17 agosto 2023 2:04
Santuari emblemàtic al cor del Lluçanes. Des de aqui dalt es gaudeix d'unes bones vistes
07 agosto 2023 1:58
Un santuario pará peregrinar, con devoción, al Arca de la alianza hecho carné, en él mediante él espíritu Santo, se iso carne él pan qué bajo del cielo, la palabra y la vara dé Aron, él sumó Sacerdote, Cristo Jesús nuestro Señor, y mediante el arca de la alianza y nuestro Señor intersede por nosotros, día y noche, qué Dios Padre los bendiga, vení a la casa de mí Padre y nuestra madre, que así sea amé.
07 marzo 2023 13:24
Tot passejant pots arribar a aquest magnífic santuari amb unes vistes increíbles, ho pots fer per les escales desde el aparcament que hi ha just davant el restaurant, o per el camí principal, recomano per el lateral de aquest camí, ja que trobareu els misteris escrits. També ho pots pujar amb el cotxe fins el mateix. Amb la meva xicota hem anat a passejar una tarda vespre, hem pogut gaudir de les vistes, el silenci, de cada racó que trobareu tot passejant, podeu pujar fins la creu també. Veure el sol com s'amaga darrera les muntanyes. Un espectacle.
24 septiembre 2021 11:35
Un sitio chulo para ir en bici pero no hay nada más que el bar del santuario, lo demás es un pedrolo
07 julio 2021 19:48
La figura blanca i discreta del santuari de Lurdes és omnipresent des de qualsevol punt del Lluçanès. Situat en un lloc privilegiat, des del seu mirador es divisa tot l’altiplà, de la mateixa manera que des de quasi tot l’altiplà s’albira el santuari. Segurament, no hi ha indret millor per contemplar els canvis que les estacions imposen al paisatge. Es tracta d’una capella edificada el 1881. La féu construir, en acció de gràcies, el reverend Sebastià Obradors, el qual s’havia guarit de greus malalties després d’encomanar-se a la verge apareguda a la població francesa de Lurdes.
Edificat l’any 1881 i ampliat l’any 1958, és un dels monuments més visitats de tots els pradencs. Des de la seva balconada a 741 metres es pot contemplar una de les panoràmiques més boniques de la comarca del Lluçanès. Durant els últims anys, i gràcies a l’esforç desinteressat de molts particulars, ha estat millorat tot el seu entorn. Al seu interior, s’hi venera la Mare de Déu de Lurdes, objecte d’una gran devoció local. A la volta de l’absis hi ha unes pintures murals dels artistes Ramon Noé i Antoni Cortada. Cortada, natural de Prats de Lluçanès, hi és pintat representant un malalt que suplica a la verge.  Lurdes, és la primera capella d’Espanya dedicada a la Mare de Déu de Lurdes.
10 mayo 2021 18:47
Construido en 1881 en honor a la virgen, aparecida en Lourdes de Francia. Excelente vista del Lluçanès.
09 octubre 2018 17:39
Lugar de obligada visita para todo turista creyente o no, pues en mi opinión es un centro de espiritualidad que lleva la esperanza a todos los enfermos, y en mi opinión ¿no estamos enfermos de ánimo todos, en algún momento de la vida? Por otra parte, para los creyentes, la es un lugar de especial encuentro con la Madre de Dios, y nuestra.
04 junio 2017 9:32
Es un lloc panoramic on es pot veure totes les muntanyes. Des del solsones. Bergueda. Cerdanya. Ripolles.osona.bages etccc

Escribe una reseña



Calificación general: