03 septiembre 2023 4:07
El sitio está lindo para celebrar cumpleaños y reuniones. Los detalles todos muy bonitos, le doy las 5 estrellas pero creo que hace falta algo más de juegos para niños mas grandes. Pero en general la experiencia estuvo guay para las peques.
01 septiembre 2023 8:34
Vam celebrar el primer aniversari de la meva filla i vam estar molt bé. Instal•lacions força netes i espai molt agradable tant pels adults com pels nens.
26 agosto 2023 11:20
El passat diumenge vem assistir a la festa temàtica “ Barbie day” organitzada per l’Alba de Saraus House i va ser espectacular: la decoració, tots els detalls ben cuidats i pensats per a l’ocasió i un munt d’activitats per a les mes menudes que s’ho van passar d’allò més bé. La temàtica, el pica-pica (fins i tot amb taula dolça), els espais de joc per a totes les edats…. En fi, un espai perfecte al centre de Sabadell per a celebrar ocasions especials o bé per fer una trobada familiar o amb amics, Saraus House és la opció perfecta! Felicitats a l’Alba per tanta dedicació. Repetirem segur!
22 agosto 2023 16:27
Es el lugar ideal para una celebración a tu aire, rincón para los niños, barra, gran pantalla de tv.y todo muy limpio y bien arreglado
18 agosto 2023 3:24
Molt bona l'experiencia, varem celebrar l'aniversari de la nostra filla aqui, el local es molt mes gran que a les fotografies i esta super be per a nens de diferents edats, tothom va quedar encantat, l'atenció per part de l'Alba va ser molt bona a l'hora de resoldre variis dubtes que van anar sortint. Crec que repetirem
08 agosto 2023 19:16
Llamamos a última hora porqué esa tarde llovia y cambiamos los planes. Gracias a ellos pudimos celebrar un cumpleaños. Muy amables, la sala muy bien y en perfectas condiciones
17 julio 2023 17:18
Lugar precioso, acogedor y perfecto para celebrar cualquier evento familiar, de amigos e infantil. Las instalaciones son tal cual se muestran en la página web, a nivel de limpieza impecable, no falta ningún detalle y los peques encantados con toda la zona de juegos y creatividad para ellos, muy diferente a todos los locales en los que había estado. Hemos celebrado el Baby Shower de nuestro pequeño y estamos deseando tener otra excusa para repetir. ¡Muchas gracias!
16 julio 2023 11:49
Celebramos el primer cumpleaños de mi hija aquí y estamos encantados. Es una sala preciosa pensada para adultos y también para los más pequeños, que tienen las zonas bien separadas y juegos interactivos para todas las edades.
La sala está totalmente equipada, hasta el más mínimo detalle, es una maravilla. Gracias por todo!
12 julio 2023 17:59
Espectacular! Avui hem celebrat el primer aniversari de la meva filla i hem estat molt a gust. Els pekes tenen un espai per jugar i divertir-se, i el servei oferit ha estat impecable. Moltissimes gràcies Marc i Alba per acomodar-nos en un dia tan especial. 100% recomanable!
28 mayo 2023 11:48
És un lloc molt acollidor amb una decoració molt maca i ben escollida. He celebrat l’aniversari del meu fill petit, de 3 anys, i tant els més grans com els petits han gaudit molt amb els diferents espais i joguines.
És un lloc net i molt diferent a les sales que pots trobar. Una alternativa diferent a la resta.
24 mayo 2023 13:37
Molt bona experiència. El local es magnífic, molt ben cuidat, i adequat per a totes les edats dels infants (fins i tot els més petits). Atenció personalitzada i amb gran predisposició per poder resoldre tots els dubtes i requeriments personals. Ja hi hem celebrat dues festes i segur que hi tornarem!
24 mayo 2023 9:09
Perfecte! Local ampli i ben equipat, decorat amb molt gust. Nosaltres vam celebrar un aniversari d'adults però també hi ha una zona infantil amb joguines i disfresses on poden gaudir els nens. Recomenable 100%
13 mayo 2023 10:51
Celebramos un cumpleaños, más de 30 personas. Fue todo perfecto incluido el catering al que no faltó de nada.
Un gran descubrimiento en el Centro de Sabadell para este tipo de eventos.
Gracias a Alba y a su equipo que con su buen hacer contribuyeron a hacer inolvidable este día.
Sin duda, repetiremos.
01 mayo 2023 7:01
Un espacio precioso dónde celebramos el cumple de nuestro hijo de 2 años. Hay juguetes para todas las edades y todos los niños encantados.
Repetiremos seguro! El trato perfecto!
14 abril 2023 1:02
Un gran descubrimiento! Sin duda repetiremos! Sala espaciosa, y con varias posibilidades de juego para los más pequeños.
28 marzo 2023 19:32
Una zona Preciosa per poder gaudir amb la familia i amics. La sala es amplia, te de tot i está tot decorat amb molt Bon gust. Res a dir dels propietaris… son Excel.lents!
Us desitjo molts èxits!
27 marzo 2023 13:54
Trato nefasto y discriminatorio…y tarda en dar respuesta a los mensajes… le pongo menos -5 estrellas
20 marzo 2023 14:55
La festa per nens de 3 i 4 anys ha anat genial. S han entretingut molt amb tots els juguets i propostes de la sala i tambe amb l animacio infantil contractada.
14 marzo 2023 8:54
Le pongo una estrella porque no se puede poner menos… contacto con este local para información cuando le digo que soy arabe deja de contestarme y me dice que no encanijaría. En la descripción se especifica que es una sala polivalente para pequeños, mayores, amigos y familia… pero claro cuando se trata de árabes deja de serlo…. Que casualidad … totalmente descartado y desaconsejable de por este claro trato racista… encima me pone que se fuera racista sería un NO rotundo…
14 marzo 2023 7:49
Una sala decorada amb molt bon gust i molt acollidora! Diferent a les tipiques sales de festes i ens va encantar! Els nens s'ho van passar pipa amb tots els jocs que hi han! Repetirem segur!
12 marzo 2023 22:03
Espai fantàstic per celebracions, trobades, reunions, té moltes possibilitats.
Nosaltres hem assistit a una celebració infantil i la veritat és que no li falta de res. Ni per canalla ni pels adults. Està tot pensat fins l'últim detall.
La noia que ho porta té grans idees i molta oferta diferent segons necessitats.
El lloc és comfortable, cèntric i molt ben decorat.
09 marzo 2023 21:30
El lloc es acollidor i molt bonic. Els nens han estat encantadíssims amb les diferents zones de joc i l’Alba ens ho ha posat tot molt fàcil. Fins a la propera!
09 marzo 2023 0:28
Aquest cap de setmana hem celebrat l'aniversari de la nostra filla i el lloc que hem triat ha sigut genial. Molt ben equipat, espais per edats diferents.com a casa però amb espai per tothom.
01 marzo 2023 6:54
Hem estat molt bé! La sala és ampla i lluminosa. Está molt ben equipada. L’Alba és molt amable i està disponible si necessites alguna cosa. Repetirem
18 febrero 2023 23:19
Un espai increible, local amb un diseny molt actual, preciós i amb totes les comoditats. Tant adults com nens vam estar molt a gust. Repetirem segur!
08 febrero 2023 8:38
Celebramos un cumpleaños para niños de 3 añitos. Tiene todo lo básico, incluida una gran tv. Multitud de juguetes para diferentes edades y disfraces. Los niños se lo pasaron genial. Sitio limpio y muy coqueto.
22 enero 2023 22:18
Hem celebrat la festa d’aniversari de la meva filla i ho hem disfrutat tots molt, adults i petits, l’espai es molt ampli i està ple de coses per a fer i raconets preparats amb molt de gust. Hi tornarem!
20 enero 2023 7:31
Bonic, agradable, amb molts jocs per peques i amb tot el que fa falta! Vaig quedar encantada
02 enero 2023 22:07
Un espacio precioso, muy bien equipado y decorado con mucho gusto! Ideal para cualquier tipo de celebraciones!

Escribe una reseña



Calificación general: