 1886.).
M'agradaria escriure aquesta ressenya, per recordar que en Mossen Cinto Verdaguer, va estar uns llargs dies al Santuari de la Mare de Déu del Mont.
Santuari, de l'Alt Empordà, i la seva Mare de Déu, és considerada La Patrona de l'Empordá.
És un "BÉ INTEGRANT del PATRIMONI ARQUITECTÓNIC de Catalunya.
Aquesta "maredeDéu", era venerada, segons estudiosos i historiadors, des de 1222, d'un Santuari previa l'actual, quan els documents es refereixen al culte dintre del Monestir de Sant Llorenç del Mont.
L'Esglèsia, d'estil romànic, et "convida"a escoltar "el silenci", dela paratges que l'envolten.
Darrera de l'esglèsia, hi ha una Hostetgeria, on podem estar-hi un o els dies que necessitem.
Quan començava, a "despedir-me "del "Lloc Sant", vaig entendre el perqué, Mossé Cinto Verdaguer, triés "aquest lloc i el Santuari.per tornar-hi.com penso fer, qui us escriu i com desitjo, que qui em llegueixi, pogui conèixer "aquest Paradís".
~Agost 2021~.
17 agosto 2021 3:40
Santuari situat a l'Alta Garrotxa, tot i que avui forma part del municipi d'Albanyà (l'Alt Empordà). Ofereix unes vistes espectaculars gràcies al fet que la muntanya on està situat domina tota la plana de l'Empordà, cosa que el converteix en un mirador excepcional de tota l'Alta Garrotxa i del vessant sud del Pirineu, des del Puigmal fins al Canigó. L'estiu del 1884 el poeta Jacint Verdaguer hi va fer una llarga estada per poder concloure un dels seus poemes més famosos, el Canigó.
14 agosto 2021 5:44
Se llega al Santuari de la Mare de Deu del Mont por una carretera estrecha y sinuosa, pero el panorama que se contempla una vez llegas, vale la pena. En el Santuari encontramos fácil aparcamiento. Muy recomendable. No se puede omitir la visita a Sant Llorenç de Sous, que se encuentra un poco antes de llegar al Santuari.
08 agosto 2021 5:52
Hostatgeria perfecte! Atenció immillorable amb unes vistes sobre l'Empordà, Garrotxa i Pla de l'Estany impressionants. Les habitacions i menjar valen un 10!
Gràcies per ser-hi!
08 julio 2021 7:21
Excellent qualitat preu, tenint en compte l'entorn privilegiat i a 1000m d'alçada. Fora del cap de setmana es molt més recomanable. Els caps de setmana sol estar ple.
L'arros amb bolets i butifarra, brutal!
Molt bona atenció, ambient molt agradable.
Ofereixen carta (no hi ha menu).
Per repetir!
21 mayo 2021 2:10
Impressionant.veure la plana de Banyoles, BESALU el Rocacorba i l’Empordà verd i groc a les Postreres de març és un plaer com pocs.tot i ser alt la pujada és gradual amb el que el passeig des de el cotxe és agradable i gustos a diferencia d’altres pujades.
08 mayo 2021 13:54
Un lugar espectacular, un oasis de naturaleza. Todo el personal es súper cálido y amable, hacen que la estancia sea muy acogedora. El alojamiento es muy agradable también y la comida casera y muy buena.
12 febrero 2021 8:45
Ens hem allotjat una nit amb mitja pensió i tot ha sigut perfecte. El tracte, el menjar, les vistes, l’habitació. Una experiència inmillorable.

Un lloc bonic, amb caliu i amb història, ja que aquí és on Jacint Verdaguer es va inspirar per escriure El Canigó.
06 febrero 2021 9:38
Mare de Deu del Mont, es un pico en Alta Garotxa 1125m. Se puede subir con bici, moto o coche. Usar el gps, porque señales de tráfico casi no hay. Conducir con mucha precaución porque la carretera es muy estrecha y un poco peligrosa. Las vistas son impresionantes. Hay un santuario, restorant, bar y hotel. Un sitio especial, para visitar. Recomendable.
29 enero 2021 21:30
Unes vistes espectaculars que valen molt la pena. Recomano anar a veure la sortida o la posta de sol. S’hi pot arribar amb cotxe per una carretera asfaltada i força estreta.
19 enero 2021 17:35
Quan arribes a dalt del santuari les vistes són molt maques. Llàstima de la carretera què és una mica dolenta per dir-ho així. Però val la pena puja.a dalt podeu visitar la capella. I a més hi ha servei d'hostatgeria
11 diciembre 2020 0:46
Tot i està molt núvol té unes vistes increïbles, la església molt ben conservada i l'hostal molt acollidor, decoració totalment adient al lloc i un personal agradable
07 diciembre 2020 10:14
Mirador excel·lent de tota la província de Girona. S'hi pot pujar amb cotxe per carretera asfaltada. Amb bici, vigilar a la baixada els primers kilòmetres. Però millor arribar caminant, una excursió fàcil d'uns 3'5kms és venir del coll d'Espinau, allà s'hi arriba amb cotxe.
24 noviembre 2020 12:03
Impresionante, siempre que puedo subo a desconectar de la rutina diaria, soy una persona que ha crecido rodeada de montaña y la necesito siempre en mi vida de dia a día, el lugar transmite paz, armonía y un aire superrrr limpio.vale la pena subir aun que la carretera es un pelin durilla para crios si tienen malestar de auto.
04 octubre 2020 19:36
Pasamos una noche en pareja increíble. Carretera para acceder mala pero vale mucho la pena. Las vistas son espectaculares y dormir y cenar ahí arriba es un auténtico lujo. Además el trato muy bueno. Sin duda muy recomendable.
24 julio 2020 22:27
Espectacular, vale la pena, la carretera es complicada pero vale la pena subir, vistas espectaculares, si os quedáis en el hostal, el trato es escepcional, la comida genial también todo de 10
03 abril 2020 21:34
Un lloc fantastic per gaudir d'unes vistes en 360 graus de gran part de les comarques de la Garrotxa, Gironés, alt i baix Empordà, Pla de l'estany, Prepirineu i Pirineu.
Allà hi trovareu la imatge d'en Jacint Verdaguer, espectacular gaudint eternament d'aquest entorn.
23 marzo 2020 1:33
Fantàstiques vistes 360 graus, s’hi pot arribar en cotxe i tambe fent una bonica pero moderada excursio des de Beuda amb un desnivell considerable pero que val molt la pena ja que de cami es pot visitar el monestir de sous
04 marzo 2020 0:50
Todo bello en España. Lugares soñados y tranquilos para vivir. Amo España lastima que no tengo posibilidad de vivir allí. Pero Dios quiera poder ir por tercera vez. Mi sueño fue conocerte y lo pude hacer. Te guardo en mis fotos, mis recuerdos, mi mente y mi corazón España bella y querida
29 febrero 2020 3:45
Vistas impresionantes de 360 grados, la terraza del restaurante magnífica, la carretera de Beuda al Santuario muy estrecha, ir con precaución, pero compensa por las impresionantes vistas desde el Santuario.
26 enero 2020 23:20
És respira tranquil·litat. Vistes impressionants dels Empordas i Garrotxa. I el tracte exquisit. És menja molt bé. Hi tornaré. Sens dubte!
28 octubre 2019 15:09
Lloc meravellós, Santuari i hostatgeria totalment renovat del 2007, situat a dalt de tot de la Mare de Déu del Mont a 1125m d’alçada. Disposa de 6 habitacions on la tranquilitat és la gran companyia. Hi ha restaurant amb menjar de proximitat. Lloc ideal per a fer-hi excursions.
Un consell, abans de pujar-hi, si és hivern, demaneu si es pot pujar-hi sense cadenes.
31 agosto 2019 11:58
Sitio espectacular! He ido hoy y a valido la pena unas vistas impresionantes y la calma que respiras no tiene precio.
30 agosto 2019 7:15
Vistas espectaculares. Puedes descansar y tomar algo en la terraza. Entorno exclusivo. Ojo, la carretera tiene muchos puntos donde no caben dos coches.muy estrecha y con mala visibilidad.
18 octubre 2018 14:40
Una excursió per moteros desde el Bages o d'altres mol maca.el lloc i el restaurant mol correctes i un preu mitja de uns 25€ recomano l'arròs de muntanya.la carretera de pujada xulisima una mica estreta lo cual aneu amb cuidado.el lloc val la pena anari.
20 diciembre 2017 7:40
Impresionante dicen si pujes a la mare de deu del mont veuras ka meitat del mon.en tiempo claro se ve hasta la silueta de mallorca.increible.
21 junio 2017 0:04
Correcto. Trato agradable. Comedor con vistas expectaculares. Comida bien. Precio algo caro, pero hay que valorar la situación. Vale la pena conocerlo.
02 mayo 2017 13:07
Hacia un año que no volvia a este restaurante. El servicio correcto'pero la comida todo un despropósito fría, mala, recalentada y seca, por decir que agradecí que las raciones fueran mas bien escasas. Espero que vuelvan ha cambiar de dirección
30 abril 2017 22:36
Vistas increíbles, des del mar hasta los Pirineos, hay un bar donde refugiarse si hace frío y poder tomar algo! Opción de quedarse a dormir ️

Escribe una reseña



Calificación general: