10 diciembre 2023 7:14
El lugar es muy bonito, la comida nos gustó pero la habitación deja mucho que desear sobretodo los baños, sucios y descuidados. Para dormir no es recomendable. Aparte nos tocó en la habitación de al lado una pareja con niños que no paraban de hacer ruido, saltar, gritar y pegar golpes, cero descanso. Una mala experiencia
04 diciembre 2023 6:49
Buena y fácil caminata para ir con familia,hasta les Roques ENcantades.
Restaurante caro
04 octubre 2023 14:12
Restaurante del hotel con iglesia/capilla a 1000 m de altitud. Vistas hermosas. Muy especial con niebla baja.
03 octubre 2023 1:27
Precioso emplazamiento en la punta de un precipicio. Al lado hay un restaurante con terraza para comer o vermut con excelentes vistas y detrás parte la excursión a las Rocas Encantadas. El Santuario tiene buena audición y es espacioso
20 septiembre 2023 1:25
Un lloc molt bonic per passejar-hi i visitar. Precioses vistes i entorn incomparable.
Hi ha un hotel restaurant on s’hi pot allotjar i també fer-hi un àpat.
04 julio 2023 2:18
Hi ha un hostal i un restaurant.
També hi ha una zona de pícnic.
Vistes espectaculars.
30 enero 2023 8:13
Sin duda un lugar genial para desconectar. Las vistas son geniales y las caminatas por los alrededores, magníficas. El restaurante está muy bien y la atención es exquisita. Por poner un pero, las habitaciones, un poco antiguas.
15 enero 2023 2:53
Espectacular lugar… con niebla tiene un encanto indescriptible. Menú rico y completo, buen servicio. El meloso de ternera espectacular
06 octubre 2022 14:53
Endroit apaisant et très agréable, perdu au bout de la route. La vue est magnifique, et je compte y revenir pour y rester plusieurs jours afin de randonner dans les alentours.
Je conseille la pension complète car la nourriture est simple et délicieuse pour un prix vraiment raisonnable. Les chambres sont sobres et propres, le nécessaire est présent.
Parfait pour une cure de nature et de silence.
13 septiembre 2022 20:09

Les primeres notícies es remunten a principis del segle xvii en què Joan Carbonés, d'un mas proper, col·locà una imatge de la Verge del Rosari a la balma anomenada de "Roc de Claperols".

El mateix Joan Carbonés, animat per la devoció despertada hi edificà una petita capella l'any 1642.

Aquest santuari fou aixecat per demanar a la Mare de Déu que alliberés els pobles veïns de les terribles tempestes que allí es desencadenaven i feien malbé les collites dels pagesos.

L'església anà prosperant fins que el 9 de juliol de 1809 fou escenari d'una violenta contesa entre les forces del Baró d'Eroles i el general francès Lamarque. Així ho narra Mn. Isidre Matabosch, antic rector de Sant Feliu de Pallerols, al llibre "Ressenya històrica del santuari de la Font de la Salut":

La nit del 24 al 25 d'abril de l'any 1809 una nombrosa divisió de francesos que venia de la part de Vic hi passà la nit, ferint l'ermità que fugia, i que pocs dies després morí de resultes de la ferida, cometent-hi moltes altres profanacions, respectant, però, la imatge de Maria Santíssima, que després fou baixada a l'església parroquial.
Al llarg del segle xix es van fer diversos treballs: pels anys 1832 i 1847 l'hostatgeria s'amplià amb la creació de noves habitacions, el 1853 es va fer un nou i espaiós cambril i el 2 de maig de 1862, a causa de la gran afluència de devots, començaren les obres d'engrandiment de la capella amb la benedicció de la primera pedra.

El 21 de maig de 1857 es va substituir la primitiva imatge per una altra de mides més grans, a fi d'adaptar-la al nou cambril. Durant la Guerra Civil va ser destrossada i la que actualment es venera n'és una còpia. És de guix i fou posada l'any 1939. La Mare de Déu està dempeus i sosté el Fill amb l'esquerre. Aquest, beneeix amb la dreta i amb l'altra mà porta un ram de flors. La primitiva imatge la guarda el rector del santuari i no té cap similitud amb l'esmentada anteriorment. La Verge també està dempeus, al braç esquerra porta el Nen, el qual beneeix amb la dreta i amb l'altra aguanta la bola del món. Moltes de les postals i estampes que es distribueixen de la Mare de Déu de la Salut són d'aquesta primera talla.

Un dels esdeveniments importants en la història del Santuari, és el gran romiatge que el poble de Sant Feliu de Pallerols celebrà el 1886. En aquella ocasió van oferir a la Mare de Déu un vestit en agraïment d'haver-los salvat del còlera, que ja s'havia estès a les cases més properes del terme parroquial.

El santuari es consolida a principis del segle XX per l'obertura de la carretera que el treia del seu aïllament.
12 febrero 2022 0:25
Un 10 sobre 10. El personal que hi treballa son molt professionals i atents. Tot i ser cap de setmana llarg, molt agradables, amables i servicials. Les habitacions son senzilles però estan molt netes. El bany és complet i força gran. De fet, totes les instal·lacions estan impecablement netes i ordenades. El menjar és exquisit. Recomano la pensió completa. La ubicació és immillorable. Es troba en plena natura dalt de la muntanya amb unes esplèndides vistes a tota la vall. Recomanable 100%.
27 agosto 2021 4:35
Vistas espectaculares! Subimos caminando desde sant feliu de Pallerols, tardamos una hora y poco en subir y menos de media en bajar por senderos que discurrian entre frondosa y fresca vegetación. Ruta ideal para dias calurosos pues es muy sombreada.
28 julio 2021 4:15
Preciosas vistas para disfrutar de la naturaleza y refrescarte. Subimos en pleno julio con 32 grados en Girona y cuando llegamos al Santuario teníamos 21 graditos. Estuvimos muy a gusto y además aprovechamos para subir a ver las Rocas Encantadas. Fue súper chulo. No nos juntamos con nadie y pudimos ver gran cantidad de aves. Muy recomendable para disfrutar del entorno y del silencio.
09 junio 2021 5:02
Bar restaurant amb terrassa i molt bones vistes. Menu festiu de 25 euros, de molta qualitat i una exquisita presentació. Es pot menjar mig menu. També hi ha menu infantil. Servei correcte. Els diumenges pot haver-hi overbooking a la sortida de la misa del santuari. Habitacions renovades recentment. Es poden fer passajades per l'entorn. Us recomano visitar les roques encantades. Hi ha un popular camí de muntanya desde el poble de Sant Feliu de Pallerols. En Francesc, el director us atendrà amb cortesia!
08 junio 2021 2:19
Lugar muy bonito para visitar, con unas vistas inmejorables. Recomendable haber llegado haciendo una ruta de paseo y aprovechar para visitar las piedras encantadas. Al acabar la visita no olvidar visitar su restaurante, trato exquisito y gran sabor en los platos.
23 mayo 2021 10:24
Francesc lo lleva a perfección, nunca fallamos, los platos se repiten si, pero Nosotros también Si estamos por la zona siempre vamos a comer y lo recomendamos, será por algo
20 mayo 2021 6:20
Un paratge molt bonic, amb unes vistes fantàstiques. Molt recomanable per a visitar amb família. De vegades està massificat i llavors, amb molta gent, perd part del sru encant.
14 mayo 2021 14:26
Una de las mejores vistas de la Garrotxa. Un imperdible cuando vengan a Olot o Sant Esteve d'en Bas. #Catalunya #España
19 abril 2021 0:49
Precioso lugar para hacer una de las rutas hasta llegar a las rocas mágicas. Lugar con mucho encanto para recorrer con los más pequeños.
17 abril 2021 5:58
Un lloc per descansar, pregar uns dies i fins i tot hi ha hostal per dormir. Té unes vistes molt maques per veure els Pirineus i els seus voltants
05 abril 2021 10:41
Val molt la pena pujar. Les vistes són fantàstiques, des de el golf de Roses fins al Canigó. Llàstima que estava tot tancat
03 abril 2021 14:35
De aquí salen algunas excursiones muy chulas, hay un área de picnic, un bar y un mirador excelentes.

Escribe una reseña



Calificación general: