12 abril 2023 6:51
Porteu euros per tal de poder il·luminar l'església. Paga la pena.
He tingut el plaer de fer una xerrada al solet amb mossèn Carles, el rector des de fa molts anys. Gràcies Tornaré aviat
27 diciembre 2022 3:44
Santuari del segle XVIII. Retaule del segle XVII. Lloc verdaguerià (es conserva la cambra del nostre immortal poeta, restaurada) Val la pena fer-hi una visita. El temple és d’estil barroc i l’interior és molt ben decorat. Els bancs de l’església són molt ben fets. La Mare de Déu de la Gleva és patrona de la Plana de Vic (festivitat el 8 de setembre). Segon santuari de Catalunya després de Montserrat.
Fets de la Gleva de 1714. Les Masies de Voltregà.
30 noviembre 2022 11:21
Lugar de culto donde es un combo el santuario junto al rebost de la Gleva fácil de aparcar y acceder, bien indicado. Zona frecuentada por autocares que mejor ir pronto para poder hacer fotos
10 octubre 2022 9:32
Precioso santuario cuya titular La Virgen de la Gleva es la Patrona de la comarca Plana de Vic (Osona). Tiene un gran y precioso retablo como también un buen órgano con el que se ofrecen conciertos, además de acompañar los cantos de lad celebraciones religiosas de domingos y festivos. Bien vale una visita.
23 junio 2022 7:16
Una iglesia preciosa con un altar impresiónante que no te lo imaginas así de bonito desde fuera. La Virgen del altar es La Gleva y la iglesia por dentro es de estilo barroco.
13 marzo 2022 1:17
Església ben cuidada en un entorn molt tranquil i bonic. Convida a aparcar el cotxe i fer una passejada pels voltants i entrar a seure als bans de dins l’església i mentre descanseu admireu l’interior, una mica recarregat però espectacular. Quan hi vem anar estaven fent missa i no vem poder voltar i admirar-la.
23 febrero 2022 8:33
Un lloc estretament lligat a la tràgica història de Jacint Verdaguer. Hi ha un petit monument amb el seu retrat
08 agosto 2021 6:37
Mossèn molt agradable i bon orador.
L'església mida justa, molt bonica i ben cuidada. Bon lloc de recolliment i meditació
26 noviembre 2019 6:29
Un lugar muy especial para todos tipos de eventos, muy bien atendidos y buen lugar para almorzar y luego estuvimos comiendo en grupo de un Casal de L'Hospitalet de Llobregat
En resumen lo recomiendo.
27 octubre 2019 7:36
No em desagrada, pró n'he visitat d més macas, potser xk la trobo masa carregada d simbols
13 agosto 2019 1:38
Fantàstic santuari barroc reconstruït després de la guerra civil i on es celebra el finals dels fets de la Gleva del 1714 i tot i ser un acta declarat d’interès local pels ajuntaments la seva incompetència i desconeixem l’ha portat a un estat de decadència total sense que ningú assumeixi les seves responsabilitats polítiques
També va estar un temps Jacinto Verdaguer una temporada que va aprofitar per escriure

També es va celebra un record munfidlnde salves amb armes antigues
26 junio 2019 13:43
És fantàstic aquest Santuari. Envoltat de verd. Hi ha molt a prop una escola bressol tota bonica ella. Vàrem ser convidats per fer un concert de gospel. És preciós per dins, s'ha de visitar! I de pas molt a prop, comprar embutits fets.allà.
29 mayo 2019 21:48
Jacint Verdaguer hi va passar uns anys de la seva vida.
Aquí s'hi han casat moltes parelles d'Osona nord

Escribe una reseña



Calificación general: