11 diciembre 2023 15:41
Retaule de l'església del Santuari del Miracle. Es troba a 15 km.de Solsona. És una meravella i un tresor del barroc català. L'autor és l'escultor solsonenc Carles Morató.
Medeix 23 m.d'alt per 12 m.d'ample, això el converteix en el retaule barroc més gran de Catalunya.
El 2020 es va fer una magnífica restauració a gran nivell: neteja, reforç i suport de l'estructura, desinsectació de la fusta, pintura, etc.
La seva visita i contemplació és imprescindible.
La visita pot ser lliure i, per tant, gratuïta.
També es fan visites guiades de pagament i t'ensenyen més espais del santuari.
04 diciembre 2023 7:51
Tota una sorpresa, quin retaule maravellós! Cadaqués, arenys de mar i aquest fan un trio irrepetible.
23 septiembre 2023 2:59
El santuari del Miracle és un centre religiós dedicat a la Mare de Déu del Miracle, situat a la banda de ponent del municipi de Riner, al Solsonès. El conjunt està format per una església, una capella i un monestir benedictí depenent de Montserrat. A més, hi ha diversos llocs d'acollida: cel·les, Casa d'Espiritualitat i serveis turístics, inclòs un centre d'interpretació del Barroc.
11 septiembre 2023 9:47
El retaule barroc del Santuari del Miracle és una de les joies més importants del barroc a casa nostre, obra de l'escultor Carles Morató.
22 agosto 2023 23:42
Una visita especial si et trobes prop de Solsona. Aquest Santuari té molt d'encant. És un entorn natural amb història, obres d'art i on respires pau i tranquil·litat.
Una experiència recomanable.
08 agosto 2023 5:58
Una auténtica joya escondida. El vino y el queso elaborado por los monjes es excelente.
Hice un desvío en mi camino desde Casa Albets y definitivamente valió la pena.
06 junio 2023 6:16
Según la versión más extendida, el origen del santuario está en la aparición de la virgen a dos niños. La iglesia, de estilo arquitectónico barroco, és un centro de peregrinación desde el año 1458. Se puede admirar la imagen primitiva de la Virgen
03 mayo 2023 7:20
Lugar austero muy bonito tranquilo y con una comida riquísima.
Genial para cargar pilas y descansar
03 marzo 2023 11:25
La visita guiada es genial. El retablo una pieza única del Barroco catalán. Entorno bucólico.
26 enero 2023 15:17
Hem passat el cap d'any. El lloc ens ha agradat tot i que qualitat preu creiem que és força car. El que ens ha sorprès més però és que a la web posa que els nens fins a dos anys no paguen i a nosaltres ens han cobrat 30 euros per nit per 2 nens menors de 2 anys. Ho hem preguntat i la resposta del responsable és que si el nen fa servir el llit li toca pagar. Caldria complir el que posa a la web o bé canviar-ho, però tal com està ara mateix és enganyós pel client.
29 octubre 2022 0:07
Val la pena anar a fer una passejada al Santuari del Miracle, una esglèsia amb el retaule barroc mes gran de Catalunya sorpren molt a l'obrir la porta trobar aquesta meravella.

En el complex del Miracle trobem tambe allotjaments i un Restaurant.

És un lloc tranquil, a on es respira pau. Si esteu per la zona, val la pena fer una visita.
És fàcil aparcar.
03 septiembre 2022 17:22
Fa poc han restaurat el retaule barroc del Santuari. Val la pena una visita al Santuari i tornar a gaudir de la pau i tranquil·litat que l'envolta.
A més a més els caps de setmana podem assaborir en el restaurant una varietat de plats fets amb productes de proximitat.
31 marzo 2022 12:25
Uno de los sitios más bonitos a los que e ido, es espectacular, no importa que seas creyente o no, realmente merece la pena verlo, perdido en medio de la montaña, una magnífica iglesia, con un retraso digno de apreciar, adjuntaré fotos pero realmente no se aprecian igual que estando allí mismo, es muy bonito y te aporta mucha paz, para ir a pasar un día una mañana o una tarde da igual, es un rato que estás desconectado del mundanal ruido de la ciudad. Yo lo recomiendo y a toda la gente que e llevado le a parecido encantador.
08 enero 2022 4:48
Espectacular retable barroc al Santuari del Miracle. Un gaudi pels sentits. En Xavi, el guia, extraordinari.
08 junio 2021 13:21
El santuari del Miracle és un centre religiós dedicat a la Mare de Déu del Miracle, situat a la banda de ponent del municipi de Riner, al Solsonès. El conjunt està format per una església, una capella i un monestir benedictí depenent de Montserrat. A més, hi ha diversos llocs d'acollida: cel·les, Casa d'Espiritualitat i serveis turístics, inclòs un centre d'interpretació del Barroc.
23 mayo 2021 5:06
Per a qui busqui fugir d'aglomeracions, un encantador oasi de pau i tranquil·litat que encomana la serenor del paisatge. Un bonic i agradable espai per descobrir, envoltat d'un territori excepcional per conèixer. Un restaurant sorprenent amb elaborada, bona cuina i nodrida carta de vins a un preu insuperable. I tot plegat sota la supervisió d'un excel·lent amfitrió tant cordial i simpàtic com respectuós.
21 abril 2021 9:22
Un raconet del nostre país, tranquil, amb l, únic soroll que fa la pròpia natura, amb indrets per a passejar tranquil·lament, meditar, pensar. Un bon lloc on perdre's un dia o uns quants dies.
06 enero 2021 5:39
En aquest santuari es troba un dels millors retaules restaurats del barroc català. A la part d´abaix hi han dues portes que donen accés a l´interior, i a la part superior. En un lateral de l´església podeu trobar l´aparell per a il.luminar l´altar. Les vistes de les muntanyes nevades del Solsonés és impressionant. A l´abril se celebra la Fira de la Mel.
24 noviembre 2020 0:33
Es un lloc que crec que tothom tindrà que visitar al menys un cop a la seva vida, le entorn, la vegetació. Amb el pas del temps vaig poder comprobar que han fet noves coses com cartells informatius on expliquen la historia de aquest petit pero al mateix temps gran lloc ple de vida, Pau i silenci es maravellos poder tenir indrets com aquests a Catalunya per poder los contemplar sense cues ni turistas amb cámaras penjades del coll que l únic que volen es fotos per que se'n sent parlar, jo hi vaig perquè la mare de deu del miracle, sempre fa miracles, I quant li demano que m ajudi en moments extrems, sempre ho ha fet! Amén! Es pot fer una petita excursió perquè hi ha el bosc al costat. Pots pasar un día genial en família, amics, etc. Ho recoman ho 100%
22 marzo 2019 23:50
Lloc magnífic, bones vistes, fàcil i agradable de visitar i molt bon servei de restaurant, tant el servei com el menjar
10 marzo 2019 17:48
És un lloc bonic, amb camins i rutes naturals, habitacions àmplies ben acomodades, amb tot el necessari. Molt amables, un bon lloc per conèixer la zona.
09 marzo 2019 17:53
Espai i entorn molt interessant. Hostatgeria i Restaurant amb qualitat i oferta molt correcta per estar tan allunyat de la "civilització". Una escapada molt recomanable.
27 febrero 2019 22:36
Es precioso, con unos retablos maravillosos. Vale la pena viajar hasta allí por las vistas y su mobiliario antiguo. Volvería otra vez para disfrutar d todo lo contemplado.
13 febrero 2019 21:03
Espectacular, visita recomanada 100 x 100.
Llocs espectacular, entorn espectacular.
És un bon lloc per a perdés una bona estona
30 enero 2019 3:51
Esta bé, un lloc d'interes, pero amb decepció, ja que tot tancat i sensa informació de cap mena
17 enero 2019 15:16
Visita imprescindible si fas estada al Solsonès. La pau que es respira al santuari convida a passejar pel seu entorn. És el highlight del barroc!
17 enero 2019 12:26
Nos encanta todo de este lugar. Empezando por la tranquilidad y acabando por la amabilidad de los dueños.
31 diciembre 2018 16:44
Un sitio precioso en medio de la nada, un trato expectacular y a un precio realmente bueno, fue maravilloso el amanecer en Miracle un saludo para su dirección y tratarnos tan bien
05 diciembre 2018 1:39
Es un sitio muy tranquilo. Quien busque paz, tranquilidad y descanso, ahí lo puede encontrar. Pero hay que saber que no es un resort.
19 noviembre 2018 13:08
Malgrat la pluja i la boira, hem gaudit de la nostre primera visita (tornarem!).
Hem esmorzat perfecte en el restaurant, el personal molt atent.
Impressionant el retaula barroc, no us perdeu la seva visita.
12 noviembre 2018 5:59
Lugar idóneo para retitarte unos días, vivir el silencio y la paz qud impregnan todo el lugar. Y vivir la experiencia de compartir con la comunidad que vive en el Santuario.

Escribe una reseña



Calificación general: