04 febrero 2024 11:02
Como siempre que he ido, excelente atención y buenos resultados. También hacen estampados en camisetas a buen precio, impresión automática de tus fotografías gracias a su estante, sin esperas y de fácil uso. Ideal para imprimir desde el teléfono. Buena atención por parte del personal.
17 mayo 2023 23:45
Ja sont molts anys de tracte amb aquesta copistería, i valoro molt el tracte personal i afectiu que sempre hi trobo, la qualitat en impresió digital i els consells que em donen quan desconèc algún tema.
12 mayo 2023 5:17
Molt professional i enriquidora, durant el anys en que vem treballar amb Copisteria impresió digital a Manresa
01 mayo 2023 8:42
Es la copisteria a Manresa que utilitzo habitualment. Son un bon complement a la meva activitat artistica. Molt eficients i de bon rotllo.
25 abril 2023 4:10
Per la meva activitat professional a Sarrió Manresa s'han anat adaptant a les meves necessitats i han anat evolucionant en consonància amb els temps en el sector de la impressió digital a Manresa.
Si per els vostres treballs busqueu servei i compromís, us recomano aquesta Copisteria a Manresa.
24 abril 2023 23:34
És una copisteria molt professional a Manresa, m'han atès de forma ràpida i atenta. Es troba ben ubicada, necessitava fer uns cartells d'impressió digital i han quedat molt be. Abans estaven al carrer Saclosa i ara son a la plaça Catalunya, també es coneixen com a copisteria Sarrió. Molt recomanables.
23 abril 2023 14:27
La millor copisteria de Manresa i del Bages. Atenció acurada i personalitzada, impressió digital d’alta qualitat, aplicacions gràfiques, enquadernacions, etc…
01 abril 2023 21:32
L'activisme necessita d'un bon servei d'impressió digital i, a Manresa, Sarrió ens ofereix el millor proveïment de copisteria per a tota mena de solucions que necessitem: pancartes, cartells de gran fromat, enganxines, etc.
28 marzo 2023 7:30
A Manresa Sarrió Bages Digital, Es per mi la Millor Copistería i en impressió Digital també, molt recomanable
23 marzo 2023 22:31
Recomano la copisteria Sarrió pels seus serveis d'impressió digital, enquadernació i atenció al client. Són molt professionals i amables.
21 marzo 2023 12:37
Recentment he visitat la copisteria Sarrió Bages Digital! El personal de la copisteria era molt amable i acollidor, i em va atendre ràpidament i amb eficiència.
Em va sorprendre la seva tecnologia d'impressió digital de primera classe, que va produir una qualitat d'impressió increïblement neta i clara en els meus documents. També em van oferir diverses opcions d'enquadernació, i em van ajudar a triar la millor per a les meves necessitats.
Vaig trobar els preus molt raonables i competitius, i em van proporcionar un pressupost detallat abans de realitzar la comanda. Els meus documents van estar llestos en el termini que em van prometre i em van avisar per correu electrònic quan van estar disponibles per a la recollida.
En resum, recomano encaridament la copisteria Sarrió a Manresa per als seus serveis d'impressió digital, enquadernació i atenció al client. La seva qualitat de treball, professionalitat i amabilitat són excepcionals, i segur que tornaré a utilitzar els seus serveis en el futur.
12 marzo 2023 23:20
Fa molts anys, que sempre he portat totes les meves còpies de plànols, fotocòpies i ara treballs i àlbums sobre incendis forestals a Sarrio Manresa i sempre he sortit satisfet de la feina i de l'amabilitat dels seus treballadors
seus5treurballado
11 marzo 2023 5:49
Aki en Sarrio Manresa he ido hacer unas impresiones y me han atendido super bien rápido y muy eficientes y profesionales.volveré seguro no hay nada mejor en toda la zona.la chica ke atiende es muy amable
09 marzo 2023 12:21
Necessitàvem fer una impressió digital a Manresa vam anar a copisteria Sarrió i a més d'atendre molt professionalment i amablement el treball va ser excel.lent. Recomano Sarrió a Manresa.
30 noviembre 2022 16:38
He fet dos roll ups i m, han aconsellat i ajudat molt. Estic molt contenta del tracte i del producte. Tornarem segur. Moltes gràcies
15 octubre 2022 13:32
Robo a mano armada. No me parece ni medio normal que por la impresión de 3 hojas en blanco y negro y escaneo, te valga 4 euros cuando hay sitios que por lo mismo, no llegan a 2 euros. Lo siento pero no vuelvo.
10 junio 2019 12:55
Es el servicio más penoso que he podido recibir en un lugar así. Mala educación además se ríen en tu cara cuando les vas preguntando para que te asesoren no lo recomiendo y no pienso volver a un lugar tan cutre como esta tienda. El señor Juan que me ha atendido es un sinvergüenza por no decirle de otra manera.
27 abril 2019 11:18
Bona qualitat humana i professional, un plaer tenir-vos a prop.difícil de trobar un tracte tant simpàtic, ràpid i econòmic en un comerç de proximitat. Salut i a seguir així! ;)
18 abril 2019 7:18
Simplement ho trobo una mica fort, haver de pagar 1,20€ per una fotocòpia a doble cara, blanc i negre (NO COLOR) i paper de gramatge màxim 80gr
31 agosto 2018 4:29
Precios desorbitados. Impresión buena pero vamos tampoco excelente. Supongo que provechan la poca competencia en el mercado en esta zona sea por tecnologia o por conocimientos (ya que hoy en dia imprimir lo hace cualquiera pero una buena impresion con el papel adecuado que favorezca colores si lo hay.entre muchos juegos mas como papeles envejecidos o crafts etc.los tamaño, marcas de corte, encuadernados etc.eso yaaá. Cuesta bastante mas.) por que se han destacado un poco.y le están sacando un buen jugo. Impresión de una vez que fui y dije no voy mas.porque conozco en otras zonas algo mas lejanas.pero mas baratas, con experiencia suficiente mas mis conocimientos pues listo resultado muy satisfactorio a módico precio.
16 junio 2018 4:17
Molt mala atencio amb el bernat sarrio. Es un incompetent ja q no es fa responsable de les seves feines.no ho recomano
08 mayo 2018 0:29
1,10€ imprimir un documento a una página, en blanco y negro con sólo letras? Estamos locos?
Y a demás un día, no me quisieron coger la targeta pq tienen un mínimo de 5€. Les informo que con la ley que salió el año pasado, los comercios que posean datafono, están obligados por ley a cobrar cualquier importe.
El próximo día les pongo una hoja de reclamación, eso suponiendo que vuelva

Escribe una reseña



Calificación general: